2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Maaleseff alerjik egzeması var.
Kaşınıp duruyor.
Alerji testi içinde 6 ayın bitmesi lazım diyor doktor.
Süt ve süt ürünlerinden uzak duruyorum.
Kilo alımı çok iyi.
Kaka 3 günde bir yapar.
Mukus var.
Kan yok.

Yaa yerim ben onların tepkileriniii ben de akışı hep 1de kullanmayı dusunuyrm memeden az gelirse sonra bırakırlar diye ki günde 1 kez veriyorum biberon.
4. Ayda biberon sebepli meme reddi yuzde 80 görülüyormuş.
Akış yavaş veya hızlı olsun önemli değil dedi doktorumuz.
Bakalım inşç yüzde 20 lik dilimdeyizdir.
Eds yapıyorum aslında ama yatarken biberon veriyorum

Son düzenleme:
Aynen vlla bigun diyorum düzen e giriyor galiba ertesi gün gene ağlama krizi uyumucam diye inat etmeler

Bizimki de yalnız anne sütü alıyor aynen senin koz gibi çok meme de kalıyor ve 20 yi buluyor. Hatta yalnız meme de uyuyor memeyi uyumak için de kullanıyor sanırım bu yanlış ama başka türlü uyumuyor siz de yan yana uyuyordunuz hala devam mı

Ben de doyuruyorum altını değiştirip pijama giydiriyorum sonra hop yataga saat 19.30 da
Yanına uzanıyorum
Uyuyor çok şükür.
Ama gündüz bir türkü yapamadım düzen

2 ay asımızı olduk
1 kilo almıs ama tabi mama bebesi
Kalca ults.normal cıktı cok sükür
Günde 600 ml varsa süt mamayı bırak dedi
Bende 150 ml anca dedim ozman devam dedi mamaya
Nasil olculuyor ki gunluk sut?
Yok gidemem artik unuttun galiba ikiz bebelerim var oyle hadi ben ciktim deyip cikamiyorum onden bilseydim ayarlar giderdim. Neyse artik.bir sonrakine.
Belki olur canim, sen istersen yaparsın güveniyorum.
5 gün oldu kakasını yapmayalı çok huysuz
Sicak suyla yikayabilir, biraz suda bekletebilir, altini acabilirsin. Bi de kv dun gosterdi popo yanaklarini biraz acabilirmisiz (fitil sokunca kapiyoruz ya tam tersi gibi düşün)

Çok sağlıksız,bir doktorun asla bu şekilde süt vermeyi önereceğini sanmıyorum.emzirme danışmanlarına da bu konuda güvenemezdim sanırım.sizin tercihiniz tabi,nasıl istiyorsanız öyle verebilirsiniz bebeğinize.ben sadece böyle tercih etmezdim

Hepsini yaptım canım yok ne yaptıysam yapmıyo çocuk karnıda yumşak aslında eskiden yapmadığında taş gibi olurdu masaj yapıyorum zeytinyağı verdim yapmadı ıkınıyo sürekli kıpkırmızı oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…