2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bizim de senin anlattigina benzerdi bu ara artti uykusuzluk

Benim ki değişiyo bazen geceleri saat başı uyanıp emmek istiyo bazen 2 saatte 3 saatte bi uyanıyo çok istiyorum bi gece deliksiz uyumayı
Yawww artii migrenimniyiden iyiye artiyo hatta bu gece migren disime vurdu devamli tam derin uykuya geciyorum uyaniyo tam uyudum diyorum uyaniyo ya gaz cikarma seansi ya meme iatiyor... Artik ben de sapittim saatleri

Kızlar hepinizi merhaba 13 haftalık gebeyim. Sağ ve sol kasıklarımda ağrılar var normal mi sizce ?
Normal normal
Yaaaa ne güzeldi o zamanlar....
Midem bulanırdı hep.
Tansiyon yerlerde.
İş yerimin dibinde sağlık ocağı vardı hergün 3 4 kez tansiyon baktırırdık eşimle.
Hemşire şok olurdu sen nasıl bayılmıyon ya diye

Kizlar genel olarak okudugum henuz bi duzen oturtmak zor uyku anlaminda... Uyuyan bebeklerde mevcut ama anladigim geneli 2 3 saate bir uyaniyor hatta saat vermek namumkun... Uykusuzluga devam....
Aynen.
Dün gün boyu uyumadı.
Ağladım deli gibi çıldırıcam diye.
Eşim e hiç biri uyumuyor ki herkes delirsin o zaman dedi.
Çok sinirlendim öyle deyince daha çok ağladım.
Ama adam haklı mal olma dedim kendine aha şimdi Pusette bebe sallıyom.
Uyku eğitimi vakti bi geleydi

gorumcemin oglu 19 aylik ve 10 kilo doktor mama vermis 9 aylik bebek gibi demis
o doktorda bi alemmis benim kiz yasinda 8 kilo idi ve olsa olsa o ayda o kiloda ydi hangi doktra sorsam normal dedi hatta çevrenin baskısı ile doktra gittim kan verdim hersey i normal cıktı önemli olan çocuğun sağlığı kilosu önemli degil

Canım ara ara oluyo ya bizdede oldu burnu tıkalı mı bi bak bizimkinin burnu tıkalıydı emmek istemiyodu
Ya bızım burun sorunumuz var hep eskıden burnu tıklalı olunca alıyordu ememeyınce aglıyordu sımdı benı gorunce aglıyor mememı acıyorum aglamaya baslıyor

Ya bızım burun sorunumuz var hep eskıden burnu tıklalı olunca alıyordu ememeyınce aglıyordu sımdı benı gorunce aglıyor mememı acıyorum aglamaya baslıyor
Canım süt ürünlerini mutlaka kes.klasik meme reddi yaşıyor olsaydı gece uyku sersemi emmeye devam ederdi bi şekilde.onu da reddedip direkt memeyi görünce ağlıyorsa alerji olabilir.benim kızımda öyle olmuştu.emzirme pozisyonu aldığımda direkt beni itiyor ağlamaya başlıyordu.ben alerji olduğunu bilmediğim için beslenmeme her zamanki düzeninde devam ettim.bu yüzden asla memeye döndüremedim.

süt yoğurt kaymak peynir krema ayran,içine süt ürünleri girmiş her türlü yiyecek süt tozu dahil,şerbetli tatlılarda dahil,hatta ekmek bile hiçbirini yemeyeceksin.beyaz ekmek tam buğday farketmez.paket gıda kek bisküvi vs hiçbirini.markette satılan her paketli gıdanın arkasını okuman gerekiyor.alerjen gıda varsa eser miktarda süt kereviz yumurta gibi alerjen gıda içerebilir yazar.Makarnalarda bile yazar bazı markaların.böyle yazan hiç bir paketli gıdayı yemiyorsun.eğer diyetine çok sıkı bi şekilde uyarsan,2 hafta içinde sütünden alerjen gıda tamamen geçer,o zaman bebek memeye geri döner.alerjen gıda anne vücudundan ve sütünden 2 haftada anca geçiyor.en ufak kaçamak seni tekrar geriye atabilir.eğer bebeğinde alerjen varsa muhtemelen yaptığı çok şiddetli karın ağrısından dolayı emmek istemiyor korkuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…