2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
bagirsaklarinda sorun cikmis tam detayini bilmiyorum o yuzden kilo alamamis canim

Söyle oluyor canım uyku sersemıyken alıyor yuzunde kucuk sıvılceler cıktı ıkı aylıkken hale gıtmedı elerjı ıle bır ılgısı olabılır mı. Bırde gec kakasını yapıyor. Gercekten cok yorucu bır surec emmesı cok kotu gecıcıdır ınsallah süt ürünlerı cok tuketıyorum bastan berı hıc boyle tepkı vermemıstı gece uyandı normalde emer dalardı uyutamadm memede almadı

Sorma ya emzır pozısyonu almadan aglamays baslıyor ne yapcam aglıyor memeyı gorunce
Bir ara birkaç gün benim kızım da aynısını yaptı ne yapacağımı şaşırdım deli gibi ağlıyordu memeyi görünce. Ben de ucunu ıslatıp verdim bir süre hatta ilk mama sürmüştüm hemen kapmıştı memeyi. Sonra da suyla ıslatıp öyle verdim tuttu çok şükür. Bir de gece uykusunda emziriyordum öyle emiyordu ama ilk seferde tutamazsa onda da çok ağlıyordu bir daha emmiyordu filan. Kabus gibiydi

S Serpico19 iki gün benimki de beni öyle mahfetti. Zorlamadım, ten teması için bol bol göğsüme yatırdım, yani zorlama değil de ikram etme gibi Bir de çok uykuluyken emzirmeye çalıştım. Bazıları bebekle duşa giriyormuş ve işe yarıyormuş. Bu arada göğsünü sağıp kaşıkla ya da şırıngayla ver istersen.

Olabilir tabiki canım,sivilce egzama kızarıklık bunlar oluyor zaten alerjide.bak sen benim dediğimi dinle,pes etme emzir zorla da olsa ver memeyi ama bu saydığım yiyecekleri asla tüketme.2 hafta sonra bebeğinde düzelme olduğunda emin olmak için tekrar deneme yaparsın yine.süt alerjisi ne ki,benim bebeğimde süt yumurta kuruyemiş tahin domates buğday alerjisi vardı çekmediğim kalmadı benim.3 tane alerji immünoloji doktoruna gittik sırtından deri testi yapılırdı alerji çıkmazdı.testlerde bell olmuyo maalesefki.ben süt verdiğim dönemlerde sadece patatesle besleniyordum.deneye yanıla öğrendim ben nelere alerjisi olduğunu.burda doktor anneler olarak bizleriz.bebeğimize nelerin dokunduğunu en iyi biz çözebiliriz

Ya biz de ilk sivilce sandık egzemaymıs

Yaa maşallah bizde görecek miyiz öyle gece boyu uyuyan bir bebe
Akşam 9da uyuyakaldı bir ara 2saat uyudu haliyle gece uykumuz sarktı biraz ama gece 2 gibi yatıp sabah 9a kadar kalkmıyor. 9gibi emziriyorum daha gözü açılmamışken tekrar yatıyor öğlene kadar bugun geç yatınca öğleden sonra 2ye kadar uyudu kuzum. Ama saati öne çekmek istiyorum biraz mesela akşam 10gibi gece uykusuna yatsa daha iyi olur. Akşam üzeri uyutmamaya dikkat edeceğim

cocuk cok hareketli o yuzden zayif diyorlardi doktora goturmusler emin olmak icin bagirsaklarda sorun cikmis, doktor işini gücünü birak.cocugunla ilgilen demis
Dediğim çocuk da ishal diş çıkarma ve grip aynı ana denk gelince kilo kaybetmiş epey
Annesi yemek yemiyor demiş doktorda mama verin demiş.
Cidden manayı yiyor.
Ama ben olsam mama vermem kendim mama yapardım büyük nasılsa.

Sorma ya emzır pozısyonu almadan aglamays baslıyor ne yapcam aglıyor memeyı gorunce
bende durum ayni 2 haftadır hiç gögüsümü emmedi sağıp verdim ama bendeki durum gündüz işliyorum o nedenle annem biberonla besliyor biberona alıştı artık memmiyor ne yaptıyam yani her gun denıyorum hala ama pozisyona bıle sokamadan cığlığı basıyor emzirme uzmanına gideceyim bakalım ne diyecek

Az kaldı ins ek gıdaya gecince azalarak bitecek mama olayı☺
Ben sahsen 1 yasında herseyi yiyen cocuga mama vermeyi dogru bulmuyorm
Tabi drumla görüsmedim henüz
Canım mamanın içerisindeki vitamin mineralleri ek gıda ile asla yakalayamazsın.tercih senin tabiki ama en azından 2 yaşına kadar günde 1 biberon dahi olsa ver derim ben.ilk 2 yaş çok çok önemli.sonra zaten hep ek gıda ile devam edecek ömür boyunca.tabi önce doktoruna danışmanda fayda var

Aynen ılkınde hemen almazsa yonunu donup gucunun yettıgıme bagırıyor
gıdınce heber verır mısın ben sagarak beslesem goguslerım alısmıs artık sagonca gelmıyor bıle

Alıştırma bardağı kullanın biberon yerine.
Bebedor yumuşak küt uç damlatmaz özellikli.
Diklenmeden yere paralel tutarak içirin.

Ama biberonla alıyor benimki oyle olsa sütü de icmemesi lazım.
Her meme reddi alerjik olamaz.
Bence sadece dr sunu bunu kes diyebilir.
O da alerji testiyle.
Saydıklarınız emziren bi anneyi ayakta tutan seyler.
Dikkatli olmak lazım

Ben sadece ihtimaller dahilinde öneride bulunuyorum.alerji çok ciddi bir sorun.kesin vardır demiyorum.iyi gözlemlemek gerekiyor.meme reddi her ne kadar dönemsel diyip geçiştirilsede,herhangi bi enfeksiyon veya alerjisi olmadığı müddetçe bebeğin beslenmeyi reddetmemesi lazım.dönemsel reddetme en fazla 10 gün olur.bana doktorum böyle söylemişti.emziren bir anneyi süt ürünleri ayakta tutmaz.bir sürü alternatif var.benim bebeğimde çoklu besin alerjisi vardı ve ben sadece patatesle beslenerek 2 buçuk saatte 300 cc süt sağardım.yinede ayaktaydım bi sıkıntı yoktu.tavsiye verdiğim arkadaş 10 gün süt ürünleri tüketmese birşey kaybetmez kendinden geçmez herhalde.denemekten zarar değil fayda gelir sadece.emin olması için 2 hafta sonra tekrar dene süt ürünleri diyerek tavsiye verdim hatta.tabi neticede kendi tercihi.ben sadece yaşadıklarımdan tecrübe edinerek sizlere yardımcı olmaya çalışıyorum

Biberon ve meme farklı ama.
Mesela sağıp koysa biberondan içiyorlar
Ama memede içmiyorlar.
Bizde Red olmadı alerjiden ama emzirme danısmanı öyle demişti bi kadına alerjik bebesi vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…