- 4 Mayıs 2019
- 3.482
- 6.195
- 78
- 32
Maaleseff alerjik egzeması var.Arkadaşlar birde bu inek sütü veya çoklu besin alerjisinden bahsetmek istiyorum size.ben ilk bebeğimde çok acemi olduğum için bazı şeyleri anlayamadım veya geç anladım diyelim, ve kızım bu sebepten 14 aylık olmasına rağmen kilosu 7.800. Eğer bebeğiniz sütünüz olmasına ve karnı doymasına rağmen kilo alamıyorsa veya az alıyorsa,kakasında mukus veya nokta nokta kan olursa,alerjik egzaması varsa,çok gazlı bir bebekse ve memenizi bi kaç yudum emdikten sonra kendisini geriye atıyorsa ağlıyorsa, her emmeden sonra hemen gürültülü bir şekilde kakasını çıkarıyorsA ishalse,vücudunda kaşıntı kızarıklık vs varsa,bunların hepsi veya bir kaçı mevcutsa alerjiden şüphelenmeyi unutmayın.biz çok sıkıntı çektik erken önlem alamadık.ama sizin aklınızda bulunsun böyle durumlar olursa önleminizi alın.
4. Ayda biberon sebepli meme reddi yuzde 80 görülüyormuş.Yaa yerim ben onların tepkileriniii ben de akışı hep 1de kullanmayı dusunuyrm memeden az gelirse sonra bırakırlar diye ki günde 1 kez veriyorum biberon.
Yaralar için lanoway krem denediniz mi?Maşallah senin göğüsler nasıl dayanıyor bu kadar emzirmeye? Ben hala yaralarka uğrastığim icin emzirmek işkence bana
Aynen vlla bigun diyorum düzen e giriyor galiba ertesi gün gene ağlama krizi uyumucam diye inat etmelerYa ne güzel yeteneğin var işte, ben olsam kesinlikle satış yaparım.
Ya valla bunların sağı solu belli olmuyor. Ay dün ne güzel uyudu diyorum, ertesi gün ben şok
Maşallah ya. Böyle mesajları okurken kendimi tuvalet maşrapası gibi hissediyorum hhshdjd İki gün falan sallamadan sakin sakin uyuttum, sonra gene dıptıs dıptıs ayakta sallama qeyfiii. Annemle kv sağ olsun.
Ay ne tatlısıınn resmen gece gece moral oldu
Ay ben de hiç para isteyemiyorum, üniversite bitip bursum kesilince de annemlerden isteyemiyordum. Kocam akıl edip vermezse kesin 3.gün evde acımdan ölürüm
simdi benim de bir sorum var.
SADECE ANNE SUTU alanlara... bebeginiz gunde kac kez besleniyor hic saydiniz mi?
teoride 8-12 kez diyr gunde.
ben hangi meme de kalmistik kismini karistirdigim icin 24 saat boyunca yazayim dedim. saat 16dan ertesi gun 16.02 ye kadar...ilk meme ve son meme diye dusunun bu iki sureyi. tam 22 kez emmis. demekki o yuzden ben gucten dusuyorum dedim.
Her gece burnu tamamen tikanmiyo ama doluyo serum fizyolojik sıkıyorum eger cok kapanmissa aspiratorle cekiyorumYa kizlar sizinde geceleri burnu tikali mi bebeklerinn yaw surekli acmaya calisiuorum ben anlamadom ozellikle gece nedennsurekli tikali
Benim isyeri teklif etti malum kriz varAy ben de Eylül’de yarı zamanlı başlayacağımAman yarı masş olsun da bizim olsun
Ay evet.Ya kizlar sizinde geceleri burnu tikali mi bebeklerinn yaw surekli acmaya calisiuorum ben anlamadom ozellikle gece nedennsurekli tikali
Ben de doyuruyorum altını değiştirip pijama giydiriyorum sonra hop yataga saat 19.30 daUykudan korkutmdn zorlamadan uyku egıtımı verıyorum gınduzde ıkımız yan yana uzanıyoruz oyle konusuyoruz degısık sesler cıkarıyorum bu aksam saat dokuza dogru yatagımıza yattık once vakıt gecırıp karnını doyurdum sonra yanına uzanıp muzık actım ısıgı kapattım gozlerımı kapttım olabılecegınde yanına yatıp benı ızlemesıne ızın verdım nefesımı nefesıne verdım oda yanıma sokuldu yarım saate uyudu kendısı. Sallamadm pıs pıslamadm aadece yanunda oldugumu hıssettırdım gunduz uykusu ıcın egıtım erken ama aksam ılk uykusu ıcın saat 9 da uyku saatımız artık odamıza gıdıyoruz o da bılıyor ve aglamıyor dırenmıyor. Yavastan basladım.
aaa ankaralilar bulusuyor mu? Kiz ben geldim ulkeye bileydim katilirdim.E Ankara ahalisi kacta sizin buluşma?
Kos kos hemen koş, mesaj atiyorum sana yeriaaa ankaralilar bulusuyor mu? Kiz ben geldim ulkeye bileydim katilirdim.
Yok gidemem artik unuttun galiba ikiz bebelerim var oyle hadi ben ciktim deyip cikamiyorumKos kos hemen koş, mesaj atiyorum sana yeri
Nasil olculuyor ki gunluk sut?2 ay asımızı olduk
1 kilo almıs ama tabi mama bebesi
Kalca ults.normal cıktı cok sükür
Günde 600 ml varsa süt mamayı bırak dedi
Bende 150 ml anca dedim ozman devam dedi mamaya
Belki olur canim, sen istersen yaparsın güveniyorum.Yok gidemem artik unuttun galiba ikiz bebelerim var oyle hadi ben ciktim deyip cikamiyorumonden bilseydim ayarlar giderdim. Neyse artik.bir sonrakine.
Sicak suyla yikayabilir, biraz suda bekletebilir, altini acabilirsin. Bi de kv dun gosterdi popo yanaklarini biraz acabilirmisiz (fitil sokunca kapiyoruz ya tam tersi gibi düşün)5 gün oldu kakasını yapmayalı çok huysuz
Yaa sinir oldum bu sefer de nefes alamadiginicin uyuyamiyor uykusu olmasina ragmen gece tovbe yarabbimAy evet.
Gece tıkanıyor.
Nemi de iyi odanın ama bilemedim niye
Benim her gece doluyo anlamadim nem olcer var nemi iyi gosteriyo ama cozemedimHer gece burnu tamamen tikanmiyo ama doluyo serum fizyolojik sıkıyorum eger cok kapanmissa aspiratorle cekiyorum
Çok sağlıksız,bir doktorun asla bu şekilde süt vermeyi önereceğini sanmıyorum.emzirme danışmanlarına da bu konuda güvenemezdim sanırım.sizin tercihiniz tabi,nasıl istiyorsanız öyle verebilirsiniz bebeğinize.ben sadece böyle tercih etmezdimBu yöntem soğurulup beklerilmiş sütte ayrılan lipaz maddesi sebebi ile sütü içmeyi reddeden bebekler için kullanılır. Cezvede cızırdatılır ve o şekilde dolaba kaldırılır. Böylece lipaz maddesi ayrılıp sabunsu koku ve tat ortadan kaldırılır
Normalde ben ari usulü ısıtılır.
İnşallah yoktur canım,olsaydı anlardınız zaten bi terslik olduğunu.bu topikte çoğunlukta yok sanırım.inşallah hiç yaşamazsınızCocoChanelmademoiselle ya cogu var ya kolikle çok karışıyor dediler Allah korusun
Hepsini yaptım canım yok ne yaptıysam yapmıyo çocuk karnıda yumşak aslında eskiden yapmadığında taş gibi olurdu masaj yapıyorum zeytinyağı verdim yapmadı ıkınıyo sürekli kıpkırmızı oluyoNasil olculuyor ki gunluk sut?
Belki olur canim, sen istersen yaparsın güveniyorum.
Sicak suyla yikayabilir, biraz suda bekletebilir, altini acabilirsin. Bi de kv dun gosterdi popo yanaklarini biraz acabilirmisiz (fitil sokunca kapiyoruz ya tam tersi gibi düşün)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?