Nasip deyip kapatalım konuyubazen ıslak mendilin ucuyla, bazen küçük parmağımın ucuyla alıyorum görünen kısımları. Yıkarkende hafif kulaklarını elimle ovuşturuyorum.
Kaç yıllık evlisiniz? Annenler uzak mı oturuyor. En sevmediğim şey aileye göndermeme muhabbetleri. Bazı sıkıntılar yıllar geçtikçe zaman aşımına uğruyor, eşler birbirini daha az takmaya başlıyorben 10 yıllık evliyim ilk evlendiğimiz zamanlardaki sıkıntılar olmuyor artık. Başka dertler başlıyor birbirmizle uğraşamıyoruz. İnşAllah zamanla düzelir.
Şöyle bir durumda var. Kimi erkek eşine çok değer veriyor. Ağzının içine bakıyor.
Yazmıştım hatta pikniğe gitmiştik arkadaşımda bende 4 aylık hamileyiz. Eşi geldi prensesim sen ayran mı içersin dedi. Benim eşim de karşıdan ‘şşşşş ne içiyon’ şşşş içcen mi bişey” elinin körünü içceeeemm
başka bir arkadaşımın 8 yaşında ikizleri var geçen diyor şu an çalışmadığım halde süpürgeyi evlendiğimizden beri eşim yapıyor. Hatta bazen iş yaparken kendini yıpratma zorlama falan diyormuş. Şans mı desem tercihler mi desem bilemedim. Benim ki de çok kötü değildir hiç bişeyime karışmaz. Gezer yer içerim. Ama evde iş yapmaya gelince sürekli söyleniyor.
Bende yaptm cnm lohusayken çok büyük kavga ettik kaç kere söyledim izin vermedi bende ben gidiyorum ozman dedim ve gittim 3 gün kaldm aramadım o gelir alır diye bekledim oda gelmedi snra çok büyük kavga ettik soylemicem laflar söyledi ama bisey değişmedi hala aynıolsun canım dertlesmeye varız
annen yakinsa hiç söyleme bile gittiğini
aynı olayı eşim bana yeni evliyken yaptı aramız 10 dk lık yürüme
izin vermedi bende aşırı sınır oldum sürgülü yatak odası dolabiniz güme gitti sayesinde bi daha karışmadı somra
İnşAllah canm. Büyükte 3,5 aylıktı başladığımda çok zordu.Çok geçmiş olsun canımbebişler hasta olmasın Allahımm.. ❤ Sen yine de doktoru dinle iyileşene kadar ver ilacını.. Bebeği evde bırakıp işe gitmek nasıl bi duygu bilmiyorum oğlum 3 yaşındayken bile anneme bırakınca aklım kalırdı.. Aklın hep kalacak ama alışacaksın zamanla ilk zamanlar gibi endişe etmezsin bence Allah kolaylık versin inşallah
5 yıllık evliyiz cnm ailem yarim saatlik mesude oturuyor lohusayken beni götürmedi bende kendim gittim kaldım diye kavga ettik bazı sorunlar oldu ondanda yapıyor bu inadı ama benm en güzel en yanimda olması gereken günlerde kimse yok oyuzden bu öfkem ona soğudum artk nasl düzelir bilmiyorm ama zmana bırakıcam dediğin gbi olur inşallah bide aynen evlilik şans işi bencede taniyamiyosun yda görmezden geliyosun en başta sevdiğin için iş konusunda niye söyleniyor ?bazen ıslak mendilin ucuyla, bazen küçük parmağımın ucuyla alıyorum görünen kısımları. Yıkarkende hafif kulaklarını elimle ovuşturuyorum.
Kaç yıllık evlisiniz? Annenler uzak mı oturuyor. En sevmediğim şey aileye göndermeme muhabbetleri. Bazı sıkıntılar yıllar geçtikçe zaman aşımına uğruyor, eşler birbirini daha az takmaya başlıyorben 10 yıllık evliyim ilk evlendiğimiz zamanlardaki sıkıntılar olmuyor artık. Başka dertler başlıyor birbirmizle uğraşamıyoruz. İnşAllah zamanla düzelir.
Şöyle bir durumda var. Kimi erkek eşine çok değer veriyor. Ağzının içine bakıyor.
Yazmıştım hatta pikniğe gitmiştik arkadaşımda bende 4 aylık hamileyiz. Eşi geldi prensesim sen ayran mı içersin dedi. Benim eşim de karşıdan ‘şşşşş ne içiyon’ şşşş içcen mi bişey” elinin körünü içceeeemm
başka bir arkadaşımın 8 yaşında ikizleri var geçen diyor şu an çalışmadığım halde süpürgeyi evlendiğimizden beri eşim yapıyor. Hatta bazen iş yaparken kendini yıpratma zorlama falan diyormuş. Şans mı desem tercihler mi desem bilemedim. Benim ki de çok kötü değildir hiç bişeyime karışmaz. Gezer yer içerim. Ama evde iş yapmaya gelince sürekli söyleniyor.
geçmiş olsun Allahım sağlık afiyet versin bebisine canimBiz bugün taburcu oldukçok şükür daha iyiyiz antibiyotik iğneye 4 gün devam. Nebülzatör aldık ventolin vercekmişiz kontrole kadar günde 4 kez. Ayrıca profan hani şu bitkisel öksürük şeydi, ve balgam için muconex anlayacağınız bir hastane yatağımız eksik yani.... şu an öksürük kesildi, keyfi de yerinde şurupları vermek istemiyorum yaaa ben daha çok öksürüyorum ben içsem profan oluyor mu emzirirken.?
eve gelince 3,5 saat oğlumu bırakıp doğum gününe gittik. Huysuz değil di o yüzden göze aldım. Annem dizlerim hala iyileşmedi ablanın işi yoksa o baksın dedi.Ablam geldi sütü kaşıkla ver meme reddi oluyor dedim. Tamm dedi. çok çıkartmış ve hepsini biberonla vermiş. 1ay sonra işe başlayacağım annem iyi değil nasıl bakacaklar yaaa ne yapıcam ben Biberon verirsek memeyi istemez diyorum. Ablamda olsun sağıp ver diyor. Allahım sen bana bi kolaylık ver.
Yazılanların çoğunu okuyamiyorm bebeğin hastaydı herlde çok şükür şuan iyi olmasına sevindim ama ablan sanırım uğraşmamak için biberonla vermiş uzun sürüyor kaşıkla vermek güzelce konuş inşllah annende iyileşir en kısa zamandaBiz bugün taburcu oldukçok şükür daha iyiyiz antibiyotik iğneye 4 gün devam. Nebülzatör aldık ventolin vercekmişiz kontrole kadar günde 4 kez. Ayrıca profan hani şu bitkisel öksürük şeydi, ve balgam için muconex anlayacağınız bir hastane yatağımız eksik yani.... şu an öksürük kesildi, keyfi de yerinde şurupları vermek istemiyorum yaaa ben daha çok öksürüyorum ben içsem profan oluyor mu emzirirken.?
eve gelince 3,5 saat oğlumu bırakıp doğum gününe gittik. Huysuz değil di o yüzden göze aldım. Annem dizlerim hala iyileşmedi ablanın işi yoksa o baksın dedi.Ablam geldi sütü kaşıkla ver meme reddi oluyor dedim. Tamm dedi. çok çıkartmış ve hepsini biberonla vermiş. 1ay sonra işe başlayacağım annem iyi değil nasıl bakacaklar yaaa ne yapıcam ben Biberon verirsek memeyi istemez diyorum. Ablamda olsun sağıp ver diyor. Allahım sen bana bi kolaylık ver.
Ben ona iş yap diyorum oda yapmak istemiyor5 yıllık evliyiz cnm ailem yarim saatlik mesude oturuyor lohusayken beni götürmedi bende kendim gittim kaldım diye kavga ettik bazı sorunlar oldu ondanda yapıyor bu inadı ama benm en güzel en yanimda olması gereken günlerde kimse yok oyuzden bu öfkem ona soğudum artk nasl düzelir bilmiyorm ama zmana bırakıcam dediğin gbi olur inşallah bide aynen evlilik şans işi bencede taniyamiyosun yda görmezden geliyosun en başta sevdiğin için iş konusunda niye söyleniyor ?
Saol cnm inşallahgeçmiş olsun Allahım sağlık afiyet versin bebisine canim
inslalh iş durumun da düzen e girer
Olsun canm Hastanede yattık bugün taburcu olduk çok saol. Evet uğraşmadı bencede. Geçende ben denedim kaşıkla 50 cc baya uzun sürdü yandan çıkarttı falan... ne kadar yakınında olsa kimse senin gibi olmuyor işte. Senin düşündüğün gibi düşünen yok. O zaman otur evinde bak durumuna geliyorYazılanların çoğunu okuyamiyorm bebeğin hastaydı herlde çok şükür şuan iyi olmasına sevindim ama ablan sanırım uğraşmamak için biberonla vermiş uzun sürüyor kaşıkla vermek güzelce konuş inşllah annende iyileşir en kısa zamanda
Vallahi bazende parmagiyla damagini acitiyo aglamaya basliyo bebek olmakta zor her ay bi atraksiyon cikiyo walla... Gazi bitmeden dis derdiAynen bizde öyleyiz.
diş kaşıyıcı eldiven aldım. Ara ara takıyorum hırslı hırslı çiğniyor onu
Zamanla anlicaklar canim anca zamanla insallah... Tam suan idrak edemiyolar benceBenimki anlayissiz oldu bu dönem oyuzden oluyor ama doğru söylemiş arkadaşın insan çocuk olunca dha iyi tanıyor valla eşini
ah canim üzme canini ya evlilik geçinmek gerçekten zor Allahim eşine de anlayış versin insallhBende yaptm cnm lohusayken çok büyük kavga ettik kaç kere söyledim izin vermedi bende ben gidiyorum ozman dedim ve gittim 3 gün kaldm aramadım o gelir alır diye bekledim oda gelmedi snra çok büyük kavga ettik soylemicem laflar söyledi ama bisey değişmedi hala aynı
Gözün aydın canım, gelmiş geçmiş olsunBiz bugün taburcu oldukçok şükür daha iyiyiz antibiyotik iğneye 4 gün devam. Nebülzatör aldık ventolin vercekmişiz kontrole kadar günde 4 kez. Ayrıca profan hani şu bitkisel öksürük şeydi, ve balgam için muconex anlayacağınız bir hastane yatağımız eksik yani.... şu an öksürük kesildi, keyfi de yerinde şurupları vermek istemiyorum yaaa ben daha çok öksürüyorum ben içsem profan oluyor mu emzirirken.?
Ahh bu eşler niye boyle.. gece uyku yok gunduz uyku yok evin icinde dolanir dururuz hala "ne yaptin" ... cok iyi demissin. Allah vicdan merhamet versin bu eslerimize. Allah onlara muhtac etmsin vallaşu adamların bütün gün ne yaptin kelimesine sınır oluyirum saydım bütün yaptıklarımız madde madde dedim o zman ac dur bebeğe de süt anne bul
madem hiç bisey yapmiyorum
zaten grip oliyorum çok halsizm
Saol canm. Evet bence bizim ki de seviyor biberonu. Memeyi bırakmaya meyilli bir bebek. Bakalım. Allah verir bir kolaylık.Gözün aydın canım, gelmiş geçmiş olsun
Biz baştan beri mama meme gidiyoruz şimdi memeyi verirken zorlanıyorum, bazı bebekler biberon sevmiyor ama benim ki aşık ona resmenne kadar uzak tutarsan kardır diyorum
Ay çok iyi yaaaYa sorma ona da baktım sileni de var. Altında haznesi var yüzey temizleyici koymak için. Trendyolda indirime girdi gördün mü? İkisi yan yana
Allahım akıl fikir versin inşallah canimAhh bu eşler niye boyle.. gece uyku yok gunduz uyku yok evin icinde dolanir dururuz hala "ne yaptin" ... cok iyi demissin. Allah vicdan merhamet versin bu eslerimize. Allah onlara muhtac etmsin valla
Sana da gecmis olsun canim gecen yazmstm sogani kesip odaya koyunca grip mikrobunu cekiyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?