- 29 Aralık 2017
- 1.064
- 5.128
- 88
lcw de yarin guzel indirimler olacakmis bende oglusa ucgen yakaliklardan alacagim,Hastalıktan değildir canım ara ara yapıyorlar. Allah şifa versin. İnşAllah tez vakitte geçer.
Ben de sağıyorum canm günde 2-3 kez. İşe başlayacağım için stok yapmam lazım. Soğuyan sütü yarın poşet alınca at hemen buzluğa, üzerine yeni süt ekleme yapma.
Benim de göbeğim olduğu gibi duruyorişe başlayacağım ve hiç bir kıyafetim olmuyor. Montum bile yok kollarım kalınlaşmış. LCW den alacağım bir şeyler. 63 ile Hamile kalmıştım ama vücudum sıkıydı. 78 ile doğum yaptım şu an 68. Ama etlerim inanılmaz salık ve yumuşak. 8 kilo verebilsem ama güzel yiyorum sofradan en son ben kalkıyorum. Yerken çok mutluyum☺☺
band var canim evt zaten kucuk yerde baska turlu yuruyemezdimBebekle şu an yürüyüşe çıkmaya korkuyorum üşütürse diye. Bırakacağım kimse de yok ki şu an. Senin yürüyüş bandın vardı galiba bol bol yürü ne güzel.valla biz ilk 2 aylıktı dolu dolu öksürüyordu. Sağlık ocağına gittim ben ilaç yazamam ama ciğerleri temiz. Bir şeyi yok dedi. Sonra 29 ekimde kahvaltıya diye çıktık akşam 21 de eve geldik. giyinikti ama bebek işte ağzından burnunda soğuk aldı belki de. Burnu tıkanmaya başladı. Gözleri sabahları çapak çapak oluyordu. Sonrası işte yine öksürük gece aynı saatte köpek havlamasına döndü ve nefesi tıkamaya başladı. Sonra hastanede kaldım malum. Götürdüğün çocuk doktoru mu? İlerlemeden önlemini al canm
Yarın bakayım birşeyler bende. Ahhh AB’ye cuburlar en sevdiğim. Dijital tartı aldım.sürekli tartılıyorum 67-68 hattını kıramadım bir türlü. Ev de müzik açıp oynuyorum aradalcw de yarin guzel indirimler olacakmis bende oglusa ucgen yakaliklardan alacagim,
bizde aksam cayin yaninda abur bucur cok yiyoruz kilolar cok yavas gidiyor hala eski kiloma donemedim ama bu aksam komsum bana sen cok zayifladin evde hareket mi yapiyosun dediyok dedim kendiliginden gitti...
Çocuk doktoru görse daha iyi olur canm. Onlar daha iyi anlıyor. İnşAllah birşeyi kalmaz, ilerlemez. Hayatta en önemli şey sağlık. Sağlık yoksa hiç birşeyin anlamı yok. Bak ben evdeyim gezmek istiyorum alışveriş yapmak istiyorum ama hastalıktan çıkamıyoruz. Bu dilenciler sabahtan akşama betonda yalınayak bebekle duruyor. Nasıl hasta olmuyorlar yaaa.band var canim evt zaten kucuk yerde baska turlu yuruyemezdim
ilce de acike gittik normal doktor du ama hic memnun kalmaidm eger oksuruk devam ederse yarin kirikkalete gideriz ya oyyy
Allahım evlatlarimizi korusun hepimizin
Meme reddi bende de var asla geri dönmüyor kabullendim artksagıyorum sürekli öyle veriyorm
Cok gecmis olsnn tekrar
Ben de grip oldum insallah gecmez kıza
He şöyle yapiyor; agzinda memeyi kistirip elleriyle kendini geri itiyor ama memeyi birakmiyor. Minicikken de yapiyodu, gaz sancisi girince yapiyo bence.7 ağustos doğumlu benimki, birkaç haftadır yapıyor ama sürekli değil, arada sıkıştırıp canımı yakıyor..hastalıkla alakası yoktur canım, geçmiş olsun
İnşAllah canm. Büyükte 3,5 aylıktı başladığımda çok zordu.
Hele 3 yaşlarındayken arkamdan balkona çıkıp anneeeee nolur gitme diye bağırıp ağlar, ben daha hızlı yürürdüm...ağlayarak...
şu an bile ağladım valla yazarken
insallh canim yarinda siddetli olursa gidecez zaten cok uzuldum ilk kizum bebekken hic hasta olmamistiÇocuk doktoru görse daha iyi olur canm. Onlar daha iyi anlıyor. İnşAllah birşeyi kalmaz, ilerlemez. Hayatta en önemli şey sağlık. Sağlık yoksa hiç birşeyin anlamı yok. Bak ben evdeyim gezmek istiyorum alışveriş yapmak istiyorum ama hastalıktan çıkamıyoruz. Bu dilenciler sabahtan akşama betonda yalınayak bebekle duruyor. Nasıl hasta olmuyorlar yaaa.
cqnim inslalah iyilesir hemn
96.5 dum 92 yw distum gecen hafta ankarya gelince sekteye ugradi insallh aynen devam
evde hamur isu hic yapmiyirum artık
yoksa dayanamam bende aksam ekmk yemoyorum sabah da bi iki dilim kadr canim
bwnim kilom cok tu zaten senin o kadr degikdir kesin canim
Benim de göbeğim olduğu gibi duruyorişe başlayacağım ve hiç bir kıyafetim olmuyor. Montum bile yok kollarım kalınlaşmış. LCW den alacağım bir şeyler. 63 ile Hamile kalmıştım ama vücudum sıkıydı. 78 ile doğum yaptım şu an 68. Ama etlerim inanılmaz salık ve yumuşak. 8 kilo verebilsem ama güzel yiyorum sofradan en son ben kalkıyorum. Yerken çok mutluyum☺☺
Geçmiş olsun canımsağol canim benimde dünden beri yapıyor hemde hasta bende ona yormustum
Ben ben yemekten alamıyorum kendimi egzersiz yaptım bi ara biraz ama malesef aynıyım 69 dan gıdım inmiyo yaa kaldım öyleYa süpersin ne güzel vermişsin. Benim de bir 10 kilom var rahatArada birbirimizi gazlayalım mı?
Kilon çok değil ki kuzucum ya, şimdi işe başlayıp iyice hareketlenince toparlarsın. Ben teee Eylül’e kadar ücretsiz aldım da eşimin memleketine gideceğim, orda ne giyeceğim diye düşünüyorum kara kara. Ama yemek yemek kalpp ben.
amin canim annelerede evlatlarada Alllhim şifa versin inşallahGeçmiş olsun canımben de kaptım şifayı oğluş bulaştırdı bize de.. İnşallah bebişe bulaşmaz diye kırk takla atıyorum ellerimi yıkıyorum ha bire onu emzirirken yüzümü kapatıyorum limon tüketiyorum ıhlamur.. İnşallah bebişlerimiz hasta olmasın yaa
verrz tabi canim sizin kilolar zaten super benimki cok yuksek diye bir an evvel basladimBen ben yemekten alamıyorum kendimi egzersiz yaptım bi ara biraz ama malesef aynıyım 69 dan gıdım inmiyo yaa kaldım öyle
Neyse ilk 6 ay bişey yapamam zaten bebişimin sütünü azaltamammm veririz yaa
Ben ben yemekten alamıyorum kendimi egzersiz yaptım bi ara biraz ama malesef aynıyım 69 dan gıdım inmiyo yaa kaldım öyle
Neyse ilk 6 ay bişey yapamam zaten bebişimin sütünü azaltamammm veririz yaa
amin canim hepimizin evlatlarina Allahim şifa versin inşallah
Rabbim şifa versin bir an önce iyileşir inşallah benmkide burnu tıkalı hapsuruyor cok sıcaktan hasta yaptm ben herldebenim minikde hasta teyzeleri dua edin minigim e öksürüyor içim gidiyor
Tabiki uykusuz hergunki gnuSelammmm gençlik nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?