2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Değişiyor. Bazen kendi uyanip ellerine falan bakarken yakaliyorum, bazen bakiyorum uyuyor sadece 3 saniye sonra çığlık atarak aglamaya basliyor. Lan ne ara uyandin?
Böyle böyle kafalar pırıl pırıl olacak bizde
bizimki de aglayarak uyursa aglayarak ve mutsuz uyaniyor eger mutlu uyursa cok sevimli uyaniyor bi de ben bebis uyurken ona bulasmayi seviyorum gidip gelip opuyorum ellerini seviyorum ayaklarini yanagima suruyorum isirasim geliyoo

bizimki de aglayarak uyursa aglayarak ve mutsuz uyaniyor eger mutlu uyursa cok sevimli uyaniyor bi de ben bebis uyurken ona bulasmayi seviyorum gidip gelip opuyorum ellerini seviyorum ayaklarini yanagima suruyorum isirasim geliyoo
Ben yapsam beni döver heralde. Anca koklarim kulakları radar gibi

Kızlar aranızda hero baby mama kullanan varsa,sok da 19.90 1 numara mama,indirimde.
A101 de de 350 gr olan 39.90 aptamil.
Ama yakın tarihli oluyor bu indirimler.
Son kullanma tarihlerine bakın mutlaka.

Normalde prima kullaniyorum denemek icin sleepy almistim. Primanin 2 numarasi ile sleepynin 2 numarasinin arasinda baya bi boy farki vardi. Biraz daha bekletseymisim kullanamazmisiz o derece. Hatta burda 4 numara kullaniyoruz yazan vardi nasil yani abartiyolar falan diyodum ama gayet normalmis bezi gorunce anladim

Canım her ne kadar ikiz olslarda her bebeğin gelişimi farklıdır. Bak forumda onca annenin bebeği var aynı aylarda doğan ama her birimiz aynı şeyi aynı zamanlarda yaşamıyoruz senin kız da vakti geldiğinde yapar tüm becerileri zaman ver kuzuna

Aynı gitmemesi dgl de ne bileyim sanki çok yavaş ilerliyor gibime geliyor aralarında gelişim olarak bir hafta ongun var nerdeyse ama şu ayaklarını basmamasina taktım resmen zehra uzun zamndır basıyor elinden tutunca ayağı kalkıyor zeynep anca oturabiliyor ayakta tutuyorum gene basmıyor acaba problem mi var diye ister istemez takılıyor kafama işte

İçin rahatlayacaksa bi doktorlarına sor kuzum ama ben bir doktorun postunda görmüştüm 2 yaşına gelip yürüyemeyen sağlıklı bir bebek görmedim anneler boşuna telaş ediyor diye :) bence telaşlanma kuzum keyiflerini Çıkar prenseslerin

Bence de gelisimleri farkli olabilir, hepimiz farklı şeyler yasiyoruz bebeklerle sonuçta. İçin rahat etsin diye doktoruna sorabilirsin.
Bi de oturtmak ayaga kaldirmak vs cok erken degil mi bizimkiler icin? Kac aylikken yapacagiz bunlari? Ben bi doktora gidince sorayim.
Hic bilmiyorum bu bebek gelişimi vs işlerini.

canim daha 4 ayliklar ayak basmamasi cok cok normal daha oturmasi icin bile erken canim uzme canini

Arkadaşlar eylül annesi forumundayım siz deneyimşi anneler oyun halısı aldınız mı?
gorumcem vermisti ilk basta sadece oyuncaklara bakıyordu artik oynamaya da basladi yakalayip agzina sokuyor kahvalti falan yaparken koyuyorum kendi kendine oynuyor fazladan cingirak da taktim ses cikinca hosuna gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…