2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlar ben tuvalet iletisimi denen seye basladim:) kakasini yapacagini anladigimda klozete göturuyorum , 2 defa denedim yapmadi ama bu işi sevdim yaa

Ya bunu bi tek ben yapıyorum zannediyordum Şu an tuvalete tutmuyorum da şimdilik şöyle yapıyorum; altına yapacağını hissettiğimde altını açıyorum öyle yapıyor. Küçük bir leğeni var, birkaç kez de ona tuttum yaptı ama ciddeb tuhaf bir haz veriyor.

Daha rahat yapiyor degil mi o zaman ztn cok belli ediyor yapmadan once, eger o an zamanim varsa götürüyorum bekliyorum , bazen yapmayasi tutuyor. Kendi nasil isterse

Kizlar ben tuvalet iletisimi denen seye basladim:) kakasini yapacagini anladigimda klozete göturuyorum , 2 defa denedim yapmadi ama bu işi sevdim yaa
Valla bizimki hiç belli etmiyor yapacağını.
Baya yapmış oluyor kokudan anlıyoruz.
Yani bi insan hiç mi ıkınmaz
Kuzu kuzu bırakıyor

7 saattir uyumuyor....
Nerden geliyor bu enerji bu çocuğa ya...
Yorgunluktan mızmız oldu artık
Benımkıde oyleydı uykusu var yatırıyorum uyumuyor gögsumde yatırdım tamm uyudu dedım yerıne yatırdım uyandı sureklı o yuzden ters cevırdım gogsumde yatırdım bende dınlenmıs oldum. Ikı saattır yatıyor.

masallah kuzum bayaa erkenci ciktin, bende anliyorum yapacagini ama ben altini acana kadar o yapacagini yapar zaten, bazen de sadece ikiniyo sapsik suratlim

Ah uyusa öyle
Yok.
Sallıyorum uyumuyor
Sallamıyorum uyumuyor.
Yatırıyorum ağlıyor kaldırıyorum ağlıyor
Çok yorgun.
Sabah 7 de uyandı o uyanış.
Daha uyuyacak ben de dinlenecem.
Uyku eğitimini erken vercem galiba bekleyemem 6.ayı.
Ağlar falan ama yapacak bir şey yok.
Uyumuyor uyumayınca da mızmız.
Ne etkinlik yapıyoruz ya doğru dzgün besleniyor.
1 gün uyuya 2 3 gün uyumuyor.
Aklım almıyor bi bebek neden uyumaz. Karnı tok altı temiz...

Kızlar oğlumu bazen önüme uzatıyorum ayakları tam dikiş yerimde oluyo hareketli olduğu için dikiş yerime çok vuruyo çok ağrıyo hala ağrıması normal mi bazenda bazı yerleri çok sızlıyo
cok normal cnm. darbe alinca acir agrir. usutursen agrir. cok yorulursan agrir. en az 1 sene surecek bu durum.
epeydir oyle benim kiz.

He he dellendim.
Zeka yoksunu ust komşum dün tepemize cam balkon yıkadı şimdi halı silkiyor.
Çıktım cama bağırdım.
Rahatladım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…