- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
Iyisiniz hoşsunuz da kimse sizin burada gereksiz tartışmalarınızı yada düşüncelerinizi okumak zorunda değil..herkezin kendi düşüncesi kendine doğrudur.eger ki eleştirilere açık değilseniz burada tek taraflı yorum yapmayacaksiniz..karsi oldugunuz konular mutlaka vardır hepimizin de var ama malesef siz herşeyi ben kesin bilirim edasin da yazıyorsunuz.simdiye kadar cvp vermedim size aşıları araştırdım yaptirmicam vs dediniz sizin kararınız kimse sorgulayamaz.ama.sizde kimseyi sorgulayamazsınız.(daha önceki cvp larınıza istinaden yaziyorum)Birde bilim uzmanıyım diyorsunuz ya merak ediyorum hangi konu üzerinde bi uzmanlık yaptınız acaba..bildigim.bilim adamları arasında isminiz gecmiyorda
Öncelikle teşekkür ediyorum arkadaşlar, gerçekten anlayan objektif insanlarda varmış forumda.birçok arkadaş o şahsın” en başından beri ben buradayım arkamda durun “ mesajından sonra olayı anlamadan hurraaaaaa diye saldırmasından sonra pek bi ümidim kalmamıştı.halbuki mesajlarda gayet açık.ben kendisini tanımazken hiç bir muhattablığım yokken,mesajımı alıntılamış ve benim bebeğimi aşılatmamı sorgulamış,ve beni cahil araştırmayan bir anne pozisyonuna sokan kendisiydi.akşamdan beri atıp tutuyor ilk ben sataşmışım sözde.o benim aşılatmamı sorgulayabilir,ama ben onun aşı karşıtlığnı sorgulayamam iyiymiş.zaten en başından beri burda olmamam gerekirdi iyilikten maraz doğarmış onu gördüm neyse benim hatam.sizin gibi insanlar görmek gerçekten çok güzelbilim uzmanı olmak baska birsey olmalı bizim memlekette yok ondan bende burda öğrendim o kadar üniversite okudum hicbir kitapta göremedim adını
Haklısınız ne dersenz.Iyisiniz hoşsunuz da kimse sizin burada gereksiz tartışmalarınızı yada düşüncelerinizi okumak zorunda değil..herkezin kendi düşüncesi kendine doğrudur.eger ki eleştirilere açık değilseniz burada tek taraflı yorum yapmayacaksiniz..karsi oldugunuz konular mutlaka vardır hepimizin de var ama malesef siz herşeyi ben kesin bilirim edasin da yazıyorsunuz.simdiye kadar cvp vermedim size aşıları araştırdım yaptirmicam vs dediniz sizin kararınız kimse sorgulayamaz.ama.sizde kimseyi sorgulayamazsınız.(daha önceki cvp larınıza istinaden yaziyorum)Birde bilim uzmanıyım diyorsunuz ya merak ediyorum hangi konu üzerinde bi uzmanlık yaptınız acaba..bildigim.bilim adamları arasında isminiz gecmiyorda
Sağolsun bilim uzmanı ne olur bilmeyen arkadaşlar 2019 yılında hala bilim adamı diyorsa bilim insanına bu konu uzar gidermiş onu anladım.Kızlar lütfen kapatalım artık bu konuyu emzirme aralarında girip okuyorum bunları okumak istemiyoruz uzayıp gidiyor gerek yok
Bende zorlamadım loş korıdorda yere oturdum emzırdım sevdım oksadm bıraz emdı aksamda zorlamadan ayakta emzırmeye calıstım bıraz kırdık o gergınlıgı ten teması onemlıymıs gogsumde uyuttum aksam gercekten zor bır durumcnm 2gun yasadik. yuzunu eksitip memeyi almiyrdu. atiyrdu agzindan devamli. ustelemedim. ne zaman isterse emdi. 2 dkkadan uzun durmuyordu. ustelemedim. 2 gun sonra duzeldi.
varmı sizdede aceleci bebisler
Bide ayni konuda uc kere ardarda yazmis hani ustleri okumayin buraya bakinYa seni yerim yaKonuyu nasıl sakin sakin değiştirmeye çalışıyor tatlış.
inan ayni modele sahibim. ku agina al direk oturmaya cabaljyr. 2.5aylik basladi bugun 3 ayi bitti. pazartesi kontrolde dr.a soracagjm yazarim cnm.benim kiz 2 buçuk ayı devirdi
ve masalah şimdiden oturma çabasında amakucahinda yarı oturur vaziyette yine başını kaldimay çalışıyo
hele kucaga aldığında kendini resmen oturuyo sekleceviriyo
zararı olmaz demi kendi kendine vücudu o sekle getiriyi
hiccccc uzulme. felaket senaryolari dusunme. okuma da mumkunse. guzel guzel sen devam et annesi. birakmaz seni inaniyorum benBende zorlamadım loş korıdorda yere oturdum emzırdım sevdım oksadm bıraz emdı aksamda zorlamadan ayakta emzırmeye calıstım bıraz kırdık o gergınlıgı ten teması onemlıymıs gogsumde uyuttum aksam gercekten zor bır durum
Sagol canım valla burada yazılanları okumak bıle ıyı gelıyor ıyılı varsınızinan ayni modele sahibim. ku agina al direk oturmaya cabaljyr. 2.5aylik basladi bugun 3 ayi bitti. pazartesi kontrolde dr.a soracagjm yazarim cnm.
hiccccc uzulme. felaket senaryolari dusunme. okuma da mumkunse. guzel guzel sen devam et annesi. birakmaz seni inaniyorum ben
Sana özelden mi yürüyorlar banada dm atın neden atmıyorsunuzAcık konusmak gerekırse canlarım burdakı bazı arkadaşlar o kadar egolu kı gercek hayatta tanımadan burdan ıkı satırından anlıyorum iticiligini cok bılmıslık taslıyorlar. Bızde üniversite okuduk bızde yuksek lısans yapıyoruz ya da yapmıyoruz beş doktora görünüp üsütüne belırtmıyoruz. Burasınen ıyı ben bılırım en ıyı ben yaşarım klubu degıl burda bana güzel tecrubelı anneler lazım sızın bıldıklerınız sızın olsun. Bende uzaktan takıp edıp sonradan katıldım bura kımsenın tapulu malı degıl özelden bana mesaj atıp neden begendın o kısının yazısını dıyen ınsanı anlamadım yanı gel oyumuda sorgula ıstersen . Herkes yanlış bır sen dogrusun. Gruba dıs kulvardan katılan arkadaşa gelınce verdıgı bılgıler guzel uyuyor bana ama baskasına uymayabılır saygım var bana özelden yazabılırsınsın yazıyorsun zaten arada kavgaya mahal vermeyelım herkesın düşğncesı sussun bebısler konussun
Çok yüksek bi mertebe bence henüz onun dışında kimse ulaşamamışbilim uzmanı olmak baska birsey olmalı bizim memlekette yok ondan bende burda öğrendim o kadar üniversite okudum hicbir kitapta göremedim adını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?