2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ek gidaya geciste fikir olmasi icin instada şu 3 hesabi takip ediyorum , 6+ bebekler icin saglikli tarifler paylasiyorlar. Vakti gelince onlardan yararlanicam bol bol . Tabiki ilk baslarda parmak gidalar, havuc , kabak..

Babyfoodfactory_
Hamileyim_bebekliyim
sibelgungorr

Valla içim rahatladı çevredekiler hep memede uyutma yanında yatırma yanlış mı yapıyorum diyordum sağol canım

kolige mesaj attim.size ulastirsin diye. no lar yok ben de diye cnm burda ifşa olmayalim
Emojili suratlarla tabiki bizi aslaaa taniyamazlar arkadaslar da merak etmisti ya ondan dedim canim ok farketmez Mysonismysun yaaa canimm insallah istanbul buluşması yaparsiniz en yakin zamanda valla cok tatli oluyor kendinle ayni yollardan gecen annelerle bir arada olmak yuzyuze sohbet etmek

Felaket uykularından gına geldi bana..
En fazla 20 dakika uyur mu Bi çocuk ya!?
Gözlerinden uyku akıyor ama yok daha yatış pozisyonu alırken bağırıyor ağlıyor

İnsallah canimmm cok cok guEl olur

İnsani durduk yere ankaraya tasittiracaksiniz walla
istanbula gelme planjm var. I ikuayko ile bulusacagim. sana da deriz bosa masraf yapip tasinma buraya
Valla içim rahatladı çevredekiler hep memede uyutma yanında yatırma yanlış mı yapıyorum diyordum sağol canım
yok yavrum ne yanlisi. simdi yazacagim ama herkes benimsedigi yontemi uygular tabi... ben de oglumda cokkkk arastirdim okudum.
diyor ki mumkunse (altini cizeyim), bebek ilk 2 yil anne ile yanyana uyusun. ama annenin uykusu agirsa ya da ezmekten korkarsa, anne yatagina bitisik bir yatakta uyusun bebek. sonraki 2 yil, yatagi ayni oda da ama anne yatagindan uzaga tasinsin. sonra kendi odasina gecsin. bu anne bebek guvenli baglanmasi ve anneden guvenli ayrilmasi icin onemlidir..... ben bu bilgileri cok okudum bunu benimsedim oglumda uyguladim. simdi de kizimda. ayni yataktayiz biz kizimla

Ben hep yanımda yatırıyorum.
Memede uyuyor..
Bebeklerin fıtratı bu bence.
Açıkcası memede sakinleşmeleri büyük nimet.
Hatta Bi kadın vardı emmeye bebeğe bakmak çok zor derdi.
Cidden öyle.
Sakkinleştirmesi oyalaması zor olur.

4 kilo almışım

10 kilo fazlam vardı gebelik öncesi şimdi 14 kilo oldu.

Bu kıştan dombik döner olarak çıkmak istemiyorum.

4 ayım var bahara. Ayda 3.5 kilo veririm mi acaba??? Hatta keşke 5 versem de kurtulsam hepten

canim eğer boyuna göre kilon çoksa cabuk gidiyor
ben başladım bi haftadr 2 kiko gitti günlük yarim saat yürüyüş toplam 7 bin adım ekmk sadece kahvaltıda bi dilim
ve abur cubur yok

170 boy 94 kılıyım şu an 75 78 arası olsam yeter hiç zayıf bi insan olmadım kilomu çok belli eden bi vücut tipim yok Allahtan
evlendiğinde 75 dim

Ekmek tatlı yemeyınce dusuyor ben hamıle oldugum kılodan bıraz daha dusugum suan hemoroıd oldugu ıcın dıkkat ettım galıba ondan cabuk gıttı o da ekmegı azaltm o bıle etkı ettı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…