Bizim bebelere gerek olmadgi kesin boşuna bakma canımOzaman sipariş vereceğim bende. Bu yenidoğan aparatı hakkında bir bilgi varmı kaç kg veya aya kadar kullanılıyor acaba bir bakamm lazım
Aslında daha çok eşim istedi hep hayaliydibende de var kanguru birkac kez kullandim ama bebek agirlastikca artik kullanamam gibi geliyor
Mutlaka tek ürün üzerinden alerji testi yapmak gerekiyormus. Ornegin kabaksa havuç koymycksn sadece kabak ve 3 gün 1er mama kaşığı arttırarak oluyormuşBen 5. Ayda ufaktan tattırmaya başlayacam canım yalnız şimdi bi gıdayı 1 hafta deniyolar ya alerjisi falan var mı diye ben eskilerdeki gibi herşeyin suyundan falan vermek istiyorum öyle herşeyi sırayla deneyip alerjisi var mı yok mu diye demek mi mantıklı kafam karışık ama büyük ihtmal eski usül deneyecem
Bence kiralamak mantıklı.Ben de hic memnun degilim
Hadi ins
Ben de manuellerden mi alsm diye düsünüyorum.
Salça ve baharat 1 sene yasakmış.Her seyin suyundan dedigimiz yemek suyu zaten baharatlar yag ve salcadan ibaret. Besleyicilik tartışılır.
Dun kv de sordu ne zaman baslaniyo diye onlarin zamaninda erken baslanirmis hatta 2 aylik bebege elme suyu icirirmis doktor dedi diye. Bakalım bizim doktor ne zaman ne ile baslatacak. 3 gun kuralina dikkat ederim yüksek ihtimal, alerji vb risklere giremem.
Bence aceleye gerek yok.Ben 5. Ayda ufaktan tattırmaya başlayacam canım yalnız şimdi bi gıdayı 1 hafta deniyolar ya alerjisi falan var mı diye ben eskilerdeki gibi herşeyin suyundan falan vermek istiyorum öyle herşeyi sırayla deneyip alerjisi var mı yok mu diye demek mi mantıklı kafam karışık ama büyük ihtmal eski usül deneyecem
Canım bak bende kiralycktm basta aylık fiyatına mamajoo aldım iyi ki almışım. Ki benim göğüs ucum bile yoktu 1 kere bile yara olmadı göğsüm her gün sagmama rağmen çekişi de çok güzel ama sen bilirsin yine de.Bence kiralamak mantıklı.
Dokto demez de dese de 180 gün dolmadan vermeyi düşünmüyorum inş.Kızlar ek gıdaya neye göre başlıyorlar. Çevreden duyuyorum artık doktorlar 5 hatta 4. Aylarda bile tadım yaptırın diyorlarmış. Siz kendi doktorunuzu mu dinleyeceksiniz bu konuda yoksa ufaktan veririm diyormusunuz?
Hangi model?Canım bak bende kiralycktm basta aylık fiyatına mamajoo aldım iyi ki almışım. Ki benim göğüs ucum bile yoktu 1 kere bile yara olmadı göğsüm her gün sagmama rağmen çekişi de çok güzel ama sen bilirsin yine de.
Olur mu öyle şey asıl vitamini suyunda derlerHer seyin suyundan dedigimiz yemek suyu zaten baharatlar yag ve salcadan ibaret. Besleyicilik tartışılır.
Dun kv de sordu ne zaman baslaniyo diye onlarin zamaninda erken baslanirmis hatta 2 aylik bebege elme suyu icirirmis doktor dedi diye. Bakalım bizim doktor ne zaman ne ile baslatacak. 3 gun kuralina dikkat ederim yüksek ihtimal, alerji vb risklere giremem.
meme reddi 2 gun yapti kizim da cnm3, haftadan sonra bı sure uygulamaya yazmıştım bı günün örneğinde 23 defa toplamda 6 buçuk saat emmişti.sonra yazmayı bıraktım.zamanla sayı değişmedi ama süre değişmiştir çünkü yarım saat emiyordu mesela sonra 15 dk en son 10 dk ya düştü tek seferde emme süresi. 10 gündür falanda meme reddi yaşıyoruzmesela bugün 4 kere emdi 5 en fazla 7 dk doktor bu dönemde normal olup emzirmeye devam etmemi söyledi ki bende öyle yapıyorum zaten .mama hiç vermedim.ilk ay 1500gr bu ay da 1200gr aldı.
vayy süperrr. Ben de katılmak istiyorum bir sonrakine ❤
yaaa sen var ya cokkkk tatlisin ..YaaaaBenim tatlı bebe danışmanım. Hemen ss alıp eşime göstereceğim
oyy kuzu. kiyamam. uzulme litfen. bebeklerde oluyr. oglumda da olmustu. cok cabuk iyilesti catlak.Kızlar doktora götürdük 5 gündür yapıyodu kakasını poposunda çatlak varmış kuzumun3 krem verdi onları karıştırıp sürecem birde fitil verdi yarısını verdim kakasını yaptı şükür bazen gazı çıkarırkene ağlıyodu canı yanıyomuş yavrumun
Geçmiş olsun Allah şifa versinKızlar doktora götürdük 5 gündür yapıyodu kakasını poposunda çatlak varmış kuzumun3 krem verdi onları karıştırıp sürecem birde fitil verdi yarısını verdim kakasını yaptı şükür bazen gazı çıkarırkene ağlıyodu canı yanıyomuş yavrumun
Benim çocuk yürüdü
Gecen.ben.de.gordum aynisini tirstimmbenimki dun ruyamda konusuyordu aklim cikti korkudan hemen uyandim
gerci dun yuz yuze demistin ama ben ancak okuyabiliyrmBen uygulamada takip ediyorum, sen deyince girdim son beş günü saydım, 12-18 arası
saol cnm.evet canim baya emmiş kızın benim 15 i gecmiyirdr büyük ihtimal hiç saymadım
2014 cnm. 5.5 yasinda 17.8 kg... oysa en az 21 olmalisenin oğlan 2014 lumu canim benim kiz 2015 ha,iran da doğdu 4 yaşi geçti ve kıyafetli 14 cikiyo coook zayıf nerdeyse bütün gün ac dolaşıyor
ah bu çocuklar çok bilmişler iste
mantikli fikir cnmAslında hangisinde kalmstik olayı için yüzük veya kolay çıkan ipten bileklik olablr hangisi emzrdysen onda kalacak gbi olablr.
Benimki süt aşığı olduğu için belki 30 kere emiyordur ama saycm bende yarın
dayanamiyor zavallilar. cok aciyorlar cnm.Maşallah senin göğüsler nasıl dayanıyor bu kadar emzirmeye? Ben hala yaralarka uğrastığim icin emzirmek işkence bana
saol cnm. ilk 100 gun ozellikle her istediginde emsin dedi dr. zihinsel gelisimi icin bu cok onemli dedi. o nedenle ne zaman isterse emiyor. her seferinde de masallah sut baya oluyor... gece zorluyor iste beni cok uyaninca. bazen gece toplam 6 saat yatiyor ama 6 sefer kalkiyor. ruh gibi geziyrm o zamanlar. kilo alimi da guzel gidiyor masallah. ben merak ettim sadece benim kiz mi boyle diye ondan sormak istedim. emzik vermedim cnm ben2saatte bir emiyor diyelim. 12saat eder. Gece 2den sabah altıya kadar emmiyor en azından. Kaldı bize 8. Bazen saat başı emzirdiğim oluyor tüm gün olmamak şartıyla. Ama 22çok fazla değil mi? Her seferinde dolu meme mi veriyorsun, yoksa sakinleşmek uyumak içşn yada sadece emme ihtiyacını karşılamak içinde mi emiyor? Benimki emzik kullandığı içşn sadece doyurmak için emziriyorum. Bu şekilde benim sütümle 1.200 ve 1.500gram almıştı geçtiğimiz aylarda. Bence de güçten düşersin hem bırak biraz memeler dolsun yani sürekli emerse hem dolmaz hem tok kalmaz
saol canim benimana ogunleri 8 kere bizim. Ama arada huysuzlanip 5er dk lik emiyorlar onlari sayarsam 15-16şar kere emiyorlar
saol cnmBen de sadece anne sutu veriyorum ama saymayi not etmeyi biraktim bayadir. Kabaca bi hesap yaparsam ortalama en az 6 (duzenli uyursa) en cok 10 sefer civari emziriyorum.
tesekkur ederim. biliyrm hepsinjİlk 3 ay bebekler hep emer.
Doymak için susamak için sakinleşmek için oyalanmak için...
Bebek saatli emzirilmez ilk 3 ay.
Memelerim dolsun diye de bir şey yok.
Bebek gık dese meme guk dese meme.
4. Aydan sonra bebeklerde ki emme isteği azalır
Memelerin dolmasını beklerseniz sütünüz azalir 6 aydan sonra.
saol cnm. biz birlikte yatiyrz dogumdan beri ayripmadik... bazen memed e uyuyor bazen gezerken uyuyor.Bizimki de yalnız anne sütü alıyor aynen senin koz gibi çok meme de kalıyor ve 20 yi buluyor. Hatta yalnız meme de uyuyor memeyi uyumak için de kullanıyor sanırım bu yanlış ama başka türlü uyumuyor siz de yan yana uyuyordunuz hala devam mı
6 ay dolmadan agzina birsey surmem canim.Kızlar ek gıdaya neye göre başlıyorlar. Çevreden duyuyorum artık doktorlar 5 hatta 4. Aylarda bile tadım yaptırın diyorlarmış. Siz kendi doktorunuzu mu dinleyeceksiniz bu konuda yoksa ufaktan veririm diyormusunuz?
sivilceyi kurutan ve izini yok eden tek maddeNe maskesi kız ay burdan öğreneceğim daha çok şey var
erken girmissiniz bu konuyaBen 5. Ayda ufaktan tattırmaya başlayacam canım yalnız şimdi bi gıdayı 1 hafta deniyolar ya alerjisi falan var mı diye ben eskilerdeki gibi herşeyin suyundan falan vermek istiyorum öyle herşeyi sırayla deneyip alerjisi var mı yok mu diye demek mi mantıklı kafam karışık ama büyük ihtmal eski usül deneyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?