2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Nasip deyip kapatalım konuyu

Bende yaptm cnm lohusayken çok büyük kavga ettik kaç kere söyledim izin vermedi bende ben gidiyorum ozman dedim ve gittim 3 gün kaldm aramadım o gelir alır diye bekledim oda gelmedi snra çok büyük kavga ettik soylemicem laflar söyledi ama bisey değişmedi hala aynı

İnşAllah canm. Büyükte 3,5 aylıktı başladığımda çok zordu.
Hele 3 yaşlarındayken arkamdan balkona çıkıp anneeeee nolur gitme diye bağırıp ağlar, ben daha hızlı yürürdüm...ağlayarak...
şu an bile ağladım valla yazarken

5 yıllık evliyiz cnm ailem yarim saatlik mesude oturuyor lohusayken beni götürmedi bende kendim gittim kaldım diye kavga ettik bazı sorunlar oldu ondanda yapıyor bu inadı ama benm en güzel en yanimda olması gereken günlerde kimse yok oyuzden bu öfkem ona soğudum artk nasl düzelir bilmiyorm ama zmana bırakıcam dediğin gbi olur inşallah bide aynen evlilik şans işi bencede taniyamiyosun yda görmezden geliyosun en başta sevdiğin için iş konusunda niye söyleniyor ?

geçmiş olsun Allahım sağlık afiyet versin bebisine canim
inslalh iş durumun da düzen e girer

Yazılanların çoğunu okuyamiyorm bebeğin hastaydı herlde çok şükür şuan iyi olmasına sevindim ama ablan sanırım uğraşmamak için biberonla vermiş uzun sürüyor kaşıkla vermek güzelce konuş inşllah annende iyileşir en kısa zamanda

Ben ona iş yap diyorum oda yapmak istemiyor Yardımcı tut yapsın diyor. mutfağı topluyor bazen. Yeni evlendiğimizde süpürge her zaman ona aitti. Belim ağrıyor bence süpürgeyi sen yapmalısın diyordum, yapıyordu sanırım artık akıllandı...

Olsun canm Hastanede yattık bugün taburcu olduk çok saol. Evet uğraşmadı bencede. Geçende ben denedim kaşıkla 50 cc baya uzun sürdü yandan çıkarttı falan... ne kadar yakınında olsa kimse senin gibi olmuyor işte. Senin düşündüğün gibi düşünen yok. O zaman otur evinde bak durumuna geliyor
Allah eşine merhamet versin canm. Zamanla düzelir merak etme.

bu tarifi yaptım ben. Gerçekten sütün miktarını ve kalitesini arttırıyor. Suyunu içtikten sonra tanelerden de yiyorum bağırsakları çalıştırıyor. Aklınızda olsun. Videoyu aratıp izleyebilirsiniz. Kaynatıp 1 gece bekleyecek. Bu tarifle 2 günlük çıkıyor. E bebekte ki malt içeceği de etki ediyor bence.

ah canim üzme canini ya evlilik geçinmek gerçekten zor Allahim eşine de anlayış versin insallh

Arkadaşlar otizim ve özel çocuklarımız ile ilgili hepimiz duyarlı olmalıyız. Ve çocuklarımızı da duyarlı bir birey olarak yetiştirmeliyiz. Videoyu izlemenizi tavsiye ederim. İyi geceler hepinize.

Gözün aydın canım, gelmiş geçmiş olsun
Biz baştan beri mama meme gidiyoruz şimdi memeyi verirken zorlanıyorum, bazı bebekler biberon sevmiyor ama benim ki aşık ona resmen ne kadar uzak tutarsan kardır diyorum

Ahh bu eşler niye boyle.. gece uyku yok gunduz uyku yok evin icinde dolanir dururuz hala "ne yaptin" ... cok iyi demissin. Allah vicdan merhamet versin bu eslerimize. Allah onlara muhtac etmsin valla
Sana da gecmis olsun canim gecen yazmstm sogani kesip odaya koyunca grip mikrobunu cekiyormus

Saol canm. Evet bence bizim ki de seviyor biberonu. Memeyi bırakmaya meyilli bir bebek. Bakalım. Allah verir bir kolaylık.
Z zhrazynep canım Aslında eşlerin rolü çok önemli. Onlar bize kendimizi değerli hissettirirse daha sağlıklı annelik yaparız. Mesela eşim bana demoralize edici birşey söylesin hemen modum düşüyor bebeğe bile tahammül edemiyorum. Bazen ona kızıp ağlarsa ağlasın bakalım susturabilecek mi duygusuna kapılıyorum..
Ama;
bu kadar uykusuzluğa iyi dayanıyorsun valla, annelik gerçekten zor, sana bakıyorum maşallahın var Kaç iş birden yapıyorsun. Helal sana falan desin. Hemen kendime daha çok güveniyorum mutlu oluyorum. Bütün gün ne yapıyorsun demek ne kadar kırıcı
Grip için ıhlamur, ballı zencefil, birşeyler yap ilerlemesin

Allahım akıl fikir versin inşallah canim
insallh yarın yapayım doğanda
kiz uymadı minik bi turlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…