2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Mutlaka tek ürün üzerinden alerji testi yapmak gerekiyormus. Ornegin kabaksa havuç koymycksn sadece kabak ve 3 gün 1er mama kaşığı arttırarak oluyormuş

Salça ve baharat 1 sene yasakmış.
Sanırım 5.5 aylıkken tadımlara başlanıyormuş.
6 aylıkken de çay kaşığı ile yedirmeler

Bence aceleye gerek yok.
180 gün dolmalı ek gıda için.
Ayrıca alerji için mutlaka 3 gün kuralı a uymalısınız.
Allah korusun alerji çok tehlikeli

Bence kiralamak mantıklı.
Canım bak bende kiralycktm basta aylık fiyatına mamajoo aldım iyi ki almışım. Ki benim göğüs ucum bile yoktu 1 kere bile yara olmadı göğsüm her gün sagmama rağmen çekişi de çok güzel ama sen bilirsin yine de.

Kızlar ek gıdaya neye göre başlıyorlar. Çevreden duyuyorum artık doktorlar 5 hatta 4. Aylarda bile tadım yaptırın diyorlarmış. Siz kendi doktorunuzu mu dinleyeceksiniz bu konuda yoksa ufaktan veririm diyormusunuz?
Dokto demez de dese de 180 gün dolmadan vermeyi düşünmüyorum inş.

Olur mu öyle şey asıl vitamini suyunda derler

meme reddi 2 gun yapti kizim da cnm
sen de ona uzulme. emzirmwye devam zorlamadan.

vayy süperrr. Ben de katılmak istiyorum bir sonrakine ❤

Yaaaa Benim tatlı bebe danışmanım. Hemen ss alıp eşime göstereceğim
yaaa sen var ya cokkkk tatlisin ..

oyy kuzu. kiyamam. uzulme litfen. bebeklerde oluyr. oglumda da olmustu. cok cabuk iyilesti catlak.

Geçmiş olsun Allah şifa versin

Ben uygulamada takip ediyorum, sen deyince girdim son beş günü saydım, 12-18 arası
gerci dun yuz yuze demistin ama ben ancak okuyabiliyrm
evet canim baya emmiş kızın benim 15 i gecmiyirdr büyük ihtimal hiç saymadım
saol cnm.

senin oğlan 2014 lumu canim benim kiz 2015 ha,iran da doğdu 4 yaşi geçti ve kıyafetli 14 cikiyo coook zayıf nerdeyse bütün gün ac dolaşıyor
ah bu çocuklar çok bilmişler iste
2014 cnm. 5.5 yasinda 17.8 kg... oysa en az 21 olmali
Aslında hangisinde kalmstik olayı için yüzük veya kolay çıkan ipten bileklik olablr hangisi emzrdysen onda kalacak gbi olablr.
Benimki süt aşığı olduğu için belki 30 kere emiyordur ama saycm bende yarın
mantikli fikir cnm
Maşallah senin göğüsler nasıl dayanıyor bu kadar emzirmeye? Ben hala yaralarka uğrastığim icin emzirmek işkence bana
dayanamiyor zavallilar. cok aciyorlar cnm.
saol cnm. ilk 100 gun ozellikle her istediginde emsin dedi dr. zihinsel gelisimi icin bu cok onemli dedi. o nedenle ne zaman isterse emiyor. her seferinde de masallah sut baya oluyor... gece zorluyor iste beni cok uyaninca. bazen gece toplam 6 saat yatiyor ama 6 sefer kalkiyor. ruh gibi geziyrm o zamanlar. kilo alimi da guzel gidiyor masallah. ben merak ettim sadece benim kiz mi boyle diye ondan sormak istedim. emzik vermedim cnm ben
ana ogunleri 8 kere bizim. Ama arada huysuzlanip 5er dk lik emiyorlar onlari sayarsam 15-16şar kere emiyorlar
saol canim benim

Ben de sadece anne sutu veriyorum ama saymayi not etmeyi biraktim bayadir. Kabaca bi hesap yaparsam ortalama en az 6 (duzenli uyursa) en cok 10 sefer civari emziriyorum.
saol cnm

tesekkur ederim. biliyrm hepsinj
sadece merak ettim herkes de durum nasil diye. o nedenle sordum.
saol cnm. biz birlikte yatiyrz dogumdan beri ayripmadik... bazen memed e uyuyor bazen gezerken uyuyor.
meme de uyutman da sorun yok ki. daha kucukler suan normal. dr.da dedi meme de uyur diye... eger meme vermeden sakinlestirebiliyorsan (bursa hafif alayciydi ) oyle uyut dedi

Kızlar ek gıdaya neye göre başlıyorlar. Çevreden duyuyorum artık doktorlar 5 hatta 4. Aylarda bile tadım yaptırın diyorlarmış. Siz kendi doktorunuzu mu dinleyeceksiniz bu konuda yoksa ufaktan veririm diyormusunuz?
6 ay dolmadan agzina birsey surmem canim.

Ne maskesi kız ay burdan öğreneceğim daha çok şey var
sivilceyi kurutan ve izini yok eden tek madde

erken girmissiniz bu konuya
6aydan once damla birsey vermem.
sonra 3 gun kurali..yemek suyuyla baslanmaz cnm. misal once havuc... ilk 3 gun 1 sefer sadece havuc rendesi. uydurdun tabi. elma da olabilir. yqzmistim oglumda bakarjm ona. 3 gun baktim bisi olmadi bebege. oglen havuc ikindi elma. elma yeni ya o yuzden 3 gun yeni bisi vermek yok. derken boyle boyle 1 ay geciyor. 7.ci ayda yogurda baslatmisti dr. bazilari 6.ci ayda baslatir. peynirini ve ygorydnu ben kendim yaptim hep oglumda... pirincten pirinc unu yaptim hazir almadim vs vs... 1 yil salcali tuzlu yemek yok. yumurtanin da beyazi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…