Ben kimseyi tutmuyorum tatlımGrubumuza amacı kin saçmak için gelen kişiyle beni bir mi tutuyorsn Canım?
Sağol canım 1 yıldır ben burdayım her gün grubumuzda olmayn 1 aydır burda bana laf atmak icin gelen birine karşı çok hassassn. Allah razı olsun yine de.Ben kimseyi tutmuyorum tatlımCocoChanelmademoiselle yeter bence artık atışmak cevap verdi vermedi konusu uzar gider yapmayın
Çok sevgili hanfendiciğim,siz arkanıza insan almadan düşüncelerinizi ifade edemiyor musunuz? Kolikcana sataşma birde sinirini başka yerden çıkartSağol canım 1 yıldır ben burdayım her gün grubumuzda olmayn 1 aydır burda bana laf atmak icin gelen birine karşı çok hassassn. Allah razı olsun yine de.
Küfür mu edeyim sayfaya girme diye herkese hassasim kimseyi kirmak istemem asla yakışmıyor zıtlıklarla güzel burası amA sürtüşmeden karışmıyorum size kolay gelsinSağol canım 1 yıldır ben burdayım her gün grubumuzda olmayn 1 aydır burda bana laf atmak icin gelen birine karşı çok hassassn. Allah razı olsun yine de.
Ben paylaşmıştım boşuna yorulmuşsunuz
Bence çok ac olsaydı uyanırdı diy3 düşünüyorum ama bende çok kararsız kalmıştım kaldırıp emzirsemmi diye dayanamayıp emzirdim sonrada uyumadiKız bi kere bizim ki uyumuştu bende yattım uyudum fırsat bu fırsat dedim 3.5 saat uyumuş eşim geldi bu çocuk 3.5 saattir aç mı yatıyo kalk zorla emzir diyo şoka girmiştik çok komikti ya bi dahada öyle uyumadı zaten
Siz hakareti devam ettiren benim size cevap vermedgm mesajları paylasmamssnz da ondan ekledim.Ben paylaşmıştım boşuna yorulmuşsunuz
Evet bide her seferinde iyi aksamlar deyip tekrardan girip bi konuda yorumda bulunuyo onu da anlamadim senin asi mevzusundan sonra hep gelir oldu... Asi wurdurmayanlae cocugunu dusunmeyen anne oldu... Hakaret edilmesi de cok yanlis ustune basa basaArkadaşın yazma amacı benim girdgm grubu bulup orda 1 2 kendince bilgi yazıp cevap verilmesi ve beni sinir etmek sadce.
Kendi yerinize koyunca daha iyi anlyrsnz ve uslubmu korumaya calisyrm ama çocuğuma da sütüme de laf ediyor birde.
Canım anlayan anlıyor ya kötülük için burda olduğunu o bana yetiyor. Allah ıslah eder mi inan bilmiyorum ama eder inşallah diyeyim ki orda ettiği hakaretlere dayanamyp bir cok kişi cevap verirdi ama ben sadce bilim uzmanıyım demekle yetinmiştim.Evet bide her seferinde iyi aksamlar deyip tekrardan girip bi konuda yorumda bulunuyo onu da anlamadim senin asi mevzusundan sonra hep gelir oldu... Asi wurdurmayanlae cocugunu dusunmeyen anne oldu... Hakaret edilmesi de cok yanlis ustune basa basa
Merak ettim sadece,madem ki bu denli rahatsızlığınız vardı,illa ki birinin gelip ortamı gaza getirmesini mi beklediniz? Rahatsızlığınızı böyle bir ortam oluşmadan da dile getirebilirdiniz? Cesarete ihtiyacınız vardı sanırım. Hem mesajlarımı beğeniyorsunuz,hemde bambaşka şeyler konuşuyorsunuz.çok tutarsızsınız.aynısını aşı konusunda da yaptınız,aşı karşıtlarının bilgileri sağlık bakanlığının bilgilerinden daha altı dolu dediniz,ama aşı vurdurucam dediniz.madem ki aşı karşıtlarının savundukları daha altı dolu bilgiler,o zaman neden aşı yaptırdınız diye sorasım gelmişti sormadım ama..bunu sadece tutarsız davranışlarınız adına söylüyorum.şimdi buraya bi kişi gelip sataşınca,vay efendim bende rahatsızım zaten demenizin bence hiç bi hükmü yok.bu olay olmadan önce deseydiniz gerçekten anlar giderdim forumdan.tuhafsınızEvet bide her seferinde iyi aksamlar deyip tekrardan girip bi konuda yorumda bulunuyo onu da anlamadim senin asi mevzusundan sonra hep gelir oldu... Asi wurdurmayanlae cocugunu dusunmeyen anne oldu... Hakaret edilmesi de cok yanlis ustune basa basa
Ben sizin hangi mesajinizi begenmisim simdi eski mesajlara bakicam hic hatirlamiyorum begendiysemde nickinizi hatirlamayip kesin begenmisimdir buraya bir suru kisi disardan girip yorum yapiyo kimin kim oldugunu hatirlamiyorum... Asi konusunda hep soyledim tek basima verebilecegim bir karar degil cok buyuk bi karar asilarin hicbirini yaptirmamak esimden de onay almam lazim ayrica... Fkat yabanci kaynaklardan da okuyunca asi karsitliginin altinin hicte bos olmadigini gormus oldum bir ikincisiMerak ettim sadece,madem ki bu denli rahatsızlığınız vardı,illa ki birinin gelip ortamı gaza getirmesini mi beklediniz? Rahatsızlığınızı böyle bir ortam oluşmadan da dile getirebilirdiniz? Cesarete ihtiyacınız vardı sanırım. Hem mesajlarımı beğeniyorsunuz,hemde bambaşka şeyler konuşuyorsunuz.çok tutarsızsınız.aynısını aşı konusunda da yaptınız,aşı karşıtlarının bilgileri sağlık bakanlığının bilgilerinden daha altı dolu dediniz,ama aşı vurdurucam dediniz.madem ki aşı karşıtlarının savundukları daha altı dolu bilgiler,o zaman neden aşı yaptırdınız diye sorasım gelmişti sormadım ama..bunu sadece tutarsız davranışlarınız adına söylüyorum.şimdi buraya bi kişi gelip sataşınca,vay efendim bende rahatsızım zaten demenizin bence hiç bi hükmü yok.bu olay olmadan önce deseydiniz gerçekten anlar giderdim forumdan.tuhafsınız
Keşke okumuş olduğunuzu birazda anlayabilseydiniz.hakkımı helal etmiyorum aşı yaptırmayanlara cümlesini ben değil,ben yazmadım yani.ne yazıkki aşı mağduru bir annenin yazdıklarıydı,bebeği ölümden dönen bir annenin.dönüp birdaha birdaha okumanızı rica ediyorum.iyi akşamlar:))Ben sizin hangi mesajinizi begenmisim simdi eski mesajlara bakicam hic hatirlamiyorum begendiysemde nickinizi hatirlamayip kesin begenmisimdir buraya bir suru kisi disardan girip yorum yapiyo kimin kim oldugunu hatirlamiyorum... Asi konusunda hep soyledim tek basima verebilecegim bir karar degil cok buyuk bi karar asilarin hicbirini yaptirmamak esimden de onay almam lazim ayrica... Fkat yabanci kaynaklardan da okuyunca asi karsitliginin altinin hicte bos olmadigini gormus oldum bir ikincisiPiaLeon in ne kadar bilincli bi anne oldugunu biliyorum hamilelikten beri ve hakkimi helal etmiyoeum sizin gbilere gibi cumleler kurdunuz kotu anne ilan ettiniz kadini
Aynen bende bugyn uyardım polemik olacak diye uzatmadımEvet asi konusunda da zaten belirtmistim buead herkes fikrini soylemekte oZgur... Simdi ayni arkadas sutu kes onun verdihini baska besinlerden alirsin yaziyor bizler doktor degilizki... AnlMadim ben cidden buraya gelio bu arkadasin yazma amacini
Canım anladın mı hanfendinin kavga etmek için her şeyden bahane bulup üslubunun ne kadar kötü olduğunun bir daha cevap verirsen sana da başlar hakarete.Ben sizin hangi mesajinizi begenmisim simdi eski mesajlara bakicam hic hatirlamiyorum begendiysemde nickinizi hatirlamayip kesin begenmisimdir buraya bir suru kisi disardan girip yorum yapiyo kimin kim oldugunu hatirlamiyorum... Asi konusunda hep soyledim tek basima verebilecegim bir karar degil cok buyuk bi karar asilarin hicbirini yaptirmamak esimden de onay almam lazim ayrica... Fkat yabanci kaynaklardan da okuyunca asi karsitliginin altinin hicte bos olmadigini gormus oldum bir ikincisiPiaLeon in ne kadar bilincli bi anne oldugunu biliyorum hamilelikten beri ve hakkimi helal etmiyoeum sizin gbilere gibi cumleler kurdunuz kotu anne ilan ettiniz kadini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?