2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Tam aradığım kanguru ne aldın banada marka önerisinde bulunurmusunuz?
Canım aşırı arastrdm erkek bebek için malum onden kuyruklu bunlar zararına kadar baktim birde rifatozturk doktorda önerince tamam dedim. Babalinbaby aldım çok fazla model var ve 149tl Yeni dogan aparatsiz.

Sankim o adam biraz reklam yapıyor gibi gelince hiç bakmamıştım. Yenidoğan aparatı ne ki sen kullanıp memnun kaldın mı onu söyle

bende de var kanguru birkac kez kullandim ama bebek agirlastikca artik kullanamam gibi geliyor

Kızlar doktora götürdük 5 gündür yapıyodu kakasını poposunda çatlak varmış kuzumun 3 krem verdi onları karıştırıp sürecem birde fitil verdi yarısını verdim kakasını yaptı şükür bazen gazı çıkarırkene ağlıyodu canı yanıyomuş yavrumun

3, haftadan sonra bı sure uygulamaya yazmıştım bı günün örneğinde 23 defa toplamda 6 buçuk saat emmişti.sonra yazmayı bıraktım.zamanla sayı değişmedi ama süre değişmiştir çünkü yarım saat emiyordu mesela sonra 15 dk en son 10 dk ya düştü tek seferde emme süresi. 10 gündür falanda meme reddi yaşıyoruz mesela bugün 4 kere emdi 5 en fazla 7 dk doktor bu dönemde normal olup emzirmeye devam etmemi söyledi ki bende öyle yapıyorum zaten .mama hiç vermedim.ilk ay 1500gr bu ay da 1200gr aldı.

Maşallah senin göğüsler nasıl dayanıyor bu kadar emzirmeye? Ben hala yaralarka uğrastığim icin emzirmek işkence bana
hala geçmedi mi canım yaa çokkkkkkkkk zor gerçekten benimde tam iki ay sürdü konuşmuştuk daha öncede. En son nasıl geçtiğini anlatayım kantaron yağı az vardı bende o yüzden onu sadece göğüs ucuma sürüyodum peceteyide ısıtılıp soğumuş zeytinyağına batırıp göğsüme koyuyodum her emzirmeden sonra göğüs pedinin posetiyle birlikte.pamuklu tarafı yağı emmesin çamaşıra da bulaşmasın diye.bi hafta da geçti bu şekilde.bu arada buna başladığım zaman bı akrabaya gitmiştik yaralarımin geçmesi niyetiyle suya dua okudu her gün o sudan da içtim ben.sifa Allah'tan zaten.zeytinyagini da doktor hemşire dahil herkes önermişti
Kızlar ek gıdaya neye göre başlıyorlar. Çevreden duyuyorum artık doktorlar 5 hatta 4. Aylarda bile tadım yaptırın diyorlarmış. Siz kendi doktorunuzu mu dinleyeceksiniz bu konuda yoksa ufaktan veririm diyormusunuz?
4. Aydan sonra sadece tattiririm.bi damla kadar mesela.6aydan sonra şu içiririm.ek gıda ya yavaştan başlarım
Gazlı kaka yaptıkları için çatlak olabiliyormuş canım geçmiş olsun çabucak atlatır inşallah

Benimde bir sorum olacak.. doğum kanamaniz bittikten kaç gün sonra adet kanamaniz başladı?

Canım evet daha öncede konuşmuştuk gecmedi hala yaralar.2 aydir denemediğim şey kalmadı kantoron yaginida kullanmistim bi ara fayda etmedi bana.Şuan sadece lansinoh krem ve gogus kapaklarina devam ediyorum.Senin tamamen gectimi canim?

Kızlar ek gıdaya neye göre başlıyorlar. Çevreden duyuyorum artık doktorlar 5 hatta 4. Aylarda bile tadım yaptırın diyorlarmış. Siz kendi doktorunuzu mu dinleyeceksiniz bu konuda yoksa ufaktan veririm diyormusunuz?
Ben 5. Ayda ufaktan tattırmaya başlayacam canım yalnız şimdi bi gıdayı 1 hafta deniyolar ya alerjisi falan var mı diye ben eskilerdeki gibi herşeyin suyundan falan vermek istiyorum öyle herşeyi sırayla deneyip alerjisi var mı yok mu diye demek mi mantıklı kafam karışık ama büyük ihtmal eski usül deneyecem

Amin kuzum

Bende de lansinoh var.
Hiç memnun değilim ya.
Kesinlikle boşaltmıyor memeleri ve haliyle süt artmıyor
Hastane tipi kiraladım inş. Ödemesini yapınca yollayacaklar.
İnş. Artar süt.
Gına geldi artık.
Ben de hic memnun degilim
Hadi ins
Ben de manuellerden mi alsm diye düsünüyorum.

Her seyin suyundan dedigimiz yemek suyu zaten baharatlar yag ve salcadan ibaret. Besleyicilik tartışılır.

Dun kv de sordu ne zaman baslaniyo diye onlarin zamaninda erken baslanirmis hatta 2 aylik bebege elme suyu icirirmis doktor dedi diye. Bakalım bizim doktor ne zaman ne ile baslatacak. 3 gun kuralina dikkat ederim yüksek ihtimal, alerji vb risklere giremem.

evet canım 1haftadir tamamen geçti çok şükür bende çok şey denedim hiç gecmicek sandım. Zeytinyağı ve kantaron yağını da başlarda deneyip bırakmıştım. Sonra gebe okulundaki ebeyle görüştüm zeytinyağını pes etmeden kullan bırakma dedi düzenli kullanınca faydası oluyormuş. Lansinoh bende işe yaramadı ilk iki hafta sadece onu kullanmıştım iyileşecek ümidiyle.yara nemli kaldıkça yumusuyor kuru olursa çatlıyor ve iyileşmiyor zeytinyağı ile ikisini ortasını buldum
lohuslaik bittikten bi ay sonra başladı canim
Benimde yeni bir ay oldu anca başlar o zamn

3 gün kuralı ne ben bilmiyorum. Bı de yemeklerin vitamini zaten suya geçmez mı mesela kemik suyu yapıyoruz sebze falan atıp sonra içinden çıkarıyoruz ve suyu şifa kaynağı oluyor baharat vs eklemeyiz bebek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…