2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
bende ihlasin temizlik robotu var kendisiyle resmen aşk yaşıyoruz gecen yil dövme aparati bozulmustu bende yeni cikan ışıklı dovme aparatindan ve koltuk dovme aparatindan aldim cok da memnunum
Bize gelmişlerdi tanıtım için. O zamanlar Yeni evliydik makinamız yeniydi almamıştık, ama çok beğenmiştim hele yataktaki bakterileri çekmesi sonra görümcem aldı bir kaç kez kullanmak için almıştım. Gerçekten derinden temizliyor güle güle kullan canm

Va
Hiiiii ikinsu diyor sürprizlerle dolu EFE kakada mukus ve iplik kan gordum tum sinememiş beyazliklar mamaya yordum sma aldik dun umarim diyoruz bekliyoruz ikinsu nasıl
Bu arada mubarek gece de rabbim tüm hastalara sifa versin korusun yavrularımızı hayırlı kandiller

Oyyy teyzesi ona hiç kıyamaz Mama değişince düzelecek görürsün balik annesi. Ikınsu da bugün bir değişiklik yaptı ve her zamankinden daha çok ıkındı çok mutluyuz........

İnşallah yakalanmaz hastalığa canım üzülme. 15.haftadan sonra neden yapılmadığını da araştırdım ben bulamadım. Doktorum öyle bir uyarıda bulunmamıştı ama ebe iki canlı aşı arası 30gün olmalı dediği için mecburen bekledik bu zamanı. Biz Pazartesi yaptırcaz 14+1 oluyor. Bizim ebe iki çocuğuna da yaptırmamış mesela hastalanmamışlar. Yaptırıp ağır geçirenler de varmış. Bir ara yaptırmasam mı diye düşündüm ben de ama eşimin iş arkadaşı yakalanmış daha yeni o yzden korktum. Aslında koruyuculuğu çok da kesin değil.

3. 4. Ayda diş çıkarma belirtileri olur mu tecrübeli anneler
Eli ağzından çıkmıyor bizimkinin. Hatta memeyi itip elini sokmaya çalışıyor
Hepimiz de var o, bu zamanda eli keşfediyorlar sanırım. Damak kaşınabiliyor ama diş İçin erken henüz.

Dysın alırsam bormal şarjlı süpürge alacağım xioami ile aynı fiyat bu süpürgenin sileni de varmış almışken ondan mı alsak

Beni taslamayin ama bu tv meselesi bana cok abartili geliyor. Hepimiz cizgi film izledik. Cocugu tv onunde unutmuyorsan gunde yarim saat cizgifilm izledi diye otizmli olacagina inanmiyorum. Ha otizimlidir tv daha kotu yapiyordur. Benim oglum izliyor. Tuna cok tvye bakan bir cocuk degil. Acik bile olsa ilgisini cekmiyor ama ya too too boy yada pijamaskeliler izliyor. Eger cocugu tvnin onune koyup tum gun oturtmuyorsan bence sorun yok.

Valla ben 3.5 ayda disncikarmisin. Tuna 5. Ayda cikardi. Bu agiz suyu meselesi enteresan bir konu. Tuna 3.nayda su akitmaya basladi 2 yasini gecene kadar akitti. Ne hurafeler var o agiz suyu ile ilgili. Uzun sure akitinca bayagi maruz kaldim.

L lavanta111 biz yaptirdik yaptirirken doktorumuz kesin yzde yuz rota virusu olmayacak diye birsey yok dedi asiyi yapiyoruz diye hafif atlatabiliyomus vs... istersen bingorus doktorunla belki bincozuk yolu bulunur

Dysın alırsam bormal şarjlı süpürge alacağım xioami ile aynı fiyat bu süpürgenin sileni de varmış almışken ondan mı alsak
Ya sorma ona da baktım sileni de var. Altında haznesi var yüzey temizleyici koymak için. Trendyolda indirime girdi gördün mü? İkisi yan yana

2 gun ewel.kontrol wardi onu da sordum sadece tukuruk bezlerinden kaynakli bu ayla birlikte salya artacak dedi disngelisi yokmus canim ben hatta damak kasiyici falan alicaktim.. elini bogazina kadad sokuyo

gunaydin.
hep bebisleri yaziyoruz da... biz nasiliz?
benim dis etlerim cok aciyor. o da dislerimin agri yapmasina sebep oluyor. var mi yasayan ya da cozumu olan? emzirdigim icin dr.a gidemiyrm. anesteziden sonra bilmem kac saat sag sutu at olayi var. suan yapamam ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…