Ay bende çok kararsızım ya bunu alacağım ya da dyson sence hangisini alsamYarın 3 gün boyunca sürecek olan en büyük trendyol indirimi başlayacakmış. Var mı almayı düşündüğünüz birşeyler? Hesabınıbilenanne paylaştı Xiaomi robot süpürge diye. Bir bakayım dedim fiyat yüksek ama yaptığı iş yorumlar şahane. Siz evde yokken telefon ile başlatarak evi süpürüp, hafif siliyor. Uydudan evin krokisini çıkartıp dip bucak temizliyor . Şarjı azalınca şarj yuvasına gidip şarj oluyor sonra kaldığı yerden devam ediyor.dışarı çıkarken çalıştıracaksın eve bi gelcen ohhhh mis
ne kadar da hamarat bir supurgeYarın 3 gün boyunca sürecek olan en büyük trendyol indirimi başlayacakmış. Var mı almayı düşündüğünüz birşeyler? Hesabınıbilenanne paylaştı Xiaomi robot süpürge diye. Bir bakayım dedim fiyat yüksek ama yaptığı iş yorumlar şahane. Siz evde yokken telefon ile başlatarak evi süpürüp, hafif siliyor. Uydudan evin krokisini çıkartıp dip bucak temizliyor . Şarjı azalınca şarj yuvasına gidip şarj oluyor sonra kaldığı yerden devam ediyor.dışarı çıkarken çalıştıracaksın eve bi gelcen ohhhh mis
Bir gün kendisi sadece bebege bakarsa tek bebek bakan sen olmazsin mesela. Bu da bi fikir.Dun bizde eşimle kavga ettik su oğlan büyüse bari biz ayrılmadandün duşa girdim 1 saat bakamadı bide bana diyo tek çocuk bakan benmiymisim tek başıma ev işi yemek herşey ben yapıyorum ztn dedim bin tane soyleniyon dedi söylediğimde uyuyamiyorm yoruluyorum anneme gideyim dediğim için
Çok güzeller paraları da çok güzel. Bakalım bu gece indirim başlayacak ne kadara düşecek. Dyson 360 Eye olan çok güzel. Alt tekerleri tank gibi engelleri rahat çıkıyor. Eminim çok işe yarıyordur ama parası şöyle 500-600 olaydıAy bende çok kararsızım ya bunu alacağım ya da dyson sence hangisini alsam
MaşAllah ev hanımı gezmelerine başlamışsınbenim de bugun misafirim vardi totom yer gormedi desem yeridir ne cayi bitti ne keki ne pastasiaksamda amcam kuran okuyacakmis kandil oldugu icin birazdan da oraya gidecegiz, yarin da kuzenimin mevlidi var oraya gidecegiz valla sosyallikten gebericem artik sagim solum akraba olunca bos kalamiyorum.
Valla ağlarsa anam ağlar diye boşa demiyorlarDun bizde eşimle kavga ettik su oğlan büyüse bari biz ayrılmadandün duşa girdim 1 saat bakamadı bide bana diyo tek çocuk bakan benmiymisim tek başıma ev işi yemek herşey ben yapıyorum ztn dedim bin tane soyleniyon dedi söylediğimde uyuyamiyorm yoruluyorum anneme gideyim dediğim için
Bebişlere dua etsinler yoksa ağız burun dağıtılır da neyse...Dun bizde eşimle kavga ettik su oğlan büyüse bari biz ayrılmadandün duşa girdim 1 saat bakamadı bide bana diyo tek çocuk bakan benmiymisim tek başıma ev işi yemek herşey ben yapıyorum ztn dedim bin tane soyleniyon dedi söylediğimde uyuyamiyorm yoruluyorum anneme gideyim dediğim için
Valla ben de hiç vermedim ama gel gör ki oğlum 8 yaşında bu sene gözü açıldı arkadaşlarında kuzenlerinde hep tablet telefon. oyun oynayan çocuk yok ortalıkta ben de tablet aldım ona ama haftada 1 gün vermek şartıyla şimdilik uyuyor kurala bakalım.. Kızım daha tanışmadı bi kaç tane çizgi film izler sıkılır hemen oyuncaklarla oynamayı tercih ediyor benimle oynamak istiyo arada etkinlik yapıyoruz.. Bebiş de elimde telefonu gördükçe gözünü beleltiyo şimdiden dikkatini çekiyoHarikasin canim tebrik ederimben de asla asla asla istemiyorum tv tablet telefon bagimlisi bir cocuk yetistirmek
Hepimize lazım şu hamarat gavur icadındanYarın 3 gün boyunca sürecek olan en büyük trendyol indirimi başlayacakmış. Var mı almayı düşündüğünüz birşeyler? Hesabınıbilenanne paylaştı Xiaomi robot süpürge diye. Bir bakayım dedim fiyat yüksek ama yaptığı iş yorumlar şahane. Siz evde yokken telefon ile başlatarak evi süpürüp, hafif siliyor. Uydudan evin krokisini çıkartıp dip bucak temizliyor . Şarjı azalınca şarj yuvasına gidip şarj oluyor sonra kaldığı yerden devam ediyor.dışarı çıkarken çalıştıracaksın eve bi gelcen ohhhh mis
Ev kadınlığına hoşgeldinbenim raporum bitti kizlar isyeri cikisimi yapmis artik issizim hosgeldin ev hanimligikral patronum issizlik alayim diye isveren cikisli yaptirmis, tazminatimi hesabima yatirmis bi de 2 tane çeyrek gondermiss
Bende tv karsısında yemek yedirmem diye düsünüyırm.Tablet zaten yok evde.ustun körü okuyabildim..
oglum 5.5 yasinda. telefon ya da tablette oyun oynamayi bilmez. izin vermedim. daha bu sene telefonla aramayi ogrettim...
tabletten de sinirli sure cizgi film izlemesine izin verdim. tv yi de anne baba saati diye birsey uydurdum. hadi anne baba saati diyrum hop odasinda oyuncaklarina daliyor...
hususi mutfaga tv koymadim. yemek yerken izlemesin diye. tablet ya da telefonla da hic yedirmedim. umarim kizimda da basaririm. ilk 6 ay ekrana hic baktirmamistim. 6aydan sonra bazen baby tv ya da bebek sarkilari aciyordum.
telas etmeyin sizler de. oyle boyle bir duzen kuruluyor zamanla. ama size tavsiyem telefon tabletle yemek yedirmeyin. o zaman ne yediklerini bilmedikleri icin beyin doydugunu gec algiliyor ve migde buyuyor. obezite sorununa yol acabiliyor...
Ben denedim benimki itti geri cakalKizlar meme reddi yasayanlar gogus ucu silikonunu denedi mi? Ben meneye kondugunda aglamayi gazdan saniyodum gecen ay 1 hafta kadar surdu boyle almiyodu memeyi fakat meme reddi falan oldugunun farkina varmamistim sonra silikon gogus ucu koymustum emzik gibi ordan emmeye baslamisti ve gecmisti
Hayırlı olsnbenim raporum bitti kizlar isyeri cikisimi yapmis artik issizim hosgeldin ev hanimligikral patronum issizlik alayim diye isveren cikisli yaptirmis, tazminatimi hesabima yatirmis bi de 2 tane çeyrek gondermiss
Benimkide ilk basta almiyodu siringayla kendinsutumu icine koyuyodum gogus ucunun onu cekince gogsumu de cekmeye basliuodu falan 1 hafta iskence cektim... Qma seninki baya cakalmis masallahBen denedim benimki itti geri cakal
Zaten takıntılı bi cocuk,gecen kardesime giderken emziği evde unutmusuz
Chicco meme kullanıyorz,onlarda kalkmıs piyasadan 1 günde 4 meme aldık yırttı ortalıgı almadı
Gögüs ucunu tükürmüstü resmn yüzüme
Sende bendensin, ben nikah hakkıyla tazminatımı almıştım, işsizlik için o çıkardı ev hanımlığı başladıbenim raporum bitti kizlar isyeri cikisimi yapmis artik issizim hosgeldin ev hanimligikral patronum issizlik alayim diye isveren cikisli yaptirmis, tazminatimi hesabima yatirmis bi de 2 tane çeyrek gondermiss
bende ihlasin temizlik robotu var kendisiyle resmen aşk yaşıyoruz gecen yil dövme aparati bozulmustu bende yeni cikan ışıklı dovme aparatindan ve koltuk dovme aparatindan aldim cok da memnunumÇok güzeller paraları da çok güzel. Bakalım bu gece indirim başlayacak ne kadara düşecek. Dyson 360 Eye olan çok güzel. Alt tekerleri tank gibi engelleri rahat çıkıyor. Eminim çok işe yarıyordur ama parası şöyle 500-600 olaydıdyson fiyatları çok yüksek. Fiyat performans olarak benim Xiaomi de iş görür diye düşünüyorum. Eşime atıp duruyorum videolarını. Niyeti bozdun alcaksın galiba diyor. Süpürgeyi sen yaparsan almam dedim.
Bende hastane odasında çocuk uyudukça bakıyorum rahat rahat. Evde bu kadar giremiyorum oğlum hemen teli istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?