- 15 Ekim 2018
- 1.216
- 5.710
- 158
simdi benim de bir sorum var.
SADECE ANNE SUTU alanlara... bebeginiz gunde kac kez besleniyor hic saydiniz mi?
teoride 8-12 kez diyr gunde.
ben hangi meme de kalmistik kismini karistirdigim icin 24 saat boyunca yazayim dedim. saat 16dan ertesi gun 16.02 ye kadar...ilk meme ve son meme diye dusunun bu iki sureyi. tam 22 kez emmis. demekki o yuzden ben gucten dusuyorum dedim.
evet canim baya emmiş kızın benim 15 i gecmiyirdr büyük ihtimal hiç saymadımsimdi benim de bir sorum var.
SADECE ANNE SUTU alanlara... bebeginiz gunde kac kez besleniyor hic saydiniz mi?
ben hangi meme de kalmistik kismini karistirdigim icin 24 saat boyunca yazayim dedim. saat 16dan ertesi gun 16.02 ye kadar...ilk meme ve son meme diye dusunun bu iki sureyi. tam 22 kez emmis. demekki o yuzden ben gucten dusuyorum dedim.
senin oğlan 2014 lumu canim benim kiz 2015 ha,iran da doğdu 4 yaşi geçti ve kıyafetli 14 cikiyo coook zayıf nerdeyse bütün gün ac dolaşıyorah kizular.
benim oglumda cubuk gibi. cok yersem babam gibi sisman olurum anne diyor...
Aslında hangisinde kalmstik olayı için yüzük veya kolay çıkan ipten bileklik olablr hangisi emzrdysen onda kalacak gbi olablr.simdi benim de bir sorum var.
Maşallah senin göğüsler nasıl dayanıyor bu kadar emzirmeye? Ben hala yaralarka uğrastığim icin emzirmek işkence banasimdi benim de bir sorum var.
Bizimkinde de var bir gariplik. 2 haftadır atak dönemindeydi 400 civarı birşey almıştır herhalde evdeki tartı öyle diyorKızlar dün kızımı doktora götürdük 20 gunde 200 gr almış.Ya mamayı kesmistik 12 gundur mamada vermiyoruz o yüzdenmi hiç kilo almiyo bu cocuk anlamiyorum. Sütümde geliyo emdimi bırakmiyor ama hic yaramamis günde 10gr almis üzülüyorum bu gidisle mamaya tekrar baslarim gibi çaresizlik ne zor
2saatte bir emiyor diyelim. 12saat eder. Gece 2den sabah altıya kadar emmiyor en azından. Kaldı bize 8. Bazen saat başı emzirdiğim oluyor tüm gün olmamak şartıyla. Ama 22çok fazla değil mi? Her seferinde dolu meme mi veriyorsun, yoksa sakinleşmek uyumak içşn yada sadece emme ihtiyacını karşılamak içinde mi emiyor? Benimki emzik kullandığı içşn sadece doyurmak için emziriyorum. Bu şekilde benim sütümle 1.200 ve 1.500gram almıştı geçtiğimiz aylarda. Bence de güçten düşersin hem bırak biraz memeler dolsun yani sürekli emerse hem dolmaz hem tok kalmazsimdi benim de bir sorum var.
kesinlikle haklisin. Denedim ben sorunu cozmek icin ama huylularmis meger.Yaa yerim ben onların tepkileriniii ben de akışı hep 1de kullanmayı dusunuyrm memeden az gelirse sonra bırakırlar diye ki günde 1 kez veriyorum biberon.
simdi benim de bir sorum var.
Kızlar dün kızımı doktora götürdük 20 gunde 200 gr almış.Ya mamayı kesmistik 12 gundur mamada vermiyoruz o yüzdenmi hiç kilo almiyo bu cocuk anlamiyorum. Sütümde geliyo emdimi bırakmiyor ama hic yaramamis günde 10gr almis üzülüyorum bu gidisle mamaya tekrar baslarim gibi çaresizlik ne zor
Bizim de 20 dklara düstüGündüz uykularınız nasıl kızlar? Bizimki normalde 1 saat bile olsa uyurdu, bugün resmen ne zaman uyutsam yarım saat uyudu uyumadı. Ne bir iş yapabildim, ne yemek yiyebildim. Günden güne bir düzen oluşmak yerine her geçen gün düzeni bozuluyor. Yanlış bir şey mi yapıyorum acaba.
Bir de ücretsiz izin aldım. Hem de baya bi aldım ama şimdiden sardı korkular, gelecek maaşsız aylarAcaba evde bir şeyler mi yapsam diye düşünüyorum. İş ararken evde boş durmayayım diye belgesel alt yazısı çevirirdim ama hem çok vakit alıyor, hem de çok bir getirisi yok. Ya Allah deyip gene girişsem mi belgesellere acaba?
Yine bir sevgili günlük köşesinin sonuna geldik. Hepinizin bebişlerini öpüyorum.
Bizim de 20 dklara düstü
Bende uzuuun izin aldım
Haziranda baslıcam
Hazirandan sonra da 9-14.00 calıscam maas yarım olcak
Cıkıs verin dedim ins verirler issizlik falan alırım bu sürede
Ben de sadece anne sutu veriyorum ama saymayi not etmeyi biraktim bayadir. Kabaca bi hesap yaparsam ortalama en az 6 (duzenli uyursa) en cok 10 sefer civari emziriyorum.simdi benim de bir sorum var.
Benim durum aynı dedgn gibi beni emzik niyetine kullanıyor. Kaç çeşit emzik aldım annemde bende sürekli vermeye calsyrz yok yok bir emzik verince ağlama krizi aninda dersin düşmüş bir yerden o derece. Kendini sakinlestremedgi içinde meme de meme belki bazı konularda fazla iddiali diyor du arkadaşlar bana ama 24 saatte 30u bile geçerdir kendisiyle tanistigimzdan beri atak sanki Leon kedisi2saatte bir emiyor diyelim. 12saat eder. Gece 2den sabah altıya kadar emmiyor en azından. Kaldı bize 8. Bazen saat başı emzirdiğim oluyor tüm gün olmamak şartıyla. Ama 22çok fazla değil mi? Her seferinde dolu meme mi veriyorsun, yoksa sakinleşmek uyumak içşn yada sadece emme ihtiyacını karşılamak içinde mi emiyor? Benimki emzik kullandığı içşn sadece doyurmak için emziriyorum. Bu şekilde benim sütümle 1.200 ve 1.500gram almıştı geçtiğimiz aylarda. Bence de güçten düşersin hem bırak biraz memeler dolsun yani sürekli emerse hem dolmaz hem tok kalmaz
Bu yöntem soğurulup beklerilmiş sütte ayrılan lipaz maddesi sebebi ile sütü içmeyi reddeden bebekler için kullanılır. Cezvede cızırdatılır ve o şekilde dolaba kaldırılır. Böylece lipaz maddesi ayrılıp sabunsu koku ve tat ortadan kaldırılırTavsiyem bebeğinize sütü bu şekilde vermeyin.ben hep benmari usulü ısıtıp vermiştim bebeğime.bu şekilde hem vitamini kalmaz hem de sağlıksız olur.benden tavsiye,yinede tercih sizin tabi
İlk 3 ay bebekler hep emer.simdi benim de bir sorum var.
İyi de memelerin dolu olmasını beklemeniz gerek yok.Benim durum aynı dedgn gibi beni emzik niyetine kullanıyor. Kaç çeşit emzik aldım annemde bende sürekli vermeye calsyrz yok yok bir emzik verince ağlama krizi aninda dersin düşmüş bir yerden o derece. Kendini sakinlestremedgi içinde meme de meme belki bazı konularda fazla iddiali diyor du arkadaşlar bana ama 24 saatte 30u bile geçerdir kendisiyle tanistigimzdan beri atak sanki Leon kedisi
Sadece gece 1 kaç saat uyuyunca meme doluyor sagim yapıyorum 10 12 dakika arasi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?