2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Siz gerçekten iyi değilsiniz
Size biberon konusunda diyorum anlamak mı istemiyorsunuz işinize mi gelmiyor.
Vermeyin cevap mesela.
Allh'n farzı mı üzerine bana cevap vermek..
Belli uykusuzsunuz okuduğunuzu anlamıyorsunuz.
Seninle polemiğe girmek istemiyorum.durustce sana açık açık söylemek istediklerim var.en başta bebeğine allah uzun ömür ve sağlık versin inşallah ama herşeyden o kadar sikayetcisinki seni anlamak gerçekten çok zor..bi geliyorsun bebeğim.cok uyuyor diyorsun 3.5 saat sonra gelip çok yorgunum hiç uyumuyor diyorsun..yok eşim.herseyde çok destekçi yok hiç umrunda değil diyorsun.geliyorsun sutum yeterli fazla diyorsun ama surekli sut artirma yollarina girip cpcuga yanlis hatirlamiyorsam mama veriyorsun.cocuk senin cocugundur kimseyi ilgilendirmez nasil baktigin.ama sut yeterliyse neden mama.cogu şeyde kendi kendine yazıp kendine cvp veriyorsun farkındaysan.. ayrıca buraya yazıyorsan cvp almak için yazıyorsun cvp verilince neden kaldıramıyorsun.ben gayet iyi ve sağlıklıyım.bundan şüphen olmasın.

Kızlar kızlar gelemmi yanağızdan öpem mi
Güzel anneler nabersiniz ya gerilim atraksiyon entrika lütfen anlayış empati diyorum ve buraya gaz çıkartmaya çalışan bi anne bırakıyorum hem de sancım var adet de oldum oğluş okulda büyük kız da benden ilgi bekliyo ama bekler biraz daha gibime geliyo..

Senin hayat enerjinden ben de istiyorum bacımm

Lohusa psikolojsi stres gel git sinir sanırım sebebi hepimiz ayarsız olabiliyoruz şikayetler haliyle garip görünüyor bir oyle bir boyle

cokkk gecmis olsun cnm. Allah bir daha yasatmasin.

sevgili kv nasil

Kızlar ek gıda konusunda küçücük bi tavsiye verip kaçıcam hemen

philips avent in buharlı pişiricisi var,şubatta e bebekten Şubat indiriminden yararlanarak almıştım.o makine benim elim kolum herşeyim oldu ek gıda döneminde.hala öyle.buharda pişirip aynı zamanda blender bölümünde istediğiniz kıvama getirebiliyorsunuz.ister pütürlü bırakabiliyorsunuz ister püre kıvamı hangi kıvamda isterseniz.bazen eşimle kendimiz içinde kullanıyoruz çok pratik birşey.almayı düşünen olursa e bebekte şubat indirimlerinde kaçırmasın derim

Vayy alalım bakalım tesekkur ederiz kati meyve sikacagi var evde o gereklimi aslında almış bulundum zamanında

Vayy alalım bakalım tesekkur ederiz kati meyve sikacagi var evde o gereklimi aslında almış bulundum zamanında
Bebeğin biraz daha büyüdüğünde tabiki de işine yarar taze meyve suları hazırlaman için.8 9 aylık olduğunda istediğin meyve suyunu verirsin havuç suyu sıkar verirsin

kızlar şuan çorba pişiriyorum kızıma bununla.istediğiniz zamanlamaya Göre içine suyu koyuyorsunuz,ister 15 dk da ister 25 dakka da mis gibi buharda pişiriyor.sonra ters çevirip blender dan geçirebilirsiniz istediğiniz kıvamda.bu makineyi eğer ki bütçeniz el verirse mutlaka ama mutlaka tavsiye ederim.ben çok pahalı diye alamamıştım,daha sonra e bebekte Şubat indirimden 300 tl ye almıştım.

şuan pişirdiğim başka bir çorba bal kabağı çorbası yapıyorum.bu semizotu çorbasıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…