2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Uykusuz her gece yorgun olesiye Cute2019 B bebegim-gel uyku nedir ?
E elfpeksimeti konu efeyse herşey mumkun adam aglarak uyuyor aglayarak ikinarak sizip saniyesinde bagirarak kalkıyor efeler efeler....
Bugun.kontrol gunumuz umarim kilodiyoruz almisizdir dua bekliyoruz teyzeleri

Ayni sekilde canim aglamadan uyandigini gormedim bizimkininde
Sağlık ocağındaki doktor keşke efe koymasaydin dediğinde anlamaliydim aynı tavırlar bizde de var sadece uykuya dalarken normal bebek gibi davranıyor onun dışında coşku ucyuz beşyüz geçen gün arkadaş instada paylaşmış kızı uyanmis öyle duruyor yatakta arkadaş da odaya girerken hikaye çekmiş atmış . Allah'ım dedim efe biraz bak da bebek nasıl olur öğren dedim ama tabi o salya akıtarak suratıma sırıttı

Sleepy kullananlar, bez numaraları hakkında ne düşünüyorsunuz? 1 hafta sonra 3 aylık olucaz. Ve ben artık 4 numaraya geçicem. Zaten en büyük numara 7. Bu bebek bir yaşına geldiğinde ne kullanacak? Hayır öyle çok kilolu da değil. Ortalama kiloda. Yavrumun g.tü mü büyük nedir

Kızlar yardım edın valla delı olcam ıkı haftadır gecelerı kendını uyandırıyor yarım saate bı saate bır bende cıt sese uyanan bırıyım ac dıye emzıreyım dıyom bı kere emıyor dalıyor. Damakları kasındıgı ıcın elını agzına sokuyor sureklı bende de guc derman kalmadı. Kundak yaptım kundakda uyumuyor bastan berı boyle yatmaya alıstı gecıcı bırsey mı dayanamıyorum daha.

Gecen eşim kampanyadan 3+ almış . Şuan miniesle ikisini kullaniyorum bu kalıp olarak minies daha geniş sleppy dar kalıp gibi

3 ay 5 gunluk olduk ve gaz problemi gazdan uyuyamama gram degismedi... Gece ikin ikin ikin ...Allah im uykuuuuuuuu uykuuuuuuu

Biz de bir hafta sonra 3 aylık olucaz. Dün gece nasıl oldu bilmiyorum ilk kez 5 saat uyudu. Ama hiç bir şey hayalimdeki gibi olmadı. Uyandığımda hem bebeğim aç kaldığı için hem de bebeğimden ayrı kaldığım için üzüldüm dahası öyle fazla fazla sütüm olamamasına rağmen bebek saatlerdir emmediği için göğüs pedinden taşıp yatağı kirletmişti biraz

3 Ay 10 gunluk 3 numara kullanıyoruz bız kılosu 6.400 fılan gayet ıyı gelıyor. Buyuk kullanmaya mı alıstınız yoksa ben 2 bedenden 3 gecınce buguk bıle geldı gozume suan normal 8 kıloya kadar kullanırım buyuk ıhtımal

Merhaba arkadaşlar efe uykudan uyandığında iki gerinip ağlamaya başlıyor, sizinkilerde böylemi yoksa uykudan Keyifle uyanıp öyle sessizce duran bebek var mı
Değişiyor. Bazen kendi uyanip ellerine falan bakarken yakaliyorum, bazen bakiyorum uyuyor sadece 3 saniye sonra çığlık atarak aglamaya basliyor. Lan ne ara uyandin?
Böyle böyle kafalar pırıl pırıl olacak bizde

Evet belki de büyük kullanmaya alışmışımdır bilmiyorum. Bir süre sonra bez lastik izi yapmaya başlıyor. Öyle olunca da büyük numaraya geçiyorum. Benimkinin kilosu yaklaşık 5600 civarıdır diye tahmin ediyorum.

uyumayı hayel etmiyorum artk alışmaya calisiyorm inşallah güzel haberlerle gelirsin cnm

sağol cnm cevabın için
sabah eşim kızımın saçını kesti kel oldu kızım. ama dikkatimi çekti kafası arkaya doğru uzun biraz sizin bebişlerinkafası nasıl. doktora göstermelimiyim genetikmi acaba çünkü oğlumunda arkaya doğru çıkkın.
kafama takıldı

Merhaba kızlar birşey sormak istiyorum size benim kızlar maşallah ikiside hareketli eller kollar sürekli çalışıyor biri birinden önde gidiyor gelişimi daha önce sesler çıkarmaya başladi kafayı tutmaya ayaklarının üstüne basmaya fln başladı ama diger kızım basmıyor ayaklarını bu durum beni uzuyor endişelendiriyor normal mi bu aylar için gelişimi acaba ? Bu arada 1 hafta sonra var 4 Ay i dolduracağız

Ne guzel valla dinlenmissindir biraz adamakilli zaten tam uyuyamadigimiz icin gogsumuz sut dolmuyo bence uykuyu alamoyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…