2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Amin canm saol. Size de çok geçmiş olsun. Allah beter hastalıklardan korusun hepimizi

cokkk gecmis olsun cnm. Allah bir daha yasatmasin.

sevgili kv nasil
Ah, sorma cnm. Sonrasında da birtakım olaylar vs oldu ama şu an daha iyi gibi. Haftada 1 gün geliyor yemek ütü yapıyor oğlumu sevip gidiyor. Benden soğukluk görünce daha az karışmaya başladı. Geçtigimiz hafta da oğlum rahatsızlanmıstı hastanede yattık 4 gün , o zamandan beri pek iyi davranıyor bana. Kızım da kızım... aldanmak yok tabi, saygı gösteriyorum sadece laubali olmuyorum. Senin kv ne alemde

Biz iyiyiz şükür teyzesi şimdi mama yiyoruz birazdan ilk defa yalniz dışarı cikcaz hep babayla cikiyorduk bakalim nsl olacak sizler nslsiniz
Ay hadi çıkın çıkın
Ben de çıkarıyorum dışarı, hep gittigim bir cafe var oraya gidip kahve ismarlayip hesabi da ödüyorum; aglarsa hemen kalkarsam ödemeden kacmayayim diye dün sahilde 3km yürüdüm kafeye girdim gozler cin gibiydi mesela

oskarlik olaylarinq devam ediyor. hizindan birsey kaybetmedi

Bn cafeye fln gidememde yol boyu yürüyüş yaparız azıcık ztn bu arabayla nereye sigacam bilmiyorum korkulu rüyam oldu araba resmen

Ücretsiz izne ayrıldım cnm
Bakayım ya saolasın
İns döner

Park yatak kullanan arkadaşlar içerisine nasıl yatak aldınız? ortopedi visko hangisini önerirsiniz.? Üste alınan yatak daha sonra altta kullanılmıyor mu?
Bizim visko yataktı.1 yaşına kadar kızım ayaklanmadığı için üst tarafta kullandık.daha sonra ayaklanmaya başlayınca,alt bölgeye battaniye serdim 2 kat.sonra yatağı koydum üstüne.yükseltti güzel oldu.alt katta da kullanabilirsin tabi.eğer daha sonra istersen ortopedi yatakta alabilirsin ama bence bu şekilde de gayet rahat

Ücretsiz izne ayrıldım cnm
Bakayım ya saolasın
İns döner
Oyyy ne güzel işe dönmeyeceksin. Benim 27 kasım iş başı yani 20 gün var. Rapor ve yıllık izin alıp 1 ay kadar uzatmak istiyorum ama bakalım nasıl olacak. Birde ‘emzirme yardımı’ sayfası var orda Selin hanıma yaz çok yardımcı oluyor herkese.

Artık sepette rahat edemiyor. Park yatak aldım ama iç yatağını biraz araştırayım dedim. Kraft yataş visko lar var onlara bakayım. Baby jeneratör markası var daha uygun. Kalitesi nasıl acaba

Artık sepette rahat edemiyor. Park yatak aldım ama iç yatağını biraz araştırayım dedim. Kraft yataş visko lar var onlara bakayım. Baby jeneratör markası var daha uygun. Kalitesi nasıl acaba
Canım bebek mağazalarını mutlaka gez.Bazı visko yataklar çok ince oluyor.bende kraftın park beşiğini almıştım,içindeki yatak hediyeydi viskon yatak.ama o kadar incecik değildi.markasını hiç bilmiyorum yazmıyor da.ama rahat bir yatak

Baby jem yazacaktım yanlış yazmış. Kraft yataş viskolara baktım çok kalın değil evet. 5 cm yüksekliği. Kaç cm yükseklik iyidir ki bilemiyorum

Baby jem yazacaktım yanlış yazmış. Kraft yataş viskolara baktım çok kalın değil evet. 5 cm yüksekliği. Kaç cm yükseklik iyidir ki bilemiyorum
Akşam eşime ölçtüreyim bizim yatağı kaç cm.öğrenince yazarım sana

Edit: Canım ben ölçtüm şimdi bizimki de 5 cm miş.tabi doğru ölçebildiysem

Son düzenleme:
Park yatak kullanan arkadaşlar içerisine nasıl yatak aldınız? ortopedi visko hangisini önerirsiniz.? Üste alınan yatak daha sonra altta kullanılmıyor mu?
Bn visko yatak aldım cnm evt altta da kullanılıyor bn oyle kullanıcam bebeklere hep viskoyu önerdiler o zmn sormuştum baya kişiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…