Ek gidaya geciste fikir olmasi icin instada şu 3 hesabi takip ediyorum , 6+ bebekler icin saglikli tarifler paylasiyorlar. Vakti gelince onlardan yararlanicam bol bol . Tabiki ilk baslarda parmak gidalar, havuc , kabak..
tesekkur ederim. biliyrm hepsinj
sadece merak ettim herkes de durum nasil diye. o nedenle sordum.
saol cnm. biz birlikte yatiyrz dogumdan beri ayripmadik... bazen memed e uyuyor bazen gezerken uyuyor.
meme de uyutman da sorun yok ki. daha kucukler suan normal. dr.da dedi meme de uyur diye... eger meme vermeden sakinlestirebiliyorsan (bursa hafif alayciydi ) oyle uyut dedi
Emojili suratlarla tabiki bizi aslaaa taniyamazlar arkadaslar da merak etmisti ya ondan dedim canim ok farketmezMysonismysun
yaaa canimm insallah istanbul buluşması yaparsiniz en yakin zamanda valla cok tatli oluyor kendinle ayni yollardan gecen annelerle bir arada olmak yuzyuze sohbet etmek
Felaket uykularından gına geldi bana..
En fazla 20 dakika uyur mu Bi çocuk ya!?
Gözlerinden uyku akıyor ama yok daha yatış pozisyonu alırken bağırıyor ağlıyor
Emojili suratlarla tabiki bizi aslaaa taniyamazlar arkadaslar da merak etmisti ya ondan dedim canim ok farketmezMysonismysun
yaaa canimm insallah istanbul buluşması yaparsiniz en yakin zamanda valla cok tatli oluyor kendinle ayni yollardan gecen annelerle bir arada olmak yuzyuze sohbet etmek
yok yavrum ne yanlisi. simdi yazacagim ama herkes benimsedigi yontemi uygular tabi... ben de oglumda cokkkk arastirdim okudum.
diyor ki mumkunse (altini cizeyim), bebek ilk 2 yil anne ile yanyana uyusun. ama annenin uykusu agirsa ya da ezmekten korkarsa, anne yatagina bitisik bir yatakta uyusun bebek. sonraki 2 yil, yatagi ayni oda da ama anne yatagindan uzaga tasinsin. sonra kendi odasina gecsin. bu anne bebek guvenli baglanmasi ve anneden guvenli ayrilmasi icin onemlidir..... ben bu bilgileri cok okudum bunu benimsedim oglumda uyguladim. simdi de kizimda. ayni yataktayiz biz kizimla
Ben hep yanımda yatırıyorum.
Memede uyuyor..
Bebeklerin fıtratı bu bence.
Açıkcası memede sakinleşmeleri büyük nimet.
Hatta Bi kadın vardı emmeye bebeğe bakmak çok zor derdi.
Cidden öyle.
Sakkinleştirmesi oyalaması zor olur.
canim eğer boyuna göre kilon çoksa cabuk gidiyor
ben başladım bi haftadr 2 kiko gitti günlük yarim saat yürüyüş toplam 7 bin adım ekmk sadece kahvaltıda bi dilim
ve abur cubur yok
Ekmek tatlı yemeyınce dusuyor ben hamıle oldugum kılodan bıraz daha dusugum suan hemoroıd oldugu ıcın dıkkat ettım galıba ondan cabuk gıttı o da ekmegı azaltm o bıle etkı ettı.