evt me kadr kalp kirdiklarini hiç düşünmüyorlar ne yazıkki canimSaol canm. Evet bence bizim ki de seviyor biberonu. Memeyi bırakmaya meyilli bir bebek. Bakalım. Allah verir bir kolaylık.
Z zhrazynep canım Aslında eşlerin rolü çok önemli. Onlar bize kendimizi değerli hissettirirse daha sağlıklı annelik yaparız. Mesela eşim bana demoralize edici birşey söylesin hemen modum düşüyor bebeğe bile tahammül edemiyorum. Bazen ona kızıp ağlarsa ağlasın bakalım susturabilecek mi duygusuna kapılıyorum..
Ama;
bu kadar uykusuzluğa iyi dayanıyorsun valla, annelik gerçekten zor, sana bakıyorum maşallahın var Kaç iş birden yapıyorsun. Helal sana falan desin. Hemen kendime daha çok güveniyorum mutlu oluyorum. Bütün gün ne yapıyorsun demek ne kadar kırıcı
Grip için ıhlamur, ballı zencefil, birşeyler yap ilerlemesin
Tabi bu benmkisi cevremden bildigim tek ornek. size cocuk cerrahi baska bi yontem uygular belki gerek bile kalmaz insallah cani yanmadan kisa surede hallolur canım2.ayında böyle bir problem yaşamaya başladık. Ondan öncesinde her gün 2-3 kez yapardı. Yavrumun canı yanmadan düzelir umarım.
Benim esim de tablet asla almicaz diyoEvet ya kitaba konsantre olamıyorm zaten bu ara bebek gelisimi dısında kitap okuyamadım
Tablet yok bizde esim almakda ısrarcı ben aldırmıyorm,iki gün sonra elinde tablet gezsin istemiyorm cocuk.
Telefonlar is görüyor.
Bilmiyorm biz mi abartıyoruz
Gecen arkadaslara pazar kahvaltısına gittik,giderken gazete de aldık,pazarları bizde alınır fix cok sasırdılarKaldı mı gazete almak diye.
Okuyamasam da 3 aydır illa alırız
Harikasin yaustun körü okuyabildim..
oglum 5.5 yasinda. telefon ya da tablette oyun oynamayi bilmez. izin vermedim. daha bu sene telefonla aramayi ogrettim...
tabletten de sinirli sure cizgi film izlemesine izin verdim. tv yi de anne baba saati diye birsey uydurdum. hadi anne baba saati diyrum hop odasinda oyuncaklarina daliyor...
hususi mutfaga tv koymadim. yemek yerken izlemesin diye. tablet ya da telefonla da hic yedirmedim. umarim kizimda da basaririm. ilk 6 ay ekrana hic baktirmamistim. 6aydan sonra bazen baby tv ya da bebek sarkilari aciyordum.
telas etmeyin sizler de. oyle boyle bir duzen kuruluyor zamanla. ama size tavsiyem telefon tabletle yemek yedirmeyin. o zaman ne yediklerini bilmedikleri icin beyin doydugunu gec algiliyor ve migde buyuyor. obezite sorununa yol acabiliyor...
Esim salonda yatıyor keyfıne duskun kayınvalıdeye gelınce aynı odada yattık bebek bu ara ıkı saate bır kalkıyor kendısıde cıt sese kalkar dedı sen manyak mısın gunduzlerı nıye uyumuyosunşu adamların bütün gün ne yaptin kelimesine sınır oluyirum saydım bütün yaptıklarımız madde madde dedim o zman ac dur bebeğe de süt anne bul
madem hiç bisey yapmiyorum
zaten grip oliyorum çok halsizm
Sende çok sansliymisin bence şansını zorlama sende artkBen ona iş yap diyorum oda yapmak istemiyorYardımcı tut yapsın diyor. mutfağı topluyor bazen. Yeni evlendiğimizde süpürge her zaman ona aitti. Belim ağrıyor bence süpürgeyi sen yapmalısın diyordum, yapıyordu sanırım artık akıllandı...
Amin cnm insallah gercekten ben cok sabirli olmasam geçinemezdik şimdiye kadrah canim üzme canini ya evlilik geçinmek gerçekten zor Allahim eşine de anlayış versin insallh
O anlayana kadr benm sabrım bitmez inşallahZamanla anlicaklar canim anca zamanla insallah... Tam suan idrak edemiyolar bence
Geçmiş olsn cnm dikkat et kendine görmezler çok iyi bilirim benim bebek gazlı hala geceleri saat başı kalkıyorum uykusuzlktan felegim şaşıyor hala tek senmi cocuk bakiyon herkes bakiyor dedi bazen bu adam babalığı hakediyormu gercekten düşünüyorm Rabbim sabir versin bizeşu adamların bütün gün ne yaptin kelimesine sınır oluyirum saydım bütün yaptıklarımız madde madde dedim o zman ac dur bebeğe de süt anne bul
madem hiç bisey yapmiyorum
zaten grip oliyorum çok halsizm
Benim esim de tablet asla almicaz diyoabartmiyoruz aslnda ve gazete almaya devam etmeniz super bisey ben de dergi ve kitap cok alirim ikisine de aşina olarak buyur bebisler sonucta teknolojinin icine dogdular bizim elimizde surekli telfn fotolarini cekiyoruz ananeye babaneye dedeye goruntulu konusuyoruz simdiden farkindalar buyudukce evde laptop var tv var illa ki gorup merak edip isteyecek. Ben sınırlandırma taraftariyim belli bi zamana kdr engellemeye calisicam ama tamamen yasaklamak hem dogru degil hem de mumkun degil
Bi sure gonullu ogretmenlik yaptım ilkokul ogrencilerine basit algoritmalarla programlama ogretiyordum. Bazi cocuklar zehir gibi bilgisayari kullanirken hatta beceri duzeylerini ust seviyeye cikarirken bazi cocuklar cok zorlaniyodu fareyi bile tutmayi bilmiyordu ornegin ve uzuluyolardi. Sordugumda, Bizim evde yasak ya da benm bilgisayarim yok dediler ve ogrenemeden uzaklastilar olaydan. bu cagda hic eline vermemek hic gostermemek sorun yaratir bence.
Tekli kullanıyorum arada fark varmı bilmem ama ben çok memnunumKızlar aranizda mamajo ciftli gögus pompasi kullanan ve memnun kalan varmi? Trendyolda indirimde almayı düşünüyorumda
Saol canm. Her erkek gibi Eserli o da. Bazen iyi oluyor bazen bencil.... neyse Allah başımızdan eksik etmesin hayırlı geçinmelerimiz olsunSende çok sansliymisin bence şansını zorlama sende artkmasallah
Benim oğlanda öyle yapıyor ya kardeşinin yanında öksürüyor.. maalesef öksürükle başladı iyi gözlemle canım ilerlemesin. Evi çok güzel havalandır nemlendir. Kendin bol ıhlamur iç limonlu. Zencefilli bal ye sütünden geçer ona da. Bide ben ilk zamanlar sırtını göğsünü zeytinyağ ile ovalayıp ılık havlu kapatıyordum. Ama bizimki çok ilerlemişti. Aman ihmal etmetutkuu85 canim senim benisin öksürükle mi başladı ya
benim minik de öksürük oldu ablası hastaydı bebekten izak tuttukça gidip bebegin üstüne öksürüyor
minigim de öksürük olmus moralim çok bozuldu ya yavrum
bugün doktra gittik ciğerler temiz dedi arada bi calpol ver dediBenim oğlanda öyle yapıyor ya kardeşinin yanında öksürüyor.. maalesef öksürükle başladı iyi gözlemle canım ilerlemesin. Evi çok güzel havalandır nemlendir. Kendin bol ıhlamur iç limonlu. Zencefilli bal ye sütünden geçer ona da. Bide ben ilk zamanlar sırtını göğsünü zeytinyağ ile ovalayıp ılık havlu kapatıyordum. Ama bizimki çok ilerlemişti. Aman ihmal etme
canim 10 günde 200 yine ayda 500 600 yapar yine iyi zaten en az 500 gram alsın diyor diyorlar bildigimkızlar merhaba uzun zaman oldu yazmayalı 2 çocuklu hayat zorluyor beni.
kızım 10 günde 400gr alırdı şimdi 200 gr almış çok canım sıkıldı. üçbucuk aylık olucak 3 gün sonra sık sık emiyor. kilo alımı azalıcak biliyordum ama yarısına düştü. sizde durumlar nasıl.
Yok yapmıyor ama daha 2.5aylik benimkikizlar sizin bebisler damagiyke emerken uçlarını zi sıkıyor mu
benim kiz yapıyor hastaliktanmi yoksa diş çıkarma belortisimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?