2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Ben uygulamada takip ediyorum, sen deyince girdim son beş günü saydım, 12-18 arası

evet canim baya emmiş kızın benim 15 i gecmiyirdr büyük ihtimal hiç saymadım

ah kizular.
benim oglumda cubuk gibi. cok yersem babam gibi sisman olurum anne diyor...
senin oğlan 2014 lumu canim benim kiz 2015 ha,iran da doğdu 4 yaşi geçti ve kıyafetli 14 cikiyo coook zayıf nerdeyse bütün gün ac dolaşıyor
ah bu çocuklar çok bilmişler iste

Arkadaşlar birde bu inek sütü veya çoklu besin alerjisinden bahsetmek istiyorum size.ben ilk bebeğimde çok acemi olduğum için bazı şeyleri anlayamadım veya geç anladım diyelim, ve kızım bu sebepten 14 aylık olmasına rağmen kilosu 7.800. Eğer bebeğiniz sütünüz olmasına ve karnı doymasına rağmen kilo alamıyorsa veya az alıyorsa,kakasında mukus veya nokta nokta kan olursa,alerjik egzaması varsa,çok gazlı bir bebekse ve memenizi bi kaç yudum emdikten sonra kendisini geriye atıyorsa ağlıyorsa, her emmeden sonra hemen gürültülü bir şekilde kakasını çıkarıyorsA ishalse,vücudunda kaşıntı kızarıklık vs varsa,bunların hepsi veya bir kaçı mevcutsa alerjiden şüphelenmeyi unutmayın.biz çok sıkıntı çektik erken önlem alamadık.ama sizin aklınızda bulunsun böyle durumlar olursa önleminizi alın.

Aslında hangisinde kalmstik olayı için yüzük veya kolay çıkan ipten bileklik olablr hangisi emzrdysen onda kalacak gbi olablr.
Benimki süt aşığı olduğu için belki 30 kere emiyordur ama saycm bende yarın

Maşallah senin göğüsler nasıl dayanıyor bu kadar emzirmeye? Ben hala yaralarka uğrastığim icin emzirmek işkence bana

Bizimkinde de var bir gariplik. 2 haftadır atak dönemindeydi 400 civarı birşey almıştır herhalde evdeki tartı öyle diyor ama bi emmiyor doğru düzgün iştahsız yani buda kiloyu etkiler büyük ihtimal. Ay sonuna bakalım ne kadar almış olacak merak ediyorum

2saatte bir emiyor diyelim. 12saat eder. Gece 2den sabah altıya kadar emmiyor en azından. Kaldı bize 8. Bazen saat başı emzirdiğim oluyor tüm gün olmamak şartıyla. Ama 22çok fazla değil mi? Her seferinde dolu meme mi veriyorsun, yoksa sakinleşmek uyumak içşn yada sadece emme ihtiyacını karşılamak içinde mi emiyor? Benimki emzik kullandığı içşn sadece doyurmak için emziriyorum. Bu şekilde benim sütümle 1.200 ve 1.500gram almıştı geçtiğimiz aylarda. Bence de güçten düşersin hem bırak biraz memeler dolsun yani sürekli emerse hem dolmaz hem tok kalmaz

Yaa yerim ben onların tepkileriniii ben de akışı hep 1de kullanmayı dusunuyrm memeden az gelirse sonra bırakırlar diye ki günde 1 kez veriyorum biberon.
kesinlikle haklisin. Denedim ben sorunu cozmek icin ama huylularmis meger.

Bacak kadar boylari var, turlu turlu huylari var

ana ogunleri 8 kere bizim. Ama arada huysuzlanip 5er dk lik emiyorlar onlari sayarsam 15-16şar kere emiyorlar

benim kızım da böyleydi. Mamayı bırakınca almamaya başldı şöyle birşey yaptık. Ben artan sütümü hep sağarım dolapta hep olur. Önce normal emziriyorum sonra biberonla 60-90 ml daha sütümden veriyorum. Çok iyi kilo aldı öyle. Sonra zaten alıştı artık daha uzun süre emiyor doyuruyor karnını. Sütün varmış böyle dene bir.

Bizim de 20 dklara düstü
Bende uzuuun izin aldım
Haziranda baslıcam
Hazirandan sonra da 9-14.00 calıscam maas yarım olcak
Cıkıs verin dedim ins verirler issizlik falan alırım bu sürede

Bizim de 20 dklara düstü
Bende uzuuun izin aldım
Haziranda baslıcam
Hazirandan sonra da 9-14.00 calıscam maas yarım olcak
Cıkıs verin dedim ins verirler issizlik falan alırım bu sürede

Ay ben de Eylül’de yarı zamanlı başlayacağım Aman yarı masş olsun da bizim olsun

Ben de sadece anne sutu veriyorum ama saymayi not etmeyi biraktim bayadir. Kabaca bi hesap yaparsam ortalama en az 6 (duzenli uyursa) en cok 10 sefer civari emziriyorum.

Ya kizlar sizinde geceleri burnu tikali mi bebeklerinn yaw surekli acmaya calisiuorum ben anlamadom ozellikle gece nedennsurekli tikali

Benim durum aynı dedgn gibi beni emzik niyetine kullanıyor. Kaç çeşit emzik aldım annemde bende sürekli vermeye calsyrz yok yok bir emzik verince ağlama krizi aninda dersin düşmüş bir yerden o derece. Kendini sakinlestremedgi içinde meme de meme belki bazı konularda fazla iddiali diyor du arkadaşlar bana ama 24 saatte 30u bile geçerdir kendisiyle tanistigimzdan beri atak sanki Leon kedisi
Sadece gece 1 kaç saat uyuyunca meme doluyor sagim yapıyorum 10 12 dakika arasi.

Tavsiyem bebeğinize sütü bu şekilde vermeyin.ben hep benmari usulü ısıtıp vermiştim bebeğime.bu şekilde hem vitamini kalmaz hem de sağlıksız olur.benden tavsiye,yinede tercih sizin tabi
Bu yöntem soğurulup beklerilmiş sütte ayrılan lipaz maddesi sebebi ile sütü içmeyi reddeden bebekler için kullanılır. Cezvede cızırdatılır ve o şekilde dolaba kaldırılır. Böylece lipaz maddesi ayrılıp sabunsu koku ve tat ortadan kaldırılır
Normalde ben ari usulü ısıtılır.

İlk 3 ay bebekler hep emer.
Doymak için susamak için sakinleşmek için oyalanmak için...
Bebek saatli emzirilmez ilk 3 ay.
Memelerim dolsun diye de bir şey yok.
Bebek gık dese meme guk dese meme.
4. Aydan sonra bebeklerde ki emme isteği azalır
Memelerin dolmasını beklerseniz sütünüz azalir 6 aydan sonra.

İyi de memelerin dolu olmasını beklemeniz gerek yok.
Hatta beklemek hatalı Bi davranış.
Meme ne kadar sık boşalırsa o kadar süt üretir.
Bebek çektikçe gelir süt.
Akışı değişir yavaşlar artar ama hep gelir.
Tomrisin emzirme notları var orada okumuştum.
Gerekirse 20 dakika da Bi emzirin süt olması için diyor ki ben 15 saat memede tutarım bazi günler.
İlk başlarda 800 cc mama alan bebek çok şükür 270 300 cc alıyor artık.
İnş. 300 350 cc kadar sağım yapana kadar sağıma devam edip onu da bırakıcaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…