İnşAllah canm çok saolGünaydın, mis kokulu Bebişlere ile sağlıklı günümüz olsun, hasta olanlar hemen iyileşsin
tutkuu85 canım çok geçmiş olsun, en kısa zamanda toparlanır inşallah kuzu, sende üzme kendini onların en çok bize ihtiyacı var
Güzel gelişmelerini bizede yaz
Aynen ondan, görümcemin görümceleriGorumcenin gorumceleri? Wtf?
Ay aynı bura.Aynen ondan, görümcemin görümceleri
maydanozsuyu nun dediği gibi gelmezlerse ayıp edileceğini düşünüyorlar. Halbuki umrum değil. Büyük oğlumda gelemeyen mahalle komşuları beni görünce, valla sana gelemedik karşılaşınca çok utanıyoruz bir gün kahveye geliriz diyorlar. Birisine birşey olunca annem de bizi arayıp hadi hemen gidelim ayıp olur falan der. Yani senin anlayacağın geliyorlar anam geliyorlar
bi komsum var. her gordugun de gelemedik sana diye utaniyr. ben de dun sonun da dedim ki "uzulme. sen ara ben sana gelir kahve icerin".. ya zaten evin her yeri her yerde. yorgunluktan elim kolum titriyr bazenAynen ondan, görümcemin görümceleri
maydanozsuyu nun dediği gibi gelmezlerse ayıp edileceğini düşünüyorlar. Halbuki umrum değil. Büyük oğlumda gelemeyen mahalle komşuları beni görünce, valla sana gelemedik karşılaşınca çok utanıyoruz bir gün kahveye geliriz diyorlar. Birisine birşey olunca annem de bizi arayıp hadi hemen gidelim ayıp olur falan der. Yani senin anlayacağın geliyorlar anam geliyorlar
Valla ben de mutlu oluyorum gelmeseler tel ile arayıp geçmiş olsun güle güle büyüt deseler yeter.Ay aynı bura.
Komşularım yüzüme bakamıyor çok öok ayıp ettik sana diye.
Oysa umurumda değil hatta mutlu bile oluyorum gelmiyorlar diye.
Uğraşamam valla şu an.
2 saatte Bi dır dır sağım yap bebek durmaz vs.
R Rzg14 çok saol canmm benim bende seni severimvalla her şey bizim için tabi hastalıkta olacak ama keşke olmasa. İnsan kendisini yetersiz hissediyor, bakamadım üşüttüm kollayamadım diye. Doğum katında yatıyoruz yeni doğan olduğumuz için. Yanımda süslü kapılar içerden benim sesleri. Hele bir kız var akşamdan beri yürüyüş yapıyor açılması 2 cm miş. 9 olması lazım diye yanındaki kızlara anlatıyor. Sabah WC ye girdim. Yandaki WC den ses geliyor...- Dur oturcam ayy dur tut beni diye sesler geliyor sanki hiç yaşamamışım gibi... o gün geliyor aklıma dikişlerin ağrısından o tuvalete gitmek işkence geliyordu Allahım bitsin artık diye yalvarıyordum. Biliyorum bugünlerde bitecek. Ve bu ilaçları vücudundan atacak Allah’ın izniyle
Egzama olmadı benimkinde . Ben şuan süt ürünleri ve yumurtayı kestim .önce düzelsin diye beklicem 15gun ,sonra deniycem. 15gunde belli oluyormuş denemelerdeAy evet ya.
Yavrumun yüzü kıpkırmızı oluyor.
Galiba çikolata da alerjik bizde.
Denemeler yapıyoruz.
Egzeması artmadı ama kusma fena arttı.
Şok oldum. 12 kişi bir de maç. İyi ki odadan çıkıp defolup gidin diye delirmemişsin. Ben kendimi zor tutardım herhalde@ikuayko hele senin ki iyice masummuş ya sadece yatıp ışıktan yararlanmışsınız.. bize baksana dünden beri antibiyotik serum ventolinli hava, balgam şurubu, öksürük olanını hemşire getiriyor ama onu vermiyorumhaberleri yok. Allah beterinden saklasın tabi ki. Belki ilerde amma abartmışım diyeceğim ama şuan hormonlardan sanırım çok büyük bir durum gibi geliyor gözüme. 3 gün yatış deyince Doktorun yanında bende ağladım. Annemler ve Kv söyledim kimseye söylemeyin yattığımızı , zira artık ziyarete gelen görmek istemiyorum misafirden YIL-DIM... hala gelmek isteyen var kaç posta gelen oldu hatırlamıyorum. Geçen akşam görümcemin 2 görümcesi ailecek 12 kişi olarak geldiler. Evimizde GS maçını izleyip gittiler bi ara bebekle odaya kapanıp yarım saat çıkmadım...
Çok mantıklı ya biz bunu millete empoze edelim bencebi komsum var. her gordugun de gelemedik sana diye utaniyr. ben de dun sonun da dedim ki "uzulme. sen ara ben sana gelir kahve icerin".. ya zaten evin her yeri her yerde. yorgunluktan elim kolum titriyr bazen. cat kapi biri gelecek diye rahatsiz hissediyrm. en guzeli onlar cagirsin ben gideyim . o bir komsu da 3 komsu aslinda. kizi gelini de var cunku
Aynennn.Gunaydin.. Herkesin guzel bir gunu olsun. Polemiklere girmek istemedigim icin yazmak istemiyorum resmen... Ama ben de cok rahatsizim bazi seylerin bilir kişi edasiyla yazilmasindan. bazen bildigimj bile yazmak istemiyorum direk karsit tez, sert bil uslupla geldigi icin. altini cizeyim SERT USLUBUN.... ben sevmem o sekilde yazismayi konusmayi. dikkat ederim. ama cok dolduysam da sert yazabilirim..
SADEDE gelirsek, 3 gunluk dunya. kimse kimseyi kirmasin. Empati yapmayi unutmasin lutfen. hepimizin paltformu burasi. guzel bilgileri paylasalim, dertlerimize care bulmaya calisalim. arada hunilerimizi takip gezelim
daha cok işimiz var bu kuzularla
Ne 10-12 miSorun suki 10-12 saat uyumayan anneler var burda
Herkes nefes almaya giriyor
Zaten gerginiz
Lütfen uzamasın konu,suan bana gözünün üstünde kasın var deseler ne munasebet der,kavga cıkarırım 2 den beri ayaktayım
Yani buaylarda lütfen böyle sorular sorulmasın
Ayyy süpersin valla ya iyi etmişsin çağırsın tabi çocuklu insanın ihtiyacı olan en iyi şey hazıra davet edilmek. Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ev sürekli dağınık yerlerde çer çöp, bulaşık çamaşır bitmiyorrr... kafam sürekli işlerde arkadaşım haftada 1 aldığı kadını 2 ye çıkartmışbi komsum var. her gordugun de gelemedik sana diye utaniyr. ben de dun sonun da dedim ki "uzulme. sen ara ben sana gelir kahve icerin".. ya zaten evin her yeri her yerde. yorgunluktan elim kolum titriyr bazen. cat kapi biri gelecek diye rahatsiz hissediyrm. en guzeli onlar cagirsin ben gideyim . o bir komsu da 3 komsu aslinda. kizi gelini de var cunku
Eşime de kızıyorum beni gaza getiriyor, ne olcak beya misafir iyidir gelsin insanlar Sürekli haber yolluyorlar diyor. Kafamız dağılır sohbet olur diyor. Vicdan yapıyorum gelsinde rahatlayayım diye. İyi de şimdi eğlence zamanı değil ki. İki çocuklu yeni doğum yapmış biriyim eşimin benim gibi düşünmemesi normal tabi ona göre hava hoş.Şok oldum. 12 kişi bir de maç. İyi ki odadan çıkıp defolup gidin diye delirmemişsin. Ben kendimi zor tutardım herhalde
Bi de benim gibi sağamayan var. Sağacak kadar çok olmadı hiç...300 cc süt sagan mı varmıs abowww
Ben hala 40
Yani tabi ki gelmek isteyeni geri çeviremiyor insan, hasta/nezle/grip vs.değil ise. 12 kişi çok ama Hadi kabul ettin bebeği bu kalabalığa sokmamak lazım. Böyle kalabalık bi grup bana da gelmişti uzaktan bebeği gösterip odaya geçmiştim. Görmek isteyen tek tek gelip uzaktan bakmıştı yine. Her gelene de ısrarla “hasta değilsiniz dimi?, ellerinizi yıkadınız mı?” diye sorup bıktırdığım için bebeğe pek yanaşamadılar, uzaktan “ay ne tatlıymış” diyip kaçtılarEşime de kızıyorum beni gaza getiriyor, ne olcak beya misafir iyidir gelsin insanlar Sürekli haber yolluyorlar diyor. Kafamız dağılır sohbet olur diyor. Vicdan yapıyorum gelsinde rahatlayayım diye. İyi de şimdi eğlence zamanı değil ki. İki çocuklu yeni doğum yapmış biriyim eşimin benim gibi düşünmemesi normal tabi ona göre hava hoş.
Eşin en büyük destekçindi senin yemeğini bile yediren adam nasil sıfır destek olduEmzirmeyi o kadar seviyorum ki ama çok bunaldım.
Sürekli tepemde aç bence bu çocuk bak elini emiyor denmesinden aranıyor denmesinden sıkıldım.
Biberonu bırakmak zorundayız çünkü Red yapmaya başladı ve babamız sağ olsun sıfır destek. Hatta elinde biberon dolanıyor.
Hala durduramıyorum ağlamamı inan sinirlerim boşaldı artık.
Toparlanamadım hala.
Bugün ilk defa çok tükenmiş hissettim.
Çok bitkinim.
Nasıl üstesinden gelirim bilmiyorum
Çok mantıklı ya biz bunu millete empoze edelim bencedoğum yapan ameliyat olan ne bilim evimize bir bahaneyle gelinebilicek hangi sebep varsa biz gidelim bundan sonra biz gezelim bizim hava almaya ihtiyacımız var, biz milletin evini kekini çoçukları aç mı tok mu doyuyor mu uyuyor mu vs karşılaştıralım bilmem kimlerle
oh iyiymis vallahi. bana temizlik icin biri de gelmiyorAyyy süpersin valla ya iyi etmişsin çağırsın tabi çocuklu insanın ihtiyacı olan en iyi şey hazıra davet edilmek. Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ev sürekli dağınık yerlerde çer çöp, bulaşık çamaşır bitmiyorrr... kafam sürekli işlerde arkadaşım haftada 1 aldığı kadını 2 ye çıkartmışo kadar imkanım yok tabi ama düzensiz çağırdığım ablayı ayda 1 çağırmak istiyorum bakalım. İnstada çağla var ya , o her hafta liste verip yemek yaptırıyormuş Akrabasına. Ve diyor ki, - hayat yemek ve temizlik yapmak için çok kısa, çocuklarıma ve kendime zaman ayırıyorum hiç iş yapmıyorum.....
Evet ben de denemeye aşamasındayım. Kuruyemiş yedim egzema yaptı.Egzama olmadı benimkinde . Ben şuan süt ürünleri ve yumurtayı kestim .önce düzelsin diye beklicem 15gun ,sonra deniycem. 15gunde belli oluyormuş denemelerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?