2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benim her gece doluyo anlamadim nem olcer var nemi iyi gosteriyo ama cozemedim
Doktor bana normal demisti ebe de oyle. Her gece doluyo bazi geceler de tamamen tikaniyo. Aksam yatmadan once serum fizyolojik sıkmayi dene canim. Emerken kusarken sut de kacabiliyo o da burnu dolduruyo.

Zeytinyagi icirdin mi canim fitil vermek istemiyo musun anladigim kadariyla ve sana biaey diyecek su kimyon varya kabiz yapiyo bak benimkide rahat rahat yapiyodu o kimyonu ne zananki basladin gazi cikti ama kabiz oldu bende kimyon vermeyi kestim

Bende o uyurken sizdigim için dolmasını beklemyorum yani bir uyanıyorum heh uyuyo koşturym sagim yapıyorum gece yarısı

Gaz çıkarıyomu? Gaz çıkarıyorsa kabız olmadığına işaretmiş. Benimki de 6 gündür yapmıyodu dün yaptı üstünü başını batırdı. Normal diyo doktorlar yapmamasına

Her ay bir huy valla yiycem tiplerinii ben artık öylesine astim ki emerse meme emmese biberon kaşık biberon ne isterse vercem 9 ay ne cektirdim kendime pskljk.
Ama olumlu düşünelim olumlu olsun inşallah.

Zeytinyagi icirdin mi canim fitil vermek istemiyo musun anladigim kadariyla ve sana biaey diyecek su kimyon varya kabiz yapiyo bak benimkide rahat rahat yapiyodu o kimyonu ne zananki basladin gazi cikti ama kabiz oldu bende kimyon vermeyi kestim
Ciddi misin veriyorum 3 4 günde bi kimyon veriyodum ya tüh bende kesiyin o zaman

Her ay bir huy valla yiycem tiplerinii ben artık öylesine astim ki emerse meme emmese biberon kaşık biberon ne isterse vercem 9 ay ne cektirdim kendime pskljk.
Ama olumlu düşünelim olumlu olsun inşallah.
Canım biberon aldimi seninki , benimkini dün yine diliyle itti 100cc süt vardı biberonda 50icti diğer yarısıni dökmek zorunda kaldım için gitti. Dolapta vermek için iki biberon süt sagmistim birini dondurucuya attım şimdi. Onu da geçtim kaşık la da almadı emecem diye ağladı dün gece nasılsa emmek istiyor diye sagmadim içerken bogulacakti ama hiç rahatsız olmadan devam etti emmeye. her gün yeni bir huyu çıkıyor beyfendinin

Ciddi misin veriyorum 3 4 günde bi kimyon veriyodum ya tüh bende kesiyin o zaman
Canım kendin çörek otu yağı iç bana arkadaşım söyledi o bebeğe veriyormuş ama ben kendim içtim uyurken bile gazını çıkarttı normalde çıkarmazdi sana da kaka için faydalı olabilir

Meme tiryakisi seninki desene

Canım kımyon fılan vermeyın cocuga ben doktora gıttım anne sütü alıyorsa gun sayma dedı. Hıcbırseyde verme dedı zeytıbyagı fılan bırak kendı duzene soksun dedı. Kımyonda baharat sonucta ve bence bebek ıcın agır bırsey benım 6. Gun gayet yunusak kaka yaptı. Bagırsaklarını hıcbırseye alıstırmamak lazım suan bır sürec ıcınde kendılerı alısacak doktor sen yedıklerıne dıkkat et dedı cocuga mudahale etme dedı

Kimyondan once her beslenmede kaka yapiyodu simdi gunde bi kere yapiyo ama ciglik cigliga ikinarak fitille yapiyo bazen oyle
Doktor oyle dedı kabız olursa hergunde yapar ama zorlanarak. Sızın kı gecıkmelı kaka dedı dokunmayın o kendısı yapsın dedı. Kabızlık ayrı gecıkmelı kaka ayrı

Evet canim kimyon gercekten bebek icin cok agir bi baharat butun duzenini degistirdi.. fakat zeytinyagi konusunda benim doktorum hatta mamayla beslenenlere biberona bile bir cay kasigi koyulmasina musade ediyo karatayda gecen gun dedi anne sutune en yakin besin kaynagi ondan korkulacak bisey yok ama kimyon maalesef o kadar masum degil

Doktor oyle dedı kabız olursa hergunde yapar ama zorlanarak. Sızın kı gecıkmelı kaka dedı dokunmayın o kendısı yapsın dedı. Kabızlık ayrı gecıkmelı kaka ayrı
O gecikmeliye ben artik katilmiyorum bana da oyle drmisti ama kakasini yaptigi gunler rahat uyuyo ben artik doktorlarin bu deidgine inanmiyorum

Tatlım o gun 2 saat sonra denedim emdi biberon sıpa burnu tıkanık ve gazi vardı muhtemel. Bugün çok güzel bir eğitime gittim annelikle ilgili kafam kuş gibi şuan. Son dakika emzirip gittim uyanmamis bile anasinin rahatligi ona yansimis herhalde.
Evleneeeceeem diyen kız gibi kanguru da aldım annem gidince de geezeeecemm bu arada kanguru anne memesine yapıştırıyor Leon bayildi bu duruma

Hakıkı zeytınyagı bulmak lazım soguk sıkım eskı usul. Sımdı cogu fabrıkadan gecıyor ondan saf zeytınyagı bulmak zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…