2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Her ay bir huy valla yiycem tiplerinii ben artık öylesine astim ki emerse meme emmese biberon kaşık biberon ne isterse vercem 9 ay ne cektirdim kendime pskljk.
Ama olumlu düşünelim olumlu olsun inşallah.
Valla ben de saldım çayıra.
Ay valla bana afakan geldi.
Ha emdi ha emecek aha Red etti aha atak geçirdi.

Gece sağmıyorum ya.
Kıyamıyorum uykuma.
Diyorum deliksiz uyuyabilirken hazır 5 6 saat yatayım uyuyayım.
Diş.zamanı falan uyutmaya bilir.
Valla gece kalkmasam o süt yağlı büyüme hormonu da varmış yaa ağlarım valla alarm bile kuruyordum öncesinde şimdi kendim kalktgm için kurmyrm

Yapistiktan sonra emmek için bağırıyor ama disarda dikkat et benimki hala dilinin ucunu degdirip geri alıp gülüyor ,utanmasa tukurecek suratıma bunu mu getirdin yine diye kaşıkla zorla soktum ağzına sütü bu sefer laVaboya dökmek yok

Provasını yaptım üzerine azcik örtü em gitsin minik Leon dedim ayy o sütü sakla sonra maske yaparsın ne dokuyosn

Canım bizimde sabah uyanınca azcik oluyor gün içinde kendi geçti diye damlatmadim ondan da bugün sorun olur mu kendi kendine gecer ciğere iner mi v.b
Yok ya sadece burun tıkanıklığı altında bir hastalık yok ise ciğere inmez. Sadece nefes alamaz uyku ve beslenmede problem olur. Eczacı günde 4kez kullanabilirsiniz dedi. Yani ne saman tıkalı olsa damlatıyorum ben dediğin gibi gün içinde çok fazla olmuyor

Kızlar ek gıdaya neye göre başlıyorlar. Çevreden duyuyorum artık doktorlar 5 hatta 4. Aylarda bile tadım yaptırın diyorlarmış. Siz kendi doktorunuzu mu dinleyeceksiniz bu konuda yoksa ufaktan veririm diyormusunuz?

Tam aradığım kanguru ne aldın banada marka önerisinde bulunurmusunuz?

Çok hafif hırıltı olunca beslenmede de sorun olmuyor boşuna damlatmim dedim. Gün içinde hiç yok. Olmasında inşallah hiç bir yavrunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…