2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Aynen bizimki de öyle canım doktor artık ellerini ağzına götürür dedi ellerini keşfetti onları izliyo oynuyo sürekli herşeyi ağzına götürmeye çalışıyo şspşik

Kızlar oğlumu bazen önüme uzatıyorum ayakları tam dikiş yerimde oluyo hareketli olduğu için dikiş yerime çok vuruyo çok ağrıyo hala ağrıması normal mi bazenda bazı yerleri çok sızlıyo
Benim ağrım yok cok şükür.
Ama isezeryan sonrası eşim kelle paça manyağı yaptı beni.
Jet hızıyla iyileştim resmenn

Oğluşun içerde tekmelemesi yetmedi dışardada tekmeliyo karnımı oraya vurmasa ağrımayacakda
Benim oğlan içerdeyken çok sakindi.
Günlerce hareket hissetmezdim.
Doktora giderdik uyuyo derdi doktor.
Şimdi kıpır kıpır.
Hep dediler ki çok uykucu çok sakin olacak...
Kocaman bir hayal kırıklığı

Kizlar ben tuvalet iletisimi denen seye basladim:) kakasini yapacagini anladigimda klozete göturuyorum , 2 defa denedim yapmadi ama bu işi sevdim yaa
Oturmayan bebısını nasıl klozete goturdun bızımkının kakası degerlı 4-5 gune yapıyor ben uzun uzun seyredıyorum yaparken dıkkat et cok erken ters tepkı yapar bı korkarsa bı daha goturemezsın. Suan uyku egıtımıne basladık az az.

Kucagimda tutuyorum tabiki sirtini karnima yaslayarak tutuyorum. 10gunlukken baslayanlar varmis. O baaya sacma ama simdilik deneme yapiyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…