Ya sen cok cici bi annesin her yazdigin mesaji tebesumle okuyorumGündüz uykularınız nasıl kızlar? Bizimki normalde 1 saat bile olsa uyurdu, bugün resmen ne zaman uyutsam yarım saat uyudu uyumadı. Ne bir iş yapabildim, ne yemek yiyebildim. Günden güne bir düzen oluşmak yerine her geçen gün düzeni bozuluyor. Yanlış bir şey mi yapıyorum acaba.
Bir de ücretsiz izin aldım. Hem de baya bi aldım ama şimdiden sardı korkular, gelecek maaşsız aylarAcaba evde bir şeyler mi yapsam diye düşünüyorum. İş ararken evde boş durmayayım diye belgesel alt yazısı çevirirdim ama hem çok vakit alıyor, hem de çok bir getirisi yok. Ya Allah deyip gene girişsem mi belgesellere acaba?
Yine bir sevgili günlük köşesinin sonuna geldik. Hepinizin bebişlerini öpüyorum.
Mama da kotu bırsey degıl canım uzulme yeme kalıtenı artırsan dıycem ama onla pek alakası yokmus gerekırse mama ver canm doktor ne derse uzme kendını kımı ek gıdayla ıyı kılo alıyor . Bu yarıs veya mılletın ne dedıgı hıc bıtmez. Anne karnında basladı hala devam edıyor kac kılo kac kılo soruları bıtmez. Doktorun ne derse yap canım ınsallah duzelırKızar dün kızımı doktora götürdük 20 gunde 200 gr almış.Ya mamayı kesmistik 12 gundur mamada vermiyoruz o yüzdenmi hiç kilo almiyo bu cocuk anlamiyorum. Sütümde geliyo emdimi bırakmiyor ama hic yaramamis günde 10gr almis üzülüyorum bu gidisle mamaya tekrar baslarim gibi çaresizlik ne zor
Mamaya karsi degilim aslinda ama cevre baskısı işte..Hem emzirip hem mama veriyordum mamayi kesince boyle oldu.Anlamiyorum süt hic yaramazmı?Ne yapsam fayda görürüm vallahi şaşırdim artik ne yapacağımıMama da kotu bırsey degıl canım uzulme yeme kalıtenı artırsan dıycem ama onla pek alakası yokmus gerekırse mama ver canm doktor ne derse uzme kendını kımı ek gıdayla ıyı kılo alıyor . Bu yarıs veya mılletın ne dedıgı hıc bıtmez. Anne karnında basladı hala devam edıyor kac kılo kac kılo soruları bıtmez. Doktorun ne derse yap canım ınsallah duzelır
canim memeyi kısa süre emiyorsa bi dahaki emiste yine ayni memeyi versen belki son sütü hiç alamıyor dur ben ilk bebekte buna dikkat edince kilo alimi degismistiKızlar dün kızımı doktora götürdük 20 gunde 200 gr almış.Ya mamayı kesmistik 12 gundur mamada vermiyoruz o yüzdenmi hiç kilo almiyo bu cocuk anlamiyorum. Sütümde geliyo emdimi bırakmiyor ama hic yaramamis günde 10gr almis üzülüyorum bu gidisle mamaya tekrar baslarim gibi çaresizlik ne zor
Yaa yerim ben onların tepkileriniii ben de akışı hep 1de kullanmayı dusunuyrm memeden az gelirse sonra bırakırlar diye ki günde 1 kez veriyorum biberon.canım bizimkiler de bu ara aynı durumdalar. ben akışı beğenmediklerini düşünüp biberon ağzını bir üste çıkardım o zaman da boğazlarına kaçtı. ben dönemsel olduğunu düşünüyorum. bazen de memeye karşı tepkili oluyorlar çünkü.
Valla ben de ücretsiz ayrılıcaö nasipse mart ayında. O zaman bir işle mesgul almam lazım.
Aslında ferace dikip sattığım bir sayfam var instagramda ama çok uzun süre oldu girmiyorum. Vaktim olsa haftada 2 3 satış yapıp kendimi meşgul edebilirim.
Hem gelir olur bana hem de meşgale.
Benmde iki gündür uykusu sapıttı saatlerdir uyutmaya çalışıyorum gündüz toplasan 1 saat uyumustur şuan ayagmda hala ağlıyor
Uykudan korkutmdn zorlamadan uyku egıtımı verıyorum gınduzde ıkımız yan yana uzanıyoruz oyle konusuyoruz degısık sesler cıkarıyorum bu aksam saat dokuza dogru yatagımıza yattık once vakıt gecırıp karnını doyurdum sonra yanına uzanıp muzık actım ısıgı kapattım gozlerımı kapttım olabılecegınde yanına yatıp benı ızlemesıne ızın verdım nefesımı nefesıne verdım oda yanıma sokuldu yarım saate uyudu kendısı. Sallamadm pıs pıslamadm aadece yanunda oldugumu hıssettırdım gunduz uykusu ıcın egıtım erken ama aksam ılk uykusu ıcın saat 9 da uyku saatımız artık odamıza gıdıyoruz o da bılıyor ve aglamıyor dırenmıyor. Yavastan basladım.
Ya sen cok cici bi annesin her yazdigin mesaji tebesumle okuyorum
bende bugun yıllardır istediğim overlok makinesini aldim dikis makinem vardı zaten
hic satış yapmadım şimdiye kadr ama bi ins.sayfasi açıp biseyler dikmeyi istiyorum
en sevmedigim şeylerden biri koca parası çünkü
insanın kendi parasını kazanması gibisi yok
sekersizfistikezmesi canim ingilizceden mi ceviriyordun çok güzel ya dil öğrenmeyi çok istiyorum bende
haftaya 3ay kontrolu var. net ogrenir yazarim cnmTamam canım sağol
bende hic istemem ankarada iken eşim ev harcamasını bana verirdi ben kullanırdım marketi artan benimdiYa ne güzel yeteneğin var işte, ben olsam kesinlikle satış yaparım.
Ya valla bunların sağı solu belli olmuyor. Ay dün ne güzel uyudu diyorum, ertesi gün ben şok
Maşallah ya. Böyle mesajları okurken kendimi tuvalet maşrapası gibi hissediyorum hhshdjd İki gün falan sallamadan sakin sakin uyuttum, sonra gene dıptıs dıptıs ayakta sallama qeyfiii. Annemle kv sağ olsun.
Ay ne tatlısıınn resmen gece gece moral oldu
Ay ben de hiç para isteyemiyorum, üniversite bitip bursum kesilince de annemlerden isteyemiyordum. Kocam akıl edip vermezse kesin 3.gün evde acımdan ölürüm
harikasin cnmkizlar bi haftadr abur cubur u ve ekmeği kestim sadece kahvaltıda bi dilim
ve günde 7 bin adım 2 kilo gitmiş coook mutluyum
çok sağol canim bu sefer azmettimharikasin cnm
ah kizular.çok sağol canim bu sefer azmettim
kizim geçen dediki
yemek ye diye zorlarken anne ben senin gibi tombis olmak istemiyorum diye aman o lafı duyan ben nasıl yerim artik
Neocate ve Aptamil pregomin var.neocate daha iyi daha güvenilir.ama doktor raporuyla alıyorsunuz.bebeğinizde besin alerjisi varsa doktor rapor çıkarıyor.1 yıl süreyle ücretsiz 10 ar kutu alabiliyorsunuz bittikçe.hatta çocuk doktorlarının elinde numune bulunur alıp deneyebilirsiniz.fakat bu mamaların tadı biraz kötüdür. Bebeğiniz hemen kabul etmeyebilir. İlk etapta sade verin,eğer damak tadı tam gelişmemiş ise hemen içer zaten.ama reddederse vanilya şurubu veya pekmezle tatlandırabilirsiniz.bi kaç kere bu şekilde içip mamanın tadına alışınca, içine hiçbirşey koymadan sade içmeye başlayacaktırYa hanımlar hipoalerjenik mama arıyorum.
Hangisi iyi?
Tavsiyem bebeğinize sütü bu şekilde vermeyin.ben hep benmari usulü ısıtıp vermiştim bebeğime.bu şekilde hem vitamini kalmaz hem de sağlıksız olur.benden tavsiye,yinede tercih sizin tabiCevzeye sütü koy.
Ocakta hani kenarları cızır cızır eder ya bir süre sonra su falan cezveyi çalkalayınca. Öyle olunca al.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?