2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bazi isleri ona pasla veya misafir geleceginde hazirligi ona yaptır, bakalim o zaman isteyecek mi?

Eşin en büyük destekçindi senin yemeğini bile yediren adam nasil sıfır destek oldu
Çok yaşa sen bende onu soracaktım şimdi.daha 2 gün evvel her işimi yapıyor yemeği yapar temizliği yapar çayı koyar yemeğimi yedirir diyen kendisi şimdi hiç yardımcı olmuyor..nasıl bir gel gitliktir bu anladım ben..Ya bizimle dalga geçiyor yada hayalinde ki koca tipi ni anlatıyor yanlış anlamasın eleştirmiyorum ama bi söylediği bi söylediği bi tutmuyor.hangisine inanarak cvp versem bilemedim

Cnm doktorlara güven... internetten bakıp teşhis koyan cok. Aldanma. Benim bebeğim geçtigimiz hafta hayati tehlikesi olan bir rahatsızlık geçirdi. damar yolundan hem serum hem de ilaç aldı. Üstelik günde 6 kez kan alındı bunun yanı sıra. Kolları elleri bacakları delik deşik oldu. El mahkum, tıbba güvendim. İyileşmek için bunlar şart. Soğukkanlı olmaya çalıştım. Hastaneden çıkana kadar bir kez bile internetten açıp bakmadım bu hastalık nedir, bu ilaç nedir, yanetkileri nedir, araştırmadım. Her zaman en kötü ihtimal yazıyor orada. iyileşmek istiyorsak doktorlara ve tıbba güvenmek zorundayız. İcini ferah tut. Doktorlar işini bilir. Çok geçmiş olsun

Eşin en büyük destekçindi senin yemeğini bile yediren adam nasil sıfır destek oldu
Eşim diyince bende geri eşimden özür diledim geçen sana bi üyenin eşinin yaptıklarını atmıştım özür dilerim dedim İş yapmasın öğlen gelip yemeğimi yedirmesin başımda dır dır etmesinden daha iyi

O degil de basak burcu anneler nerde sistemli insanlar
Sistemin bi yerine sey etti çocuklar, al sana sistem dediler salak olduk
8 aylik hamileyken cam sildim perde astim 2 aylik bebegim var cam iclerinin tozunu bile almiyorum.
Eşim olmasa kendime bakamazdim. Saatlerce kulaginin dibinde aglayan bebekle evin icinde gezmekten 8bin adım atiyorsan sistem falan yalan oluyor.
Simdi baya düzeldi ama oglusum. Süreleri kisaldi en azindan, 4-5 saat falan ağlıyor.

100 gun diyenler safak sayıyoruz

100 gun diyenler safak sayıyoruz
İnanın düzeliyo kuzular ya bende şimdilik sadece bulgur pilavı aşırı gaz yapıyo çocuğa onu tüketmiyorum. Gaz sorunumuz bitti gibi bişey oldu etrafa ilgileri arttığı için oyalayacak şeyler bulabiliyoruz daha tatlı oluyolar gün geçtikçe

kendisi bolca tatlilik iceriyor artık gaz falan diye düşünmüyorum, pisligine yapiyo ya

Siz gerçekten iyi değilsiniz
Size biberon konusunda diyorum anlamak mı istemiyorsunuz işinize mi gelmiyor.
Vermeyin cevap mesela.
Allh'n farzı mı üzerine bana cevap vermek..
Belli uykusuzsunuz okuduğunuzu anlamıyorsunuz.

Gruptan ayrılıyorum hanımlar.
Gerginlik gereksiz iğneleme en nefret ettiğim ortamdır.
Okuduğumuzu bile anlamıyoruz belli ki.
Yeterli bilgi paylaşımı yeterli olumlu iletişimin grupta artık sağlanamadığını düşünüyorum

Allah herkesin çocuğuna sağlık sıhhat versin.
İnşallah hepsi kocaman olup bize milletine vatanına hayırlı bireyler araştıran sorgulayan beyinler olurlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…