- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
Psikolojik tedavi gördüm nerde yazmışım bulun getirin mesajı lütfen rica Ediyorum altın hediye edicem sizeCanım anladın mı hanfendinin kavga etmek için her şeyden bahane bulup üslubunun ne kadar kötü olduğunun bir daha cevap verirsen sana da başlar hakarete.
1 kişi bile anladıysa bu durumu bana yeter canım sagolasn. psikoljk tedavi gördüm demişti bu kisi belki de tedavsi bitmemstr ona veriyorum Rabbim sağlık versin ona diyelim.
Arkadaşım hadi iyi akşamlar sana ya cidden yeter hadi kuzum.Psikolojik tedavi gördüm nerde yazmışım bulun getirin mesajı lütfen rica Ediyorum altın hediye edicem size
Buraya bir tartışmaya bağlı gelip sizlerle tanıştım evet.zamanla birbirimizi daha iyi anladığımızı düşünüp yardımcı olmaya çalışmıştım.Halbuki buraya ne kadar iyi niyetimle yazmıştım hiç bir art niyetim olmaksızın.benim zamanında acemi bi anneyken çektiklerimi o bilinçsizliğimde yaptığım hatalara sizler düşmeyin diye gelip elimden geldiğince fikir vermeye çalışmıştım.ama görüyorum ki iyilikten maraz doğarmış çok yazık.aynen yeter bu kadar kuzum beni alıntılama annem..Arkadaşım hadi iyi akşamlar sana ya cidden yeter hadi kuzum.
Altina imzami bende atıyorum ağzına sağlıkNeden herkes kendi fikrini birilerine zorla kabul ettirmeye çalışıyor anlamış değilim. Gruptan soğudum bu tartışmalar yüzünden.içerdeymiş ya da dışardan gelmiş ne fark eder grubun huzurunu bozuyorsunuz. Birçok insan da bu yüzden eskisi gibi yazmıyor buraya artık ben de dahil haberiniz olsun.
+1Neden herkes kendi fikrini birilerine zorla kabul ettirmeye çalışıyor anlamış değilim. Gruptan soğudum bu tartışmalar yüzünden.içerdeymiş ya da dışardan gelmiş ne fark eder grubun huzurunu bozuyorsunuz. Birçok insan da bu yüzden eskisi gibi yazmıyor buraya artık ben de dahil haberiniz olsun.
Neden herkes kendi fikrini birilerine zorla kabul ettirmeye çalışıyor anlamış değilim. Gruptan soğudum bu tartışmalar yüzünden.içerdeymiş ya da dışardan gelmiş ne fark eder grubun huzurunu bozuyorsunuz. Birçok insan da bu yüzden eskisi gibi yazmıyor buraya artık ben de dahil haberiniz olsun.
nerdesin canim bayadr girmoyordun
Fark ediyrm bizimkiler aynı gün aynı şeyleri yapıyor sanırımBir sürü okunmamış sayfa olunca sevinMistim yine bir konuda bilgi sahibi olcam diye ama okuyunca sıkıldım .
Konuyu değiştirelim de özümüze dönelim ben artık sagmayi bıraktım kafam rahatladı . Benim bebe biberon da almıyor artık ,miktarını bilmeden emziriyorum. Bazen emip emip ağzından çıkarıyor döküyor kafa rahat oh misyalnız bugün nerdeyse hem emzirmede hıçkırık tuttu çok komikti çocuğum
Aynen ama benimki daha küçük galiba 2ay 8gunlukFark ediyrm bizimkiler aynı gün aynı şeyleri yapıyor sanırımsağma hariç hiçkirik ve biberon almama aynı. Hatta biberon veriyorum bugün gülüyor biberona kahkaha atıyor anlamadm
Bir de benimki lama gibiFark ediyrm bizimkiler aynı gün aynı şeyleri yapıyor sanırımsağma hariç hiçkirik ve biberon almama aynı. Hatta biberon veriyorum bugün gülüyor biberona kahkaha atıyor anlamadm
Tukuruk ağzının ucunda biriktryor yanlardan salya akiyor önlük bile yaramıyor benimki de 24 ağustosta dogmalydi her şeyi ona göre tarihlyrm gelişimi acisndan sanırım aynı güne denk geliyorBir de benimki lama gibiağzında köpük köpük tükürük Salya
Senin yazdigin her seyi ayrinti ayrinti hatirlimmi baska isimmi yok anlasilan senin isin yok buraya girip girip cok biliyo gbi Sunu soyle yapin bunu boyle yapin deyip gidiyosun yeter senle xaman kaybedemicemKeşke okumuş olduğunuzu birazda anlayabilseydiniz.hakkımı helal etmiyorum aşı yaptırmayanlara cümlesini ben değil,ben yazmadım yani.ne yazıkki aşı mağduru bir annenin yazdıklarıydı,bebeği ölümden dönen bir annenin.dönüp birdaha birdaha okumanızı rica ediyorum.iyi akşamlar:))
Canım boşver demistim hakarete vardiriyo isin sonunu kimseden cikaramyr sinirini bizim grubu buldu. Ben senden özür dilerim bugün için.Senin yazdigin her seyi ayrinti ayrinti hatirlimmi baska isimmi yok anlasilan senin isin yok buraya girip girip cok biliyo gbi Sunu soyle yapin bunu boyle yapin deyip gidiyosun yeter senle xaman kaybedemicem
Iyisiniz hoşsunuz da kimse sizin burada gereksiz tartışmalarınızı yada düşüncelerinizi okumak zorunda değil..herkezin kendi düşüncesi kendine doğrudur.eger ki eleştirilere açık değilseniz burada tek taraflı yorum yapmayacaksiniz..karsi oldugunuz konular mutlaka vardır hepimizin de var ama malesef siz herşeyi ben kesin bilirim edasin da yazıyorsunuz.simdiye kadar cvp vermedim size aşıları araştırdım yaptirmicam vs dediniz sizin kararınız kimse sorgulayamaz.ama.sizde kimseyi sorgulayamazsınız.(daha önceki cvp larınıza istinaden yaziyorum)Birde bilim uzmanıyım diyorsunuz ya merak ediyorum hangi konu üzerinde bi uzmanlık yaptınız acaba..bildigim.bilim adamları arasında isminiz gecmiyorda
Iyisiniz hoşsunuz da kimse sizin burada gereksiz tartışmalarınızı yada düşüncelerinizi okumak zorunda değil..herkezin kendi düşüncesi kendine doğrudur.eger ki eleştirilere açık değilseniz burada tek taraflı yorum yapmayacaksiniz..karsi oldugunuz konular mutlaka vardır hepimizin de var ama malesef siz herşeyi ben kesin bilirim edasin da yazıyorsunuz.simdiye kadar cvp vermedim size aşıları araştırdım yaptirmicam vs dediniz sizin kararınız kimse sorgulayamaz.ama.sizde kimseyi sorgulayamazsınız.(daha önceki cvp larınıza istinaden yaziyorum)Birde bilim uzmanıyım diyorsunuz ya merak ediyorum hangi konu üzerinde bi uzmanlık yaptınız acaba..bildigim.bilim adamları arasında isminiz gecmiyorda
Benimki 24te doğdu da aslında 1eylulde.dogmasi gerekiyordu ama Beklenen tarihten çok doğduğu tarihle daha uyumlu . Sezeryana gideceğim gece nişan gelmişti zatenTukuruk ağzının ucunda biriktryor yanlardan salya akiyor önlük bile yaramıyor benimki de 24 ağustosta dogmalydi her şeyi ona göre tarihlyrm gelişimi acisndan sanırım aynı güne denk geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?