Hım eşinin olduğunu bilmiyordum inşallah düzelirEşim olunca o kişi mecbur evdeyiz beraber.
Dün özür diledi falan. Acemiyim ben de falan dedi.
Bakalım ne olacak
Ya hasta insanın evine neden gelinir cocuklu insana neden ordu.gelir babam boyle pasta yapmayı nerden.ogrendi dr outkerI ikuayko hele senin ki iyice masummuş ya sadece yatıp ışıktan yararlanmışsınız.. bize baksana dünden beri antibiyotik serum ventolinli hava, balgam şurubu, öksürük olanını hemşire getiriyor ama onu vermiyorumhaberleri yok. Allah beterinden saklasın tabi ki. Belki ilerde amma abartmışım diyeceğim ama şuan hormonlardan sanırım çok büyük bir durum gibi geliyor gözüme. 3 gün yatış deyince Doktorun yanında bende ağladım. Annemler ve Kv söyledim kimseye söylemeyin yattığımızı , zira artık ziyarete gelen görmek istemiyorum misafirden YIL-DIM... hala gelmek isteyen var kaç posta gelen oldu hatırlamıyorum. Geçen akşam görümcemin 2 görümcesi ailecek 12 kişi olarak geldiler. Evimizde GS maçını izleyip gittiler bi ara bebekle odaya kapanıp yarım saat çıkmadım...
İnşallah.Hım eşinin olduğunu bilmiyordum inşallah düzelir
Görümcenin görümcesi ne alaka ya...I ikuayko hele senin ki iyice masummuş ya sadece yatıp ışıktan yararlanmışsınız.. bize baksana dünden beri antibiyotik serum ventolinli hava, balgam şurubu, öksürük olanını hemşire getiriyor ama onu vermiyorumhaberleri yok. Allah beterinden saklasın tabi ki. Belki ilerde amma abartmışım diyeceğim ama şuan hormonlardan sanırım çok büyük bir durum gibi geliyor gözüme. 3 gün yatış deyince Doktorun yanında bende ağladım. Annemler ve Kv söyledim kimseye söylemeyin yattığımızı , zira artık ziyarete gelen görmek istemiyorum misafirden YIL-DIM... hala gelmek isteyen var kaç posta gelen oldu hatırlamıyorum. Geçen akşam görümcemin 2 görümcesi ailecek 12 kişi olarak geldiler. Evimizde GS maçını izleyip gittiler bi ara bebekle odaya kapanıp yarım saat çıkmadım...
Hım eşinin olduğunu bilmiyordum inşallah düzelirEşim olunca o kişi mecbur evdeyiz beraber.
Dün özür diledi falan. Acemiyim ben de falan dedi.
Bakalım ne olacak
Çok doğru söylemişsin. Kimse bebeklerimizden önemli deil. Süt gerçekten dinlenme , uyku ve beslenme ile çoğalıyor.Bi kulağımdan giriyo diğerinden çıkıyo amaannn hiç takmıyorum milletin dediğinden banane millet için çocuğumu sütümden mahrum mu bırakıyım çok yanlış düşünüyorsun canım şuan bunalımdasın bi kaç güne allahım ben bunu nasıl düşündüm diyeceksin böyle yaparsan sütün dahada azalır allahım korusun seni mutsuz edenleri bebeğin büyüyüne kadar eve alma!!! Kimse sizden önemli değil!!! Sınırını çiz yüzlerine söyle onlar çekinmiyo da sen mi çekinecen kırılan kırılsın sana bunu yaşatmaya kimsenin hakkı yok.
Kesinlikle canımÇok doğru söylemişsin. Kimse bebeklerimizden önemli deil. Süt gerçekten dinlenme , uyku ve beslenme ile çoğalıyor.
Ben de mama İle çıktım yola. Emzirdim sağdım emzrdim sağdım ve şuanda dolaba süt atacak kıvama geldim. Ayrıca mama vermek kötü bir şey değil hala dışarı çıktığımızda emziremediğimde mama veriyorum. Ama az da olsa 30 cc dahi olsa o sütü alması gerek çocuğun.
I ikuayko hele senin ki iyice masummuş ya sadece yatıp ışıktan yararlanmışsınız.. bize baksana dünden beri antibiyotik serum ventolinli hava, balgam şurubu, öksürük olanını hemşire getiriyor ama onu vermiyorumhaberleri yok. Allah beterinden saklasın tabi ki. Belki ilerde amma abartmışım diyeceğim ama şuan hormonlardan sanırım çok büyük bir durum gibi geliyor gözüme. 3 gün yatış deyince Doktorun yanında bende ağladım. Annemler ve Kv söyledim kimseye söylemeyin yattığımızı , zira artık ziyarete gelen görmek istemiyorum misafirden YIL-DIM... hala gelmek isteyen var kaç posta gelen oldu hatırlamıyorum. Geçen akşam görümcemin 2 görümcesi ailecek 12 kişi olarak geldiler. Evimizde GS maçını izleyip gittiler bi ara bebekle odaya kapanıp yarım saat çıkmadım...
Allah şifa versin canım yaKızlar çok moralim bozuk ya hastanedeyiz bebeğim hasta. Henüz 2 ay 18 günlük. Geçenlerde dışarda fazla dolaştık ( Sabahtan akşama kadar) belki ondan belki gripli birinden bulaştı. Sürekli öksürüyor balgamı atamıyordu. 3 gecedir köpek havlaması gibi öksürüp nefesi kesiliyor ödümüz kopuyordu. Doğru düzgün ememiyor. Gözler sürekli sulu ve Çapaklı. Evde hallederiz diye düşündüm sürekli emzirdim 1-2 kaşık ıhlamur verdim ama bir türlü geçiremedik. Bugün röntgen çekildi bronşit olmuş ciğerleri dolu bırakmak istemiyorum 3 gün yatış veriyorum dedişimdi serum takıldı, antibiyotik te verildi. Öksürük şurubu ve balgam sökücü şurup verildi. Hava da veriyoruz. Ben anne sütü alıyor su vermeye gerek yok derken neler neler kullandık. . İnternetten bakıyorum 2 aylık bebeğe öksürük şurubu verilmez, yok bir bebeğe serum takılmış kolu morarmış kolunu kullanamıyormuş falan. dua edin hemen iyileşelim.
Gorumcenin gorumceleri? Wtf?I ikuayko hele senin ki iyice masummuş ya sadece yatıp ışıktan yararlanmışsınız.. bize baksana dünden beri antibiyotik serum ventolinli hava, balgam şurubu, öksürük olanını hemşire getiriyor ama onu vermiyorumhaberleri yok. Allah beterinden saklasın tabi ki. Belki ilerde amma abartmışım diyeceğim ama şuan hormonlardan sanırım çok büyük bir durum gibi geliyor gözüme. 3 gün yatış deyince Doktorun yanında bende ağladım. Annemler ve Kv söyledim kimseye söylemeyin yattığımızı , zira artık ziyarete gelen görmek istemiyorum misafirden YIL-DIM... hala gelmek isteyen var kaç posta gelen oldu hatırlamıyorum. Geçen akşam görümcemin 2 görümcesi ailecek 12 kişi olarak geldiler. Evimizde GS maçını izleyip gittiler bi ara bebekle odaya kapanıp yarım saat çıkmadım...
Bazı yerlerde böyle galiba.Gorumcenin gorumceleri? Wtf?
Sende de alerji var galiba canımHanımlar 2 gündür kusmaları baya arttı birim oğlanın ya...
Baya kusuyor.
Hem kendi üst hem benim üstüm batıyor.
5 6 kez değiştiriyorum üstümü ve onun üstünü.
Üşüttü desem sanmam ev sıcak baya.
Ne olmuş olabilir ki?
Çikolata yedim 2 gündür acaba o mu etkiledi
canimmmmm cokkkkk gecmis olsun minisime... suan ki uzuntunu inanilmaz anliyorum cunku Ruzgar da yasadim. farkimiz 19 aylikti. annelik zor zanaat. uzulme desem de uzuleceksin. ama ilqc veriyorum vs diye kendini yeme lutfen. pozitif bakmaya calis. jyi ki dermani olan bir dert. ben o zaman acemi annelik fazlaca uzulmusum. zona olmustum. ilac icme zorundaligim oldu diye hemen sutu kestirmislerdi. kotu zamanlardi. ama simdi bak sen de tecrubelisin. biliyorsun ki bebegin icin suan o ilaclar gerekli. seviyorum seni tatlis anneI ikuayko hele senin ki iyice masummuş ya sadece yatıp ışıktan yararlanmışsınız.. bize baksana dünden beri antibiyotik serum ventolinli hava, balgam şurubu, öksürük olanını hemşire getiriyor ama onu vermiyorumhaberleri yok. Allah beterinden saklasın tabi ki. Belki ilerde amma abartmışım diyeceğim ama şuan hormonlardan sanırım çok büyük bir durum gibi geliyor gözüme. 3 gün yatış deyince Doktorun yanında bende ağladım. Annemler ve Kv söyledim kimseye söylemeyin yattığımızı , zira artık ziyarete gelen görmek istemiyorum misafirden YIL-DIM... hala gelmek isteyen var kaç posta gelen oldu hatırlamıyorum. Geçen akşam görümcemin 2 görümcesi ailecek 12 kişi olarak geldiler. Evimizde GS maçını izleyip gittiler bi ara bebekle odaya kapanıp yarım saat çıkmadım...
Ay evet ya.Sende de alerji var galiba canım
Kız kendileri geliyor delikanlı 17-18 yaşında çocuklarını da getiriyorlar. Yiyip içip sohbet etmeye yer arıyor millet. Kadın kadına gündüz gel kaç gün olmuş, annem ameliyat oldu yardımcım yok biliyorlar. Neyse bide şey vardı yazmadım onu.Ya hasta insanın evine neden gelinir cocuklu insana neden ordu.gelir babam boyle pasta yapmayı nerden.ogrendi dr outker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?