2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar iyi akşamlar uzun zamandan sonra sütümü sağdım şuan evde süt saklama poşetim yok biberonla beraber dolabın alt kısmına koydum eşim yarın alıp getirecek sorun olur mu yarına kadar dolabın altında kalsa pek sağmıyorum sağdığımıda o gün veriyorum gerek duymadım sağmaya ilk defa buzluğa atacağım pek bilgim yok malesef

3 kuralı var..3 saat oda sıcaklığında 3 gün dolabın alt tarafın da 3 ay da buzluk ta saklayabiliyorsun cnm..gün icin de sagdigin sütleri birlestirebiliyorsun.ama dolapta soğuyan sütun içine yeni sagdigini eklemiyorsun onu da soğutup öyle birlestiriyorsun

Çok çok teşekkürler canım benim

Z zhrazynep çok geçmiş olsun kuzucum. İnşallah hemencik iyileşecek merak etme Senin zayıflama işi nasıl gidiyor? Ben de güya pazartesi dünya diyete başlama gününde sağlıklı beslenmeye başlayacağım. Bu kadar misafir ve pasta böreğin içinde mikemmel olacak eminim.

Sizde durumlar nasıl kızlar, benim özgüven magmaya varmak üzere.

cqnim inslalah iyilesir hemn
96.5 dum 92 yw distum gecen hafta ankarya gelince sekteye ugradi insallh aynen devam
evde hamur isu hic yapmiyirum artık
yoksa dayanamam bende aksam ekmk yemoyorum sabah da bi iki dilim kadr canim
bwnim kilom cok tu zaten senin o kadr degikdir kesin canim

benim ki de 15 ağustos da doğdu da hastalıktan mi yapıyor o zamn vücudu çok halsiz yavrumun
Hastalıktan değildir canım ara ara yapıyorlar. Allah şifa versin. İnşAllah tez vakitte geçer.
Ben de sağıyorum canm günde 2-3 kez. İşe başlayacağım için stok yapmam lazım. Soğuyan sütü yarın poşet alınca at hemen buzluğa, üzerine yeni süt ekleme yapma.

Benim de göbeğim olduğu gibi duruyor işe başlayacağım ve hiç bir kıyafetim olmuyor. Montum bile yok kollarım kalınlaşmış. LCW den alacağım bir şeyler. 63 ile Hamile kalmıştım ama vücudum sıkıydı. 78 ile doğum yaptım şu an 68. Ama etlerim inanılmaz salık ve yumuşak. 8 kilo verebilsem ama güzel yiyorum sofradan en son ben kalkıyorum. Yerken çok mutluyum

canim yuruyus yapabikiyirsan hemn yap asiri vucut topliyor
kilon cok degilmis kurtarivi bi kac kiyafet al is icin cok takma kafana
bebegimin
bofazda hafif bi hirilti var dktr arada calpol ver dedi hic guvenemedim doktra sen nasil olmistu ilk

Canım ayda 600 civarı Yapıyor senin kilo alımı çok kötü değil ki. Dönemseldir belki. Sütünün kalitesini artıracak şeyler tüketmeye çalış. 2 çocuk zor gerçekten yetişemiyor insan ama kendine bakman lazım. Sağlıklı olsunlar da kilo alırlar verirler. 9 gün sonra 3 aylık olucaz. 1.ay 1 2. Ay 750gr almıştı.

bugun hava guzel diye parka yuruyuse gittik bebek arabada 5 dk falan uyudu uyandi aksam 5 gibi geldik uyuttum yatış o yatış arada uyaniyor emziriyorum emerken uyuyo sipa, en sonunda babasi dayanamadi uyandirdi alt degistirme bahanesiyle biraz mincirdik oynadık hopladik tekrar uyudu kucuk adam

canim yuruyus yapabikiyirsan hemn yap asiri vucut topliyor
kilon cok degilmis kurtarivi bi kac kiyafet al is icin cok takma kafana
bebegimin
bofazda hafif bi hirilti var dktr arada calpol ver dedi hic guvenemedim doktra sen nasil olmistu ilk
Bebekle şu an yürüyüşe çıkmaya korkuyorum üşütürse diye. Bırakacağım kimse de yok ki şu an. Senin yürüyüş bandın vardı galiba bol bol yürü ne güzel. valla biz ilk 2 aylıktı dolu dolu öksürüyordu. Sağlık ocağına gittim ben ilaç yazamam ama ciğerleri temiz. Bir şeyi yok dedi. Sonra 29 ekimde kahvaltıya diye çıktık akşam 21 de eve geldik. giyinikti ama bebek işte ağzından burnunda soğuk aldı belki de. Burnu tıkanmaya başladı. Gözleri sabahları çapak çapak oluyordu. Sonrası işte yine öksürük gece aynı saatte köpek havlamasına döndü ve nefesi tıkamaya başladı. Sonra hastanede kaldım malum. Götürdüğün çocuk doktoru mu? İlerlemeden önlemini al canm

Temiz hava iyi gelmiş kuzuya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…