- 4 Mayıs 2019
- 3.482
- 6.195
- 78
- 32
Bi de evolvia indirime girse...Kızlar bez konusu konusulmus
Biz molfix alıyoruz annemler prima
Bugun esim Özdilekten almıs prima 2 numara 90 lısı 56 tlmis
Molfix daha pahalıydı dedi
Bide e bebekten mama almıs karton kutu aptamil 900 gr 109 tl
800 gr plastik kutu 129 a alıyoduk
Bosalan kutuya aktarcam
Bilginiz olsn
Carrefourda da indirim varmıs bezlerde galiba
Kizlar gercektrn soruyorum gece bebegi yatirdiniz kac kere uyaniyor... Artik gece boyu uyumasi gerekmiyor mu 3. Ayda cevaplari bekliyorum
Az kaldı ins ek gıdaya gecince azalarak bitecek mama olayıBi de evolvia indirime girse...
Gerçi ayda 2 kutu kullanıyoruz 800 gramlık ama 110 TL tanesi.
220 240 ti arası her ay mamaya gidiyor o paraya yeni ciciler alırdım oğluma. Ya da gram altın alır kenara koyardım oğluşumun hesabına..
Buna da şükür tabiki
Ben de valla hatta 6 aydan sonra eğer sağımla süt elde edersem direkt onu vermeyi düşünüyorum. Nasıl içiyorlar ama valla şaşırıyorum. Leş gibi tadları. Bir kere elime bulaşmış toz halinde gayri ihtiyari parmağımı yaladım. Öğüt öğür bi hal oldum.Az kaldı ins ek gıdaya gecince azalarak bitecek mama olayı☺
Ben sahsen 1 yasında herseyi yiyen cocuga mama vermeyi dogru bulmuyorm
Tabi drumla görüsmedim henüz
1 kere uyaniyo canim hatta uyanmiyo parmagini emmeye basliyo o sese uyanip alip emziriyorum uyanmadan 3ay 10gunlk falaniz.Kizlar gercektrn soruyorum gece bebegi yatirdiniz kac kere uyaniyor... Artik gece boyu uyumasi gerekmiyor mu 3. Ayda cevaplari bekliyorum
12den 7ye kadar yatiyr genel hali. bu surede 5-6 kere kalkiyor. ek olarak 2 kere de uyandiriyr. iste ic guvesinden hallice yasayip gidiyoruzKizlar gercektrn soruyorum gece bebegi yatirdiniz kac kere uyaniyor... Artik gece boyu uyumasi gerekmiyor mu 3. Ayda cevaplari bekliyorum
Bır onceki gece sadece 2 kere uyandi , bu gece 4 kere uyandiKizlar gercektrn soruyorum gece bebegi yatirdiniz kac kere uyaniyor... Artik gece boyu uyumasi gerekmiyor mu 3. Ayda cevaplari bekliyorum
gorumcemin oglu 19 aylik ve 10 kilo doktor mama vermis 9 aylik bebek gibi demisAz kaldı ins ek gıdaya gecince azalarak bitecek mama olayı☺
Ben sahsen 1 yasında herseyi yiyen cocuga mama vermeyi dogru bulmuyorm
Tabi drumla görüsmedim henüz
benim de cok canim çekiyor daha icmedim ama bebek biraz büyüsün dikecem kafayaBugün aylar sonra ilk kez dayanamayıp kola içtim ve şu an bedelini ödüyorum, tşk.
İste gelisimi normal olursa tabi mamayı kescezgorumcemin oglu 19 aylik ve 10 kilo doktor mama vermis 9 aylik bebek gibi demis
Kizlar gunaydin..
Kadin dogum kontrollerinde son adet tarihi diye sorduklarinda 1 kasim diyordum , bugun yine 1 kasim .. 1 yilda neler oldu neler.. duygulandimşükür dolu bir gün
benim de cok canim çekiyor daha icmedim ama bebek biraz büyüsün dikecem kafaya
Evet alerji olabilir.Mysonismysun yenisi eklendi 6 saat sonu 60 cc sut .gibi istahsiz öksürük kilo alimi durmus delircemmmmm doktor beklicen.zorlamicaksin diyor alerjidenn supheleniyorum doktor arıyorum
Cok zor cok... Allah kolaylik versinMysonismysun yenisi eklendi 6 saat sonu 60 cc sut .gibi istahsiz öksürük kilo alimi durmus delircemmmmm doktor beklicen.zorlamicaksin diyor alerjidenn supheleniyorum doktor arıyorum
Kız bi kere bizim ki uyumuştu bende yattım uyudum fırsat bu fırsat dedim 3.5 saat uyumuş eşim geldi bu çocuk 3.5 saattir aç mı yatıyo kalk zorla emzir diyo şoka girmiştik çok komikti ya bi dahada öyle uyumadı zatenBenmkide gece 3 saat deliksiz uyusa ben korkup kendim kalkıyorum bakiyorm bünye alışkın değil okadr uzun uyumasına en fazla 2 saatte bir kalkıyoruz gece 2.5 aylık oldu hala gece uykusu düzene girmedi ya
5 6 kere meme icin kalkiyo dimi12den 7ye kadar yatiyr genel hali. bu surede 5-6 kere kalkiyor. ek olarak 2 kere de uyandiriyr. iste ic guvesinden hallice yasayip gidiyoruz. yarin 3 ay doluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?