2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ya sen cok cici bi annesin her yazdigin mesaji tebesumle okuyorum

Kızlar dün kızımı doktora götürdük 20 gunde 200 gr almış.Ya mamayı kesmistik 12 gundur mamada vermiyoruz o yüzdenmi hiç kilo almiyo bu cocuk anlamiyorum. Sütümde geliyo emdimi bırakmiyor ama hic yaramamis günde 10gr almis üzülüyorum bu gidisle mamaya tekrar baslarim gibi çaresizlik ne zor

Mama da kotu bırsey degıl canım uzulme yeme kalıtenı artırsan dıycem ama onla pek alakası yokmus gerekırse mama ver canm doktor ne derse uzme kendını kımı ek gıdayla ıyı kılo alıyor . Bu yarıs veya mılletın ne dedıgı hıc bıtmez. Anne karnında basladı hala devam edıyor kac kılo kac kılo soruları bıtmez. Doktorun ne derse yap canım ınsallah duzelır

Mamaya karsi degilim aslinda ama cevre baskısı işte..Hem emzirip hem mama veriyordum mamayi kesince boyle oldu.Anlamiyorum süt hic yaramazmı?Ne yapsam fayda görürüm vallahi şaşırdim artik ne yapacağımı

canim memeyi kısa süre emiyorsa bi dahaki emiste yine ayni memeyi versen belki son sütü hiç alamıyor dur ben ilk bebekte buna dikkat edince kilo alimi degismisti

bende bugun yıllardır istediğim overlok makinesini aldim dikis makinem vardı zaten
hic satış yapmadım şimdiye kadr ama bi ins.sayfasi açıp biseyler dikmeyi istiyorum
en sevmedigim şeylerden biri koca parası çünkü
insanın kendi parasını kazanması gibisi yok

Yaa yerim ben onların tepkileriniii ben de akışı hep 1de kullanmayı dusunuyrm memeden az gelirse sonra bırakırlar diye ki günde 1 kez veriyorum biberon.

Ya ne güzel yeteneğin var işte, ben olsam kesinlikle satış yaparım.

Benmde iki gündür uykusu sapıttı saatlerdir uyutmaya çalışıyorum gündüz toplasan 1 saat uyumustur şuan ayagmda hala ağlıyor

Ya valla bunların sağı solu belli olmuyor. Ay dün ne güzel uyudu diyorum, ertesi gün ben şok

Maşallah ya. Böyle mesajları okurken kendimi tuvalet maşrapası gibi hissediyorum hhshdjd İki gün falan sallamadan sakin sakin uyuttum, sonra gene dıptıs dıptıs ayakta sallama qeyfiii. Annemle kv sağ olsun.

Ya sen cok cici bi annesin her yazdigin mesaji tebesumle okuyorum

Ay ne tatlısıınn resmen gece gece moral oldu

Ay ben de hiç para isteyemiyorum, üniversite bitip bursum kesilince de annemlerden isteyemiyordum. Kocam akıl edip vermezse kesin 3.gün evde acımdan ölürüm

annemin lafı vardır calisacam diye düşünme simdiki zamanda onemli olan parani tutumlu harcaman diye
Allaha şükür yetiyormu yetiyor tabi ev borcu ödüyoruz ama kendi paramı kazanip cepte durması insanın hoşuma gidiyo

bende hic istemem ankarada iken eşim ev harcamasını bana verirdi ben kullanırdım marketi artan benimdi
şimdi köydeyiz ozellikle para hiç vermez bende istenen
ev borcu ödüyoruz anca yetiyor maaş zaten

simdi benim de bir sorum var.
SADECE ANNE SUTU alanlara... bebeginiz gunde kac kez besleniyor hic saydiniz mi?
teoride 8-12 kez diyr gunde.

ben hangi meme de kalmistik kismini karistirdigim icin 24 saat boyunca yazayim dedim. saat 16dan ertesi gun 16.02 ye kadar...ilk meme ve son meme diye dusunun bu iki sureyi. tam 22 kez emmis. demekki o yuzden ben gucten dusuyorum dedim.

çok sağol canim bu sefer azmettim
kizim geçen dediki
yemek ye diye zorlarken anne ben senin gibi tombis olmak istemiyorum diye aman o lafı duyan ben nasıl yerim artik
ah kizular.
benim oglumda cubuk gibi. cok yersem babam gibi sisman olurum anne diyor...

Ya hanımlar hipoalerjenik mama arıyorum.
Hangisi iyi?
Neocate ve Aptamil pregomin var.neocate daha iyi daha güvenilir.ama doktor raporuyla alıyorsunuz.bebeğinizde besin alerjisi varsa doktor rapor çıkarıyor.1 yıl süreyle ücretsiz 10 ar kutu alabiliyorsunuz bittikçe.hatta çocuk doktorlarının elinde numune bulunur alıp deneyebilirsiniz.fakat bu mamaların tadı biraz kötüdür. Bebeğiniz hemen kabul etmeyebilir. İlk etapta sade verin,eğer damak tadı tam gelişmemiş ise hemen içer zaten.ama reddederse vanilya şurubu veya pekmezle tatlandırabilirsiniz.bi kaç kere bu şekilde içip mamanın tadına alışınca, içine hiçbirşey koymadan sade içmeye başlayacaktır

Cevzeye sütü koy.
Ocakta hani kenarları cızır cızır eder ya bir süre sonra su falan cezveyi çalkalayınca. Öyle olunca al.
Tavsiyem bebeğinize sütü bu şekilde vermeyin.ben hep benmari usulü ısıtıp vermiştim bebeğime.bu şekilde hem vitamini kalmaz hem de sağlıksız olur.benden tavsiye,yinede tercih sizin tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…