2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
elaide kimin ne yaptığını nasıl karaktere sahip olduğunu kalbinin ekmegi kac gram ona kadar Allah biliyor ve burdakiler görüyor terbiyesizler olarak biz susalım anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az her dogru herkese heryerde soylenmez atasozlerimiz guzeldir uzar gider

Son düzenleme:
I ikuayko hele senin ki iyice masummuş ya sadece yatıp ışıktan yararlanmışsınız.. bize baksana dünden beri antibiyotik serum ventolinli hava, balgam şurubu, öksürük olanını hemşire getiriyor ama onu vermiyorum haberleri yok. Allah beterinden saklasın tabi ki. Belki ilerde amma abartmışım diyeceğim ama şuan hormonlardan sanırım çok büyük bir durum gibi geliyor gözüme. 3 gün yatış deyince Doktorun yanında bende ağladım. Annemler ve Kv söyledim kimseye söylemeyin yattığımızı , zira artık ziyarete gelen görmek istemiyorum misafirden YIL-DIM... hala gelmek isteyen var kaç posta gelen oldu hatırlamıyorum. Geçen akşam görümcemin 2 görümcesi ailecek 12 kişi olarak geldiler. Evimizde GS maçını izleyip gittiler bi ara bebekle odaya kapanıp yarım saat çıkmadım...

Ya hasta insanın evine neden gelinir cocuklu insana neden ordu.gelir babam boyle pasta yapmayı nerden.ogrendi dr outker

Hım eşinin olduğunu bilmiyordum inşallah düzelir
İnşallah.
O kadar kaygılı ki anlatamam.
Ödü kopuyor üşütür aç kalır vs diye.
Ha olursa doktora gidicez o derece ben yok demesem.
Alışamadı daha..

Görümcenin görümcesi ne alaka ya...
Beniö misafir sevmediğimi biliyorlar gelmiyorlar.
Sadece görümcem geldi bir de eltim.
Karşı komşum bir saat oturdu gitti. Sağ olsun kendi yiyeceğini de getirmişti tatlı yapmış.
Kış gelince kimse gelemez zaten.
Burada kışın millet ölüyor resmen kiöse çıkmaz evinden dışarı
Eksi 40 olunca havalar

Çok doğru söylemişsin. Kimse bebeklerimizden önemli deil. Süt gerçekten dinlenme , uyku ve beslenme ile çoğalıyor.
Ben de mama İle çıktım yola. Emzirdim sağdım emzrdim sağdım ve şuanda dolaba süt atacak kıvama geldim. Ayrıca mama vermek kötü bir şey değil hala dışarı çıktığımızda emziremediğimde mama veriyorum. Ama az da olsa 30 cc dahi olsa o sütü alması gerek çocuğun.

Kesinlikle canım

Çok geçmiş olsun, üzülmemek elde değil tâbi ama emin ol geçecek unutulacak hepsi, allah beterinden korusun kuzularımızı
Misafir konusunda birşey yapmalısın yanlız..görümcenin görümcesi ne alaka, bebekli ev ne kadar insan, o kadar mikrop demek, bak şimdi sen çekiyorsun ben senin yerinde olsam bu hastane işini tam tersine çevreme duyurur, enfeksiyon kapmış, bundan sonra daha steril ortamda dikkat etmek gerekiyormuş, ziyaretçi/misafir kabul etmesi yasakmış vs şeklinde yayardım bu bahaneyle rahat edebilirsin biraz

Allah şifa versin canım ya bir an önce toparlar inşallah

Gorumcenin gorumceleri? Wtf?

Gorumcenin gorumceleri? Wtf?
Bazı yerlerde böyle galiba.
Ben ağrıdayım mesela.
Görümcemin kızının kayınvalidesi ve eltisi gelecek bir ara haber bekliyorlar.
Ve gelemediklerş için çok çok ayıp ettiklerini düşünüyorlar utanmışlar.
Yani buradaki insanlar bebek görme hasta görme vs yapılmadığı zaman çom ayıp olduğunu düşünüyor hatta bebeği olup bebeğimi görmeye gelmediler diye küsüyorlar.
İlk geldim buraya görümcemin kızı şiddet görmüştü baba evine gelmişti. Eşim dedi hadi gidelim. Dedim yok ya yazık kız dinlensim kendine gelsin 25 saat yol geldi. 3 4 gün sonra gideriz dedim ve bana küstüler neden görmeye gitmemişim hemen.
İnanamadım.

Hanımlar 2 gündür kusmaları baya arttı birim oğlanın ya...
Baya kusuyor.
Hem kendi üst hem benim üstüm batıyor.
5 6 kez değiştiriyorum üstümü ve onun üstünü.
Üşüttü desem sanmam ev sıcak baya.
Ne olmuş olabilir ki?
Çikolata yedim 2 gündür acaba o mu etkiledi

Sende de alerji var galiba canım

canimmmmm cokkkkk gecmis olsun minisime... suan ki uzuntunu inanilmaz anliyorum cunku Ruzgar da yasadim. farkimiz 19 aylikti. annelik zor zanaat. uzulme desem de uzuleceksin. ama ilqc veriyorum vs diye kendini yeme lutfen. pozitif bakmaya calis. jyi ki dermani olan bir dert. ben o zaman acemi annelik fazlaca uzulmusum. zona olmustum. ilac icme zorundaligim oldu diye hemen sutu kestirmislerdi. kotu zamanlardi. ama simdi bak sen de tecrubelisin. biliyorsun ki bebegin icin suan o ilaclar gerekli. seviyorum seni tatlis anne

Gunaydin.. Herkesin guzel bir gunu olsun. Polemiklere girmek istemedigim icin yazmak istemiyorum resmen... Ama ben de cok rahatsizim bazi seylerin bilir kişi edasiyla yazilmasindan. bazen bildigimj bile yazmak istemiyorum direk karsit tez, sert bil uslupla geldigi icin. altini cizeyim SERT USLUBUN.... ben sevmem o sekilde yazismayi konusmayi. dikkat ederim. ama cok dolduysam da sert yazabilirim..
SADEDE gelirsek, 3 gunluk dunya. kimse kimseyi kirmasin. Empati yapmayi unutmasin lutfen. hepimizin paltformu burasi. guzel bilgileri paylasalim, dertlerimize care bulmaya calisalim. arada hunilerimizi takip gezelim
daha cok işimiz var bu kuzularla

Ya hasta insanın evine neden gelinir cocuklu insana neden ordu.gelir babam boyle pasta yapmayı nerden.ogrendi dr outker
Kız kendileri geliyor delikanlı 17-18 yaşında çocuklarını da getiriyorlar. Yiyip içip sohbet etmeye yer arıyor millet. Kadın kadına gündüz gel kaç gün olmuş, annem ameliyat oldu yardımcım yok biliyorlar. Neyse bide şey vardı yazmadım onu.
komşum zilime bastı 4. Katta ki Ayşe sana bebeğe gelmek istiyor. 3. Katta ki komşu ile onu getireceğiz Sana bunu söyleyen ve 3. Katta ki komşum bebeğe gelmişti. Yani bu kadın evimi bilmiyor mu?? Çok samimi olmayabiliriz ama bebek ziyareti zaten 15 dk uğrar gidersin. Tamm getirin dedim. Çocuklarını ve kv sini de getirmiş biri etti mi sana 6 kişi. sakın birşey yapma kahve içeriz 15dk dediler. Eşime dedim bi kek yapayım bol malzemeli yaptım. Verdim fırına, fırını unut 280 derecelerde benim kek 5 dk da pişti oldu sana dümdüz kurabiye neyse baktım tadı güzel emek vermişim, ikram ettim anlattım durumu ne zahmet var diye kızacaklarına, kek aslında 180 derecede ağır ağır pişmeli diye akıl verdiler bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…