2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
He he dellendim.
Zeka yoksunu ust komşum dün tepemize cam balkon yıkadı şimdi halı silkiyor.
Çıktım cama bağırdım.
Rahatladım..
Bizimde hep hali silkiyo uyarmama ragmen hamile halimle cam silmistim sulu halisini asmis camim mahvolmustu kesinlikle hakkimi helal etmiyorum boyle insanlara... O kadar sinirlenmistimki gozumden alew cikiyodu asagi inip cami silmisti... Dun yine hali silkiyodu haliyi tutucaksin altran cekiceksin boyle insanlara

En azından silmis silmeyen angutlarda var

Ay ben natural kullaniyordum ama kakasını bel kısmından sizdirmaya başlayınca minies aldım hoşuma gitti açıkçası
Evet ya bende prima premium care kullanıyodum sleppy natural daha uygun içeriğide temiz diye deneyim dedim her kakasını çıkarıyo kenarlarından sinir oldum bitsin primaya devam edecem

Kaka muhabbeti olmuş bizimki de çığlık atarak yapıyor çok tatlı oluyor ya fiskirtiyo resmen sesli sesli günde 2 3 bazen 4 defa sulu kaka yapıyor hep hemşire ishal olursa bide ateşi çıkarsa asi vurmayız demişti e benimki hep ishal ztn dedim

Bi insan haftada 5 gün nasıl temizlil yapar aklım almıyor.
Hem de mobilya çekmeli itmeli
Sürekli pat küt sesleri.
Halı silkelemese başka bir şey mutlaka silkeler

Evet ya bende prima premium care kullanıyodum sleppy natural daha uygun içeriğide temiz diye deneyim dedim her kakasını çıkarıyo kenarlarından sinir oldum bitsin primaya devam edecem
ben de prima premium care kullaniyrm. minies denedim begendim cnm. daha ucuz hem.

Canım çığlık atarkene ağlıyo mu canı yanar gibi bağırıyo mu

Kızlar benim oğlan emmeye başlayınca direk sütüm gelmiyo 2 dakika falan emdikten sonea sütüm geliyo ama o 2 dakikada o kadar çok sinirleniyo kaç defa bırakıyo zorla ağzına veriyorum sinir oluyo bende sinir oluyorum tabi normal mi acaba bu

Normal canım goguslerımız ıslah oldugu ıcın hemen gelmıyor ıneklerde boyledır sütü ındırmezler buzaga emer bıraz sonra sagarlar benımde hemen gelmıyor sınırlenıyor ama sonrada cok gelıyor yıne sınırlenıyor

Aynen ya süt birden inincede çok sinirleniyo çok zor bu sıpaların gönlünü etmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…