2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ahh ahh canim bu aşidan kismetimz yokms demek .. (( insallah hasta olmazlar dünden beri o kdr üzgünüm ki... ben yaziyi dün okudum, dün de tam 15 hafta bitti. Allahim sen koru melek yavrularimizi
Bende oyle demistim napalim kismet degilmis. Insallah bulasmaz tatlim. Bize simdiye kadar bulasmadi ki salgin zamaninda ishaldik

Bende oyle demistim napalim kismet degilmis. Insallah bulasmaz tatlim. Bize simdiye kadar bulasmadi ki salgin zamaninda ishaldik
Maşallah canim umarim hic bulasmaz. Allah korusun onlari. guncel_anne hesabi cocuk doktoru birsey paylasmis. Biz anneler resmen mucizeyiz

İnstagramsa bekir cakmak doye bindoktor var yaz istersen ona bi danis canim yaptiranilirmiyim atiyorum pzt yaptirsam gec mi kalmia olurum diye hemen cevap yaziyo
Aa sagol canim cok iyi oldu bu hemen sorayim

Maşallah canim umarim hic bulasmaz. Allah korusun onlari. guncel_anne hesabi cocuk doktoru birsey paylasmis. Biz anneler resmen mucizeyiz Eki Görüntüle 2552836

Su yaziyi okuyunca niyeyse gozlerim doldu ibrahim tatlises gbi her seye zaten aglayasim geliuo bu ara annelikle ilgili mucizevi seyler iceriyo gercekten icinde

Mysonismysun benim de oyle canim cok duygulandim. Biz her halimizle bir mucizeyiz cok kiymetliyiz ama erkekler bunu anlamiyor
B bebegim-gel canim üzülme inan hepimiz yasiyoruz bu tarz seyleri. Dün 2dk oturmadim ama esime sorsan gorünüste bisey yok. Canim ayrilmak fln aklina getirme oyle seyler insallah hatasini anlar gönlünü alir. Asıl onlarin işe gitmekten baska bisey yaptiklari yok ,bizim mesaimiz 7/24

Aynen hazır cevap değilim hiç haklida olsam ne dicegimi bilemiyorm o an. 1 gün değil 1 saat bile bakamıyor ki çok şey istemiyorm sadce anlayış yardim etmiyorsa anneme gideyim diyrm göndermedi
Annen baska sehirde mi veya yatılı mi gitmek istedin? Gondermemek ne demek anlamiyorum ki
Ben görünenleri alıyorum geri kalanı kalıyor içeri sokmaya cesaret edemem
Neyle aliyosun işte onlari?

Maşallah canim umarim hic bulasmaz. Allah korusun onlari. guncel_anne hesabi cocuk doktoru birsey paylasmis. Biz anneler resmen mucizeyiz Eki Görüntüle 2552836

Ben öpüyorum ya, başkasına öptürtmüyorum ama kendim dayanamıyorum
Sıkılıyor öpünce sevmiyor ama kızıyorum bende seni ben doğurdum öpeceğim işte diyorum
Bundan sonra daha çok öperim kaçısı yok

Konusmaya vakit yok ben buna da bagliyorum oturup akli selim kafayla derdi anlatacak bi zaman yok... Gecen gun arkadasimin esi avukat diyor ki en cok bosanma icin gelenlwr 0 3 ay bebegi olanlar...
Benimki anlayissiz oldu bu dönem oyuzden oluyor ama doğru söylemiş arkadaşın insan çocuk olunca dha iyi tanıyor valla eşini

hepimizn eşler genelde böyle canim üzme canini benim esimde evden çalışıyor
bütün gün bi ise el sürmez

tek öğrendiği bebeği ana kucağında sallamak
Genelinde var ozman bu sorun ama ben yapmasinida geçtim artk anneme gitmeme karışmasın bari nyse sizide sikmayim

Valla haklisin cnm çoğu aynı herlde biz fedakar ve cefakar anneler bari lafta yanımızda olsalar oda yetcek

Genelinde var ozman bu sorun ama ben yapmasinida geçtim artk anneme gitmeme karışmasın bari nyse sizide sikmayim
olsun canım dertlesmeye varız
annen yakinsa hiç söyleme bile gittiğini
aynı olayı eşim bana yeni evliyken yaptı aramız 10 dk lık yürüme
izin vermedi bende aşırı sınır oldum sürgülü yatak odası dolabiniz güme gitti sayesinde bi daha karışmadı somra

Kendi kulak cubugumla alıyorum cnm

2 gun ewel.kontrol wardi onu da sordum sadece tukuruk bezlerinden kaynakli bu ayla birlikte salya artacak dedi disngelisi yokmus canim ben hatta damak kasiyici falan alicaktim.. elini bogazina kadad sokuyo
Aynen bizde öyleyiz.
diş kaşıyıcı eldiven aldım. Ara ara takıyorum hırslı hırslı çiğniyor onu

bazen ıslak mendilin ucuyla, bazen küçük parmağımın ucuyla alıyorum görünen kısımları. Yıkarkende hafif kulaklarını elimle ovuşturuyorum.
Aynen hazır cevap değilim hiç haklida olsam ne dicegimi bilemiyorm o an. 1 gün değil 1 saat bile bakamıyor ki çok şey istemiyorm sadce anlayış yardim etmiyorsa anneme gideyim diyrm göndermedi
Kaç yıllık evlisiniz? Annenler uzak mı oturuyor. En sevmediğim şey aileye göndermeme muhabbetleri. Bazı sıkıntılar yıllar geçtikçe zaman aşımına uğruyor, eşler birbirini daha az takmaya başlıyor ben 10 yıllık evliyim ilk evlendiğimiz zamanlardaki sıkıntılar olmuyor artık. Başka dertler başlıyor birbirmizle uğraşamıyoruz. İnşAllah zamanla düzelir.
Çok doğru kocanda olsa kıymet bilmiyor yaptıklarını görmüyor
Şöyle bir durumda var. Kimi erkek eşine çok değer veriyor. Ağzının içine bakıyor.
Yazmıştım hatta pikniğe gitmiştik arkadaşımda bende 4 aylık hamileyiz. Eşi geldi prensesim sen ayran mı içersin dedi. Benim eşim de karşıdan ‘şşşşş ne içiyon’ şşşş içcen mi bişey” elinin körünü içceeeemm
başka bir arkadaşımın 8 yaşında ikizleri var geçen diyor şu an çalışmadığım halde süpürgeyi evlendiğimizden beri eşim yapıyor. Hatta bazen iş yaparken kendini yıpratma zorlama falan diyormuş. Şans mı desem tercihler mi desem bilemedim. Benim ki de çok kötü değildir hiç bişeyime karışmaz. Gezer yer içerim. Ama evde iş yapmaya gelince sürekli söyleniyor.

Biz bugün taburcu olduk çok şükür daha iyiyiz antibiyotik iğneye 4 gün devam. Nebülzatör aldık ventolin vercekmişiz kontrole kadar günde 4 kez. Ayrıca profan hani şu bitkisel öksürük şeydi, ve balgam için muconex anlayacağınız bir hastane yatağımız eksik yani.... şu an öksürük kesildi, keyfi de yerinde şurupları vermek istemiyorum yaaa ben daha çok öksürüyorum ben içsem profan oluyor mu emzirirken.?
eve gelince 3,5 saat oğlumu bırakıp doğum gününe gittik. Huysuz değil di o yüzden göze aldım. Annem dizlerim hala iyileşmedi ablanın işi yoksa o baksın dedi. Ablam geldi sütü kaşıkla ver meme reddi oluyor dedim. Tamm dedi. çok çıkartmış ve hepsini biberonla vermiş. 1ay sonra işe başlayacağım annem iyi değil nasıl bakacaklar yaaa ne yapıcam ben Biberon verirsek memeyi istemez diyorum. Ablamda olsun sağıp ver diyor. Allahım sen bana bi kolaylık ver.

gozun aydin canim allah saglik sihhat versin bebisine

Çok geçmiş olsun canım bebişler hasta olmasın Allahımm.. Sen yine de doktoru dinle iyileşene kadar ver ilacını.. Bebeği evde bırakıp işe gitmek nasıl bi duygu bilmiyorum oğlum 3 yaşındayken bile anneme bırakınca aklım kalırdı.. Aklın hep kalacak ama alışacaksın zamanla ilk zamanlar gibi endişe etmezsin bence Allah kolaylık versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…