2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben de sür ve süt ürünlerine by bay dedim 10 gündür.
Yulaf sütü hindistan cevizi sütü vs idare ediyorum ara öğünlerde.
Tavuk balık et ara öğün.
Bence çok bi eksiklik değil.
Kalsiyum alıyorum dışarıdan ek o kadar.

Aynen daha ne olsun ki.tavuk et balık zaten süt ürünlerinin yerini fazlasıyla dolduran şeyler.bende kalsiyum takviyesi alırdım bir de sadece patates pırasa ıspanak yerdim,zımba gibiydim :))

Kızlar bana akıl cocuk memeyı gorunce cıldırıyor gece emerdı emmedı meme reddı var ne yapcam yardın edın
cnm 2gun yasadik. yuzunu eksitip memeyi almiyrdu. atiyrdu agzindan devamli. ustelemedim. ne zaman isterse emdi. 2 dkkadan uzun durmuyordu. ustelemedim. 2 gun sonra duzeldi.

Allah'm ağrıya kış erken geldi.
Kar mı yağacak nedir buz gibi hava..
Eve kapanma vakti geldi.
5 ay by by sosyalleşme by by insanlar Hoşgeldin doğalgaz faturası Hoşgeldin ıhlamur

Hanfendi sırf beni sinir etmek adına gruba gelip paylaşım yapıyorsunuz sesimi çıkarmıyorum ama yeter artık.
Arkadaşlar bu kişi bizim grupta değil biz nerdeyse 1 senedir beraberiz burda arkadaşlık kurduk. Başka bir grupta dediğimi yanlış anlayıp bana etmediği hakaret kalmadi bizim gruba gelip şimdi de size 1 2 bilgi verip ki bilgiye saygım sonsuz ama amacını biliyorum.
Kendinze ait olmayan grupta kalma amacnz nedir ayrıca verdgnZ bilgiler doktor söylemediği sürece kişileri yanlışa götürür hasta eder.

Çok agresif gördüm sizi,banlamanızın acısını benden çıkarıyorsunuz galiba :)))
benim burda arkadaşlara yardımcı olmaktan başka hiç bir art niyetim yok emin olun.sizin gibi karşıt görüşlülere psikolojisi bozuk yaftalaması yapmıyorum.buradan bir kaç kişi ile tanışmam oldu ve sevdim.onların ve bebeklerin iyiliğini istemekten başka bi gayem yok.üstelik bırakın da buna topikteki arkadaşlar karar versin.kadınlar klubü sizin üzerinize zimmetli değil ayrıca hanfendi.sizin aşı karşıtlığınız kadar hasta edemez benim tavsiyelerim emin olun

Benim gruptaki arkadaşlarım size gereken cevabı verir zaten.
benimle uğraşan sizsnz ve Allah sizi ıslah etsin inşallah. Herkesin psikolojisi bozulur ama sizin gibi devamı gelirse sorun orda zaten. Tüm yazılarımı arayıp bulup bu gruba o şekilde geldiniz paylaşım yaptınız kimse çocuk değil.

Ben kendimden eminim,benim değil de sizin psikolojiniz iyi değil galiba.çok iyi görmedim sizi.neyse bebeğinize süt veriyorsunuz emzikli kadınsınız üstünüze gelmiyim şimdi.

Ben kendimden eminim,benim değil de sizin psikolojiniz iyi değil galiba.çok iyi görmedim sizi.neyse bebeğinize süt veriyorsunuz emzikli kadınsınız üstünüze gelmiyim şimdi.
Allah akıl fikir versin ınsallah sizin gibi insanlara. Çocuğumu da ağzına sakin alma sütümü de bir daha hadsizlik yapma.

Arkadaşlar konuyu bilmeyenler için yazayım.
Ben başka bir grupta aşı ile ilgili yazılmıştı. Ben çocuğuma 2 yaşından sonra belirli aşılar yaptrcgmi burda da çoğu kez yazdm. O grupta bunu yazinca CocoChanelmademoiselle a
Nickli kişi ile fikir birliğine varamadk ve kendisi bana o grupta hakaret etti sürekli. Sonra mesajlarımdan arayıp bulup bizim bu grupta paylaşım yaptı hakaretlerine devam etti.
Sonra hirsina doyamayip kendince 1 2 bilgi verip ara ara beni sınır etmek maksadıyla yazmaya devam etti bizim bu gruba. Ki verdiği bilgiler herkesce farklı olabilir.
Şimdi hala beni taciz ediyor mesajla ben sizin grup arkadsnzm ve her gün aktif giriyorum hamilikten bu yana.
Bu arkadaşın ilk bu gruba yazması beni takip edip hakaret etmesiydi şimdi bana ve cocugma laf etmeye kalkıyor.
Grup.arkdslarm olarak desteğinizi bekliyrm

Evet asi konusunda da zaten belirtmistim buead herkes fikrini soylemekte oZgur... Simdi ayni arkadas sutu kes onun verdihini baska besinlerden alirsin yaziyor bizler doktor degilizki... AnlMadim ben cidden buraya gelio bu arkadasin yazma amacini

Evet asi konusunda da zaten belirtmistim buead herkes fikrini soylemekte oZgur... Simdi ayni arkadas sutu kes onun verdihini baska besinlerden alirsin yaziyor bizler doktor degilizki... AnlMadim ben cidden buraya gelio bu arkadasin yazma amacini
Arkadaşın yazma amacı benim girdgm grubu bulup orda 1 2 kendince bilgi yazıp cevap verilmesi ve beni sinir etmek sadce.
Kendi yerinize koyunca daha iyi anlyrsnz ve uslubmu korumaya calisyrm ama çocuğuma da sütüme de laf ediyor birde.

Olayı ilkokul ortamına dönüştürdünüz farkında mısınız?? Birazdan benim babam senin babanı döver derseniz hiç şarşırmıycam.ben sizin çocuğunuza nerde laf ettim yahu?bebeğinize süt veriyorsunuz üstünüze gelmiyim dedim sadece.Allah ıslah etsin mesajınıza karşılık.şimdi bbeğiniZe hakaret etmek mi oluyor bu?? Gerçekten çok şaşkınım.ayrıca insanlara yalan yanlış bilgi veriyorsunuz gaza getirmeye çalışıyorsunuz.o aşı konusunda beni ilk alıntılayıpta,araştırmamış bir anne olduğumu,kendinizin yurtdışı gezmiş görmüş bir insan olarak aşının içeriğinin zararını,beni cahil yerine koyup kendi sözde kültürünüzden bahsettiğinizi yazmamışsınız.bari insanlara yalan bilgi vermeyin.mesajı kopyalatmayın bana şimdi burda.bana diyorsunuz ama sizin gerçek anlamda psikolojik sorunlarınız var.neyse hamileyim gerilmek istemiyorum daha fazla.şaka gibisiniz gerçekten hiç iyi görmedim sizi.sırf size inat gelip buralarda paylaşım yapacak kadar önemsemiyorum sizi.sadece yardımcı olmaya çalışıyorum.neyse sizinle daha fazla ilkokul seviyesine inmek istemem iyi akşamlar

Hanfendi yazdiklarimi alinti yapip paylaşmazsanız zan altinda kalin olur mu? Bekliyorum kimin ne yazdgni benim size asla kotu cevap vermedgmi gorsunler. Yalancilign bu kadarina pes asla yurt dışı gezmek gormek bahsetmedm hayal.gucunuz iyiymiş yurtdışında yaptrcm demistim ki onu da size değil başkasına yazmstm cidden siz kötü kalpli bir insansiniz.
ilkokul seviyesinde olmak derken ben nice ilkokul bitirmemiş öğrenciye okuma yazma öğrettim keşke iyi psikolojnz olsa da o seviyeye inebilseniz. Allah size iyilik versin insallah

CocoChanelmademoiselle PiaLeon arkadaşlar evet yıldızlarıniz barışmadı o kesin herkes kendince deneyimlerini tavsiyelerini fikirlerini sunuyor bazen iddialı bazen yanlış sekilde kaç yaşında insaniz yapmayın lütfen hos degil anneleriz biz sakinlik sükunet bize yakışır rica ediyorum üzmeyin kırmayın iki gunluk dunya herkes yeterince gergin yorgun buraya kafa dağıtmaya geliyoruz gördükçe üzülüyoruz

Grubumuza amacı kin saçmak için gelen kişiyle beni bir mi tutuyorsn Canım?

Canım İnan benlik bi sorun yok gelip kendi sataştı ilkokul muhabbetine döndürdü olayı,oda yetmezmiş gibi küçücük bebeğine hem hakaret etmekle suçladı hem de insanları saçma sapan yalanlarla gaza getirmeye çalışıyor napıcamı şaşırdım valla ilk defa karşılaşıyorum böylesiyle :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…