- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
- 248
Bizim de senin anlattigina benzerdi bu ara artti uykusuzlukValla henüz 3-4 saatten fazla deliksiz uyumadı. İlk uyuduğunda 3-4 saat sonra uyanıyor, sonra 1,5-2 saatte bir uyanıyor. 3 kez uyanıyor hemen hemen. Bazen ıkınmak, genelde emmek için. Altını açmıyorum gece. Sabah 7’de uyandığında altını açıp biraz muhabbet edip emziriyorum, tekrar uyuyoruz bi iki saat.
Yawww artii migrenimniyiden iyiye artiyo hatta bu gece migren disime vurdu devamli tam derin uykuya geciyorum uyaniyo tam uyudum diyorum uyaniyo ya gaz cikarma seansi ya meme iatiyor... Artik ben de sapittim saatleriBenim ki değişiyo bazen geceleri saat başı uyanıp emmek istiyo bazen 2 saatte 3 saatte bi uyanıyo çok istiyorum bi gece deliksiz uyumayı
Meraba canım gözün aydın sağlıkla al kucağına inşallah.Kızlar hepinizi merhaba13 haftalık gebeyim. Sağ ve sol kasıklarımda ağrılar var normal mi sizce ?
Evet eşimin kuzeninin de oğlu baya zayıflamış doktor mama başlamış.gorumcemin oglu 19 aylik ve 10 kilo doktor mama vermis 9 aylik bebek gibi demis
Normal normalKızlar hepinizi merhaba13 haftalık gebeyim. Sağ ve sol kasıklarımda ağrılar var normal mi sizce ?
Normal canim interniti acip baksan hep dusuk riski bilmemne yaziyo dogurana kadar da hep agrilarim oldu gayet normal...Kızlar hepinizi merhaba13 haftalık gebeyim. Sağ ve sol kasıklarımda ağrılar var normal mi sizce ?
Aynen.Kizlar genel olarak okudugum henuz bi duzen oturtmak zor uyku anlaminda... Uyuyan bebeklerde mevcut ama anladigim geneli 2 3 saate bir uyaniyor hatta saat vermek namumkun... Uykusuzluga devam....
Offff offf bizde biberon reddi de basladi meme çoktan gitmişti Allah sabir versin kusma var mi ogurme surat eksitmeKızlar bana akıl cocuk memeyı gorunce cıldırıyor gece emerdı emmedı meme reddı var ne yapcam yardın edın
Sorma ya emzır pozısyonu almadan aglamays baslıyor ne yapcam aglıyor memeyı gorunceOffff offf bizde biberon reddi de basladi meme çoktan gitmişti Allah sabir versin kusma var mi ogurme surat eksitme
Zorlayın diyen doktor var kendi alsin diyen de bilmiyorum kafam durduSorma ya emzır pozısyonu almadan aglamays baslıyor ne yapcam aglıyor memeyı gorunce
Canım ara ara oluyo ya bizdede oldu burnu tıkalı mı bi bak bizimkinin burnu tıkalıydı emmek istemiyoduKızlar bana akıl cocuk memeyı gorunce cıldırıyor gece emerdı emmedı meme reddı var ne yapcam yardın edın
o doktorda bi alemmis benim kiz yasinda 8 kilo idi ve olsa olsa o ayda o kiloda ydi hangi doktra sorsam normal dedi hatta çevrenin baskısı ile doktra gittim kan verdim hersey i normal cıktı önemli olan çocuğun sağlığı kilosu önemli degilgorumcemin oglu 19 aylik ve 10 kilo doktor mama vermis 9 aylik bebek gibi demis
Zorladıkca bence bende de soguyor zorladıkca kotu oluyor uyutup verıyorum ıkıdır az cok emıyor ama doymaz kı o yedıklerıyleZorlayın diyen doktor var kendi alsin diyen de bilmiyorum kafam durdu
Ya bızım burun sorunumuz var hep eskıden burnu tıklalı olunca alıyordu ememeyınce aglıyordu sımdı benı gorunce aglıyor mememı acıyorum aglamaya baslıyorCanım ara ara oluyo ya bizdede oldu burnu tıkalı mı bi bak bizimkinin burnu tıkalıydı emmek istemiyodu
evet cnm. bazen de geziyrz. 2seferde oglan kalduriyr5 6 kere meme icin kalkiyo dimi
Canım süt ürünlerini mutlaka kes.klasik meme reddi yaşıyor olsaydı gece uyku sersemi emmeye devam ederdi bi şekilde.onu da reddedip direkt memeyi görünce ağlıyorsa alerji olabilir.benim kızımda öyle olmuştu.emzirme pozisyonu aldığımda direkt beni itiyor ağlamaya başlıyordu.ben alerji olduğunu bilmediğim için beslenmeme her zamanki düzeninde devam ettim.bu yüzden asla memeye döndüremedim.Ya bızım burun sorunumuz var hep eskıden burnu tıklalı olunca alıyordu ememeyınce aglıyordu sımdı benı gorunce aglıyor mememı acıyorum aglamaya baslıyor
cocuk cok hareketli o yuzden zayif diyorlardi doktora goturmusler emin olmak icin bagirsaklarda sorun cikmis, doktor işini gücünü birak.cocugunla ilgilen demisEvet eşimin kuzeninin de oğlu baya zayıflamış doktor mama başlamış.
O da büyük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?