2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bi de evolvia indirime girse...
Gerçi ayda 2 kutu kullanıyoruz 800 gramlık ama 110 TL tanesi.
220 240 ti arası her ay mamaya gidiyor o paraya yeni ciciler alırdım oğluma. Ya da gram altın alır kenara koyardım oğluşumun hesabına..
Buna da şükür tabiki

Kizlar gercektrn soruyorum gece bebegi yatirdiniz kac kere uyaniyor... Artik gece boyu uyumasi gerekmiyor mu 3. Ayda cevaplari bekliyorum

Valla henüz 3-4 saatten fazla deliksiz uyumadı. İlk uyuduğunda 3-4 saat sonra uyanıyor, sonra 1,5-2 saatte bir uyanıyor. 3 kez uyanıyor hemen hemen. Bazen ıkınmak, genelde emmek için. Altını açmıyorum gece. Sabah 7’de uyandığında altını açıp biraz muhabbet edip emziriyorum, tekrar uyuyoruz bi iki saat.

Az kaldı ins ek gıdaya gecince azalarak bitecek mama olayı
Ben sahsen 1 yasında herseyi yiyen cocuga mama vermeyi dogru bulmuyorm
Tabi drumla görüsmedim henüz

Az kaldı ins ek gıdaya gecince azalarak bitecek mama olayı☺
Ben sahsen 1 yasında herseyi yiyen cocuga mama vermeyi dogru bulmuyorm
Tabi drumla görüsmedim henüz
Ben de valla hatta 6 aydan sonra eğer sağımla süt elde edersem direkt onu vermeyi düşünüyorum. Nasıl içiyorlar ama valla şaşırıyorum. Leş gibi tadları. Bir kere elime bulaşmış toz halinde gayri ihtiyari parmağımı yaladım. Öğüt öğür bi hal oldum.

Kizlar gercektrn soruyorum gece bebegi yatirdiniz kac kere uyaniyor... Artik gece boyu uyumasi gerekmiyor mu 3. Ayda cevaplari bekliyorum
1 kere uyaniyo canim hatta uyanmiyo parmagini emmeye basliyo o sese uyanip alip emziriyorum uyanmadan 3ay 10gunlk falaniz.

12den 7ye kadar yatiyr genel hali. bu surede 5-6 kere kalkiyor. ek olarak 2 kere de uyandiriyr. iste ic guvesinden hallice yasayip gidiyoruz . yarin 3 ay doluyor.

gorumcemin oglu 19 aylik ve 10 kilo doktor mama vermis 9 aylik bebek gibi demis
İste gelisimi normal olursa tabi mamayı kescez
Benim yiğen 14 aylık 2 yas gelisiminde diyo dr
Ama kardesim hala mama veriyor
Herkesin yetistirme tarzı farklı tabi

Benmkide gece 3 saat deliksiz uyusa ben korkup kendim kalkıyorum bakiyorm bünye alışkın değil okadr uzun uyumasına en fazla 2 saatte bir kalkıyoruz gece 2.5 aylık oldu hala gece uykusu düzene girmedi ya

Ay ben de 5 kasım derdim.
Ne günlerdi ya.
Düşük tehdidi, kanamalar, bitmeyen lekelenmeler. Düşer bu bebek diyen embesil doktor.
Şu an düşünüyorum çok zordu.
Kizlar gunaydin..
Kadin dogum kontrollerinde son adet tarihi diye sorduklarinda 1 kasim diyordum , bugun yine 1 kasim .. 1 yilda neler oldu neler.. duygulandim şükür dolu bir gün

Benmkide gece 3 saat deliksiz uyusa ben korkup kendim kalkıyorum bakiyorm bünye alışkın değil okadr uzun uyumasına en fazla 2 saatte bir kalkıyoruz gece 2.5 aylık oldu hala gece uykusu düzene girmedi ya
Kız bi kere bizim ki uyumuştu bende yattım uyudum fırsat bu fırsat dedim 3.5 saat uyumuş eşim geldi bu çocuk 3.5 saattir aç mı yatıyo kalk zorla emzir diyo şoka girmiştik çok komikti ya bi dahada öyle uyumadı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…