2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
evt me kadr kalp kirdiklarini hiç düşünmüyorlar ne yazıkki canim
insallh yaparım yarın ihlqmur

2.ayında böyle bir problem yaşamaya başladık. Ondan öncesinde her gün 2-3 kez yapardı. Yavrumun canı yanmadan düzelir umarım.
Tabi bu benmkisi cevremden bildigim tek ornek. size cocuk cerrahi baska bi yontem uygular belki gerek bile kalmaz insallah cani yanmadan kisa surede hallolur canım

Benim esim de tablet asla almicaz diyo abartmiyoruz aslnda ve gazete almaya devam etmeniz super bisey ben de dergi ve kitap cok alirim ikisine de aşina olarak buyur bebisler sonucta teknolojinin icine dogdular bizim elimizde surekli telfn fotolarini cekiyoruz ananeye babaneye dedeye goruntulu konusuyoruz simdiden farkindalar buyudukce evde laptop var tv var illa ki gorup merak edip isteyecek. Ben sınırlandırma taraftariyim belli bi zamana kdr engellemeye calisicam ama tamamen yasaklamak hem dogru degil hem de mumkun degil

Bi sure gonullu ogretmenlik yaptım ilkokul ogrencilerine basit algoritmalarla programlama ogretiyordum. Bazi cocuklar zehir gibi bilgisayari kullanirken hatta beceri duzeylerini ust seviyeye cikarirken bazi cocuklar cok zorlaniyodu fareyi bile tutmayi bilmiyordu ornegin ve uzuluyolardi. Sordugumda, Bizim evde yasak ya da benm bilgisayarim yok dediler ve ogrenemeden uzaklastilar olaydan. bu cagda hic eline vermemek hic gostermemek sorun yaratir bence.

Harikasin ya
Ben de bunu belli bi zamana kdr basarmayi diliyorum simdi tvyi engelledim cok sukur koltugun onune minderi koydum tvyi goremiyo oraya yatirdigim zaman bi de cogunlukla yerde takilmaya basladik oyle de goremiyo. telefonu bile elime cok cok az alıyorum yanindayken .

Esim salonda yatıyor keyfıne duskun kayınvalıdeye gelınce aynı odada yattık bebek bu ara ıkı saate bır kalkıyor kendısıde cıt sese kalkar dedı sen manyak mısın gunduzlerı nıye uyumuyosun acıdı resmen. Esım kolay kolay yardım etmez. Bılmedıklerı ıcın kolay gelıyor

Sende çok sansliymisin bence şansını zorlama sende artk masallah

Geçmiş olsn cnm dikkat et kendine görmezler çok iyi bilirim benim bebek gazlı hala geceleri saat başı kalkıyorum uykusuzlktan felegim şaşıyor hala tek senmi cocuk bakiyon herkes bakiyor dedi bazen bu adam babalığı hakediyormu gercekten düşünüyorm Rabbim sabir versin bize

Kızlar aranizda mamajo ciftli gögus pompasi kullanan ve memnun kalan varmi? Trendyolda indirimde almayı düşünüyorumda

Evet benim.annem kolayi hep yasaklamisti yillarca ve egee anaokulunda birinin dogumgunu varsa kola da varsa annem yok diye 4 5 bardak iciyodum yasak diye cazip geliyodu lise universite heo kola ictim.. demekki tamamen yasak olunca daha cazip geliyo.. tamamen ben de yasaklama taraftari degilim ileride ters tepiuo demekki

Benim oğlanda öyle yapıyor ya kardeşinin yanında öksürüyor.. maalesef öksürükle başladı iyi gözlemle canım ilerlemesin. Evi çok güzel havalandır nemlendir. Kendin bol ıhlamur iç limonlu. Zencefilli bal ye sütünden geçer ona da. Bide ben ilk zamanlar sırtını göğsünü zeytinyağ ile ovalayıp ılık havlu kapatıyordum. Ama bizimki çok ilerlemişti. Aman ihmal etme

kızlar merhaba uzun zaman oldu yazmayalı 2 çocuklu hayat zorluyor beni.
kızım 10 günde 400gr alırdı şimdi 200 gr almış çok canım sıkıldı. üçbucuk aylık olucak 3 gün sonra sık sık emiyor. kilo alımı azalıcak biliyordum ama yarısına düştü. sizde durumlar nasıl.

bugün doktra gittik ciğerler temiz dedi arada bi calpol ver dedi
bende grip gibiyim şimdi içiyorum zencefili ıhlamur
oyy geçmiş olsun yavrularımıza Allahım acil şifalar versin insalalh

canim 10 günde 200 yine ayda 500 600 yapar yine iyi zaten en az 500 gram alsın diyor diyorlar bildigim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…