Stokta sütün yoktu dimi sagmadin sengunaydin.
hep bebisleri yaziyoruz da... biz nasiliz?
benim dis etlerim cok aciyor. o da dislerimin agri yapmasina sebep oluyor. var mi yasayan ya da cozumu olan? emzirdigim icin dr.a gidemiyrm. anesteziden sonra bilmem kac saat sag sutu at olayi var. suan yapamam ;(
Aynen hazır cevap değilim hiç haklida olsam ne dicegimi bilemiyorm o an. 1 gün değil 1 saat bile bakamıyor ki çok şey istemiyorm sadce anlayış yardim etmiyorsa anneme gideyim diyrm göndermediBir gün kendisi sadece bebege bakarsa tek bebek bakan sen olmazsin mesela. Bu da bi fikir.
Çok doğru kocanda olsa kıymet bilmiyor yaptıklarını görmüyorValla ağlarsa anam ağlar diye boşa demiyorlarbizim gibi sabreden, fedakarlık yapan yok...
Onu ben de cok merak ediyodum topak topak kir, gecen cocuk doktoru cikti sadece alinabilecek yuzeydeki yerleri alicakmisiz ice dogru almaya calismak kiri ice itiyomus kulak iltihabina yol aciyo dedi baya buyuk adam gbi kir olmus kulaginin biriKulaklarini nasil temizliyorsunuz? Bebek kulak cubugu almistim hamileyken, zaten delige sokulamaz o şeklinden dolayı. Banyoda vs hic su denk getirmiyorum, pislikler kulakta gorunuyor o cubukla almak zor oluyor, islak mendille falan mi denesem? Siz neler yapiyorsunuz?
Sırf bebegi m icin sabrediyrm zaten bazen çok çaresiz hissedyrm kendimi biraz anlayış istiyorm çok şey istemiyorm kiBebişlere dua etsinler yoksa ağız burun dağıtılır da neyse...Yani yardımcı olmaktan ziyade sinir bozuyorlar beyefendiler.. Sabır canım senin yükün hafifledikçe yoluna girecek inşallah yorgunluk stres yaptırıyor zaten iyice geriliyoruz..hepimiz de yaşıyoruz bu halleri
Ben görünenleri alıyorum geri kalanı kalıyor içeri sokmaya cesaret edememKulaklarini nasil temizliyorsunuz? Bebek kulak cubugu almistim hamileyken, zaten delige sokulamaz o şeklinden dolayı. Banyoda vs hic su denk getirmiyorum, pislikler kulakta gorunuyor o cubukla almak zor oluyor, islak mendille falan mi denesem? Siz neler yapiyorsunuz?
İnşAllah geçici bir ruh halidir..Sırf bebegi m icin sabrediyrm zaten bazen çok çaresiz hissedyrm kendimi biraz anlayış istiyorm çok şey istemiyorm ki
Inşallah geçicidir sabredyrm çok konuşmayı denedim anlamıyor kimseyide dinlemiyor dediğim dedik çok inatİnşAllah geçici bir ruh halidir..Böyle hissederek yaşanmaz ama bunu halletmeye çalış konuş onunla ya da ablası yakın biri yok mu senin durumunu anlamasını sağlasın bazen öyle kör oluyorlar ki mutlu anne mutlu bebek demek onun da bunu sağlayacak kişi olduğunu bilmesi gerek yani
Sen sıkma canını bebişinle ilgilen bi yola girer düzelir mutlaka aynı Kalmıyo hiç bişey güçlü anneInşallah geçicidir sabredyrm çok konuşmayı denedim anlamıyor kimseyide dinlemiyor dediğim dedik çok inat
Evet cnm oyleymis , ama aşisi varsa daha hafif geciriyorlarmis. Aşi yoksa 10 gun hastanede yatmalar, antibiyotik serumlar vs.. Allah korusun yaa offf ..L lavanta111 biz yaptirdik yaptirirken doktorumuz kesin yzde yuz rota virusu olmayacak diye birsey yok dedi asiyi yapiyoruz diye hafif atlatabiliyomus vs... istersen bingorus doktorunla belki bincozuk yolu bulunur
Tesekkur ederim canim insallah hic bir bebek hastaliga yakalanmasin...İnşallah yakalanmaz hastalığa canım üzülme. 15.haftadan sonra neden yapılmadığını da araştırdım ben bulamadım. Doktorum öyle bir uyarıda bulunmamıştı ama ebe iki canlı aşı arası 30gün olmalı dediği için mecburen bekledik bu zamanı. Biz Pazartesi yaptırcaz 14+1 oluyor. Bizim ebe iki çocuğuna da yaptırmamış mesela hastalanmamışlar. Yaptırıp ağır geçirenler de varmış. Bir ara yaptırmasam mı diye düşündüm ben de ama eşimin iş arkadaşı yakalanmış daha yeni o yzden korktum. Aslında koruyuculuğu çok da kesin değil.
Hayir tatlim olmuyor iki dozuda yaptirmak gerekiyor ve ikinci dozu 5 aydan once tamamlanmasi gerekiyor. Buyuk ogluma catlak doktor soylemedigi icin gec kaldik. Asiyi aldik ama ikinci doz 5. Aydan once yapilamadigi icin yapmadilar.Evet cnm oyleymis , ama aşisi varsa daha hafif geciriyorlarmis. Aşi yoksa 10 gun hastanede yatmalar, antibiyotik serumlar vs.. Allah korusun yaa offf ..
Tesekkur ederim canim insallah hic bir bebek hastaliga yakalanmasin...çok yayginmiş bu virus , aşiliysa yakalansa bile daha hafif geciriyormus ... acaba 3.aydakini kacirdiysam 5.aydaki dozu yaptirsam işe yarar mi onu merak ediyorum. Pazartesi gunu saglik ocagina soracagim.
Ve evet her ishal oldugunda korkuyoruz rota mi kapti diye. Agir geciyormus. Krese kadar sorun yoktu ama kreste ishal salgini oluyor. En son salginda rota salginiymis ama bizim testimiz temiz cikti. Biz henuz kapmadik insallah sizde kapmazsiniz. En zor zamanlar ayaklandigi zamanlar. Postte meyve bukursa direk agza atmaya calisiyordu. Oyle yapmasin diye suyuda cok seviyor meyveleri kendine yikatiyordum. Oyle oyle ogrendi. Gerci simdide koca karpuzu kendi yikamaya calisiyor. Meyve mi meyveEvet cnm oyleymis , ama aşisi varsa daha hafif geciriyorlarmis. Aşi yoksa 10 gun hastanede yatmalar, antibiyotik serumlar vs.. Allah korusun yaa offf ..
Tesekkur ederim canim insallah hic bir bebek hastaliga yakalanmasin...çok yayginmiş bu virus , aşiliysa yakalansa bile daha hafif geciriyormus ... acaba 3.aydakini kacirdiysam 5.aydaki dozu yaptirsam işe yarar mi onu merak ediyorum. Pazartesi gunu saglik ocagina soracagim.
Konusmaya vakit yok ben buna da bagliyorum oturup akli selim kafayla derdi anlatacak bi zaman yok... Gecen gun arkadasimin esi avukat diyor ki en cok bosanma icin gelenlwr 0 3 ay bebegi olanlar...Inşallah geçicidir sabredyrm çok konuşmayı denedim anlamıyor kimseyide dinlemiyor dediğim dedik çok inat
Bu rotavirusu bebekken cikan bisey degilmi krese giden 2 3 yas civari cocuklar da mi oluyoVe evet her ishal oldugunda korkuyoruz rota mi kapti diye. Agir geciyormus. Krese kadar sorun yoktu ama kreste ishal salgini oluyor. En son salginda rota salginiymis ama bizim testimiz temiz cikti. Biz henuz kapmadik insallah sizde kapmazsiniz. En zor zamanlar ayaklandigi zamanlar. Postte meyve bukursa direk agza atmaya calisiyordu. Oyle yapmasin diye suyuda cok seviyor meyveleri kendine yikatiyordum. Oyle oyle ogrendi. Gerci simdide koca karpuzu kendi yikamaya calisiyor. Meyve mi meyve
Ahh ahh canim bu aşidan kismetimz yokms demek ..Ve evet her ishal oldugunda korkuyoruz rota mi kapti diye. Agir geciyormus. Krese kadar sorun yoktu ama kreste ishal salgini oluyor. En son salginda rota salginiymis ama bizim testimiz temiz cikti. Biz henuz kapmadik insallah sizde kapmazsiniz. En zor zamanlar ayaklandigi zamanlar. Postte meyve bukursa direk agza atmaya calisiyordu. Oyle yapmasin diye suyuda cok seviyor meyveleri kendine yikatiyordum. Oyle oyle ogrendi. Gerci simdide koca karpuzu kendi yikamaya calisiyor. Meyve mi meyve
İnstagramsa bekir cakmak doye bindoktor var yaz istersen ona bi danis canim yaptiranilirmiyim atiyorum pzt yaptirsam gec mi kalmia olurum diye hemen cevap yaziyoAhh ahh canim bu aşidan kismetimz yokms demek ..(( insallah hasta olmazlar dünden beri o kdr üzgünüm ki... ben yaziyi dün okudum, dün de tam 15 hafta bitti. Allahim sen koru melek yavrularimizi
hepimizn eşler genelde böyle canim üzme canini benim esimde evden çalışıyorSırf bebegi m icin sabrediyrm zaten bazen çok çaresiz hissedyrm kendimi biraz anlayış istiyorm çok şey istemiyorm ki
Sağolsunhepimizn eşler genelde böyle canim üzme canini benim esimde evden çalışıyor
bütün gün bi ise el sürmez
tek öğrendiği bebeği ana kucağında sallamak
Tabiki oluyor 5 yas alti cocuklar geciriyorBu rotavirusu bebekken cikan bisey degilmi krese giden 2 3 yas civari cocuklar da mi oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?