2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Stokta sütün yoktu dimi sagmadin sen

Benim de dislerim normalde berbattir, hamilelikte kaybederim diyordum bisi olmadi ancak bir seneyi gecti temizletmedim, çok kötüler. Benim de temizletmem lazım.

Kulaklarini nasil temizliyorsunuz? Bebek kulak cubugu almistim hamileyken, zaten delige sokulamaz o şeklinden dolayı. Banyoda vs hic su denk getirmiyorum, pislikler kulakta gorunuyor o cubukla almak zor oluyor, islak mendille falan mi denesem? Siz neler yapiyorsunuz?

Bir gün kendisi sadece bebege bakarsa tek bebek bakan sen olmazsin mesela. Bu da bi fikir.
Aynen hazır cevap değilim hiç haklida olsam ne dicegimi bilemiyorm o an. 1 gün değil 1 saat bile bakamıyor ki çok şey istemiyorm sadce anlayış yardim etmiyorsa anneme gideyim diyrm göndermedi

Onu ben de cok merak ediyodum topak topak kir, gecen cocuk doktoru cikti sadece alinabilecek yuzeydeki yerleri alicakmisiz ice dogru almaya calismak kiri ice itiyomus kulak iltihabina yol aciyo dedi baya buyuk adam gbi kir olmus kulaginin biri

Sırf bebegi m icin sabrediyrm zaten bazen çok çaresiz hissedyrm kendimi biraz anlayış istiyorm çok şey istemiyorm ki

Ben görünenleri alıyorum geri kalanı kalıyor içeri sokmaya cesaret edemem

Sırf bebegi m icin sabrediyrm zaten bazen çok çaresiz hissedyrm kendimi biraz anlayış istiyorm çok şey istemiyorm ki
İnşAllah geçici bir ruh halidir.. Böyle hissederek yaşanmaz ama bunu halletmeye çalış konuş onunla ya da ablası yakın biri yok mu senin durumunu anlamasını sağlasın bazen öyle kör oluyorlar ki mutlu anne mutlu bebek demek onun da bunu sağlayacak kişi olduğunu bilmesi gerek yani

Inşallah geçicidir sabredyrm çok konuşmayı denedim anlamıyor kimseyide dinlemiyor dediğim dedik çok inat

L lavanta111 biz yaptirdik yaptirirken doktorumuz kesin yzde yuz rota virusu olmayacak diye birsey yok dedi asiyi yapiyoruz diye hafif atlatabiliyomus vs... istersen bingorus doktorunla belki bincozuk yolu bulunur
Evet cnm oyleymis , ama aşisi varsa daha hafif geciriyorlarmis. Aşi yoksa 10 gun hastanede yatmalar, antibiyotik serumlar vs.. Allah korusun yaa offf ..
Tesekkur ederim canim insallah hic bir bebek hastaliga yakalanmasin... çok yayginmiş bu virus , aşiliysa yakalansa bile daha hafif geciriyormus ... acaba 3.aydakini kacirdiysam 5.aydaki dozu yaptirsam işe yarar mi onu merak ediyorum. Pazartesi gunu saglik ocagina soracagim.

Hayir tatlim olmuyor iki dozuda yaptirmak gerekiyor ve ikinci dozu 5 aydan once tamamlanmasi gerekiyor. Buyuk ogluma catlak doktor soylemedigi icin gec kaldik. Asiyi aldik ama ikinci doz 5. Aydan once yapilamadigi icin yapmadilar.

Ve evet her ishal oldugunda korkuyoruz rota mi kapti diye. Agir geciyormus. Krese kadar sorun yoktu ama kreste ishal salgini oluyor. En son salginda rota salginiymis ama bizim testimiz temiz cikti. Biz henuz kapmadik insallah sizde kapmazsiniz. En zor zamanlar ayaklandigi zamanlar. Postte meyve bukursa direk agza atmaya calisiyordu. Oyle yapmasin diye suyuda cok seviyor meyveleri kendine yikatiyordum. Oyle oyle ogrendi. Gerci simdide koca karpuzu kendi yikamaya calisiyor. Meyve mi meyve

Inşallah geçicidir sabredyrm çok konuşmayı denedim anlamıyor kimseyide dinlemiyor dediğim dedik çok inat
Konusmaya vakit yok ben buna da bagliyorum oturup akli selim kafayla derdi anlatacak bi zaman yok... Gecen gun arkadasimin esi avukat diyor ki en cok bosanma icin gelenlwr 0 3 ay bebegi olanlar...

Bu rotavirusu bebekken cikan bisey degilmi krese giden 2 3 yas civari cocuklar da mi oluyo

Ahh ahh canim bu aşidan kismetimz yokms demek .. (( insallah hasta olmazlar dünden beri o kdr üzgünüm ki... ben yaziyi dün okudum, dün de tam 15 hafta bitti. Allahim sen koru melek yavrularimizi

Ahh ahh canim bu aşidan kismetimz yokms demek .. (( insallah hasta olmazlar dünden beri o kdr üzgünüm ki... ben yaziyi dün okudum, dün de tam 15 hafta bitti. Allahim sen koru melek yavrularimizi
İnstagramsa bekir cakmak doye bindoktor var yaz istersen ona bi danis canim yaptiranilirmiyim atiyorum pzt yaptirsam gec mi kalmia olurum diye hemen cevap yaziyo

hepimizn eşler genelde böyle canim üzme canini benim esimde evden çalışıyor
bütün gün bi ise el sürmez

tek öğrendiği bebeği ana kucağında sallamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…