Bence de gelisimleri farkli olabilir, hepimiz farklı şeyler yasiyoruz bebeklerle sonuçta. İçin rahat etsin diye doktoruna sorabilirsin.
Bi de oturtmak ayaga kaldirmak vs cok erken degil mi bizimkiler icin? Kac aylikken yapacagiz bunlari? Ben bi doktora gidince sorayim.
Hic bilmiyorum bu bebek gelişimi vs işlerini.
Ben bugün gittim sordum oturmak istiyor napalım diye oturtma çok erken daha dedi. 3ay 6 günlük şu an. 5.ayın bitiminde destekli oturtmaya başlayabiliriz dedi. Oto koltuğunda oturuyor ama dedim kısa süreli güvenlik için oturabilir dedi. Ayağa kalkma meselesini sormadım çünkü onu yapmıyor daha benimki. Dik oturmak istiyor sadece.
Kızlar merhaba bebeğimde reflü cıktı sadece 300 gr almis bu ay çok üzgünüm ilaca başladık ama onuda kustu tavsiyede bulunabilecek olan varsa bekliyorum
Merhaba kızlar birşey sormak istiyorum size benim kızlar maşallah ikiside hareketli eller kollar sürekli çalışıyor biri birinden önde gidiyor gelişimi daha önce sesler çıkarmaya başladi kafayı tutmaya ayaklarının üstüne basmaya fln başladı ama diger kızım basmıyor ayaklarını bu durum beni uzuyor endişelendiriyor normal mi bu aylar için gelişimi acaba ? Bu arada 1 hafta sonra var 4 Ay i dolduracağız
Kızlar merhaba bebeğimde reflü cıktı sadece 300 gr almis bu ay çok üzgünüm ilaca başladık ama onuda kustu tavsiyede bulunabilecek olan varsa bekliyorum
Merhaba canım,benim kızımında aynı sorunu vardı.her emzirmeden sonra bebeğini yarım saat dik pozisyonda tut.emzirirken de biraz dik bir açıyla emzirmeye çalış o pozisyona ayarla kendini de bebeğini de.eğer mama veriyorsan da yastık koy başının altına.birde doktorun verdiği ilaçlarla geçer Allah’ın izniyle
Bence de gelisimleri farkli olabilir, hepimiz farklı şeyler yasiyoruz bebeklerle sonuçta. İçin rahat etsin diye doktoruna sorabilirsin.
Bi de oturtmak ayaga kaldirmak vs cok erken degil mi bizimkiler icin? Kac aylikken yapacagiz bunlari? Ben bi doktora gidince sorayim.
Hic bilmiyorum bu bebek gelişimi vs işlerini.
Bnde hiç bilmiyorum aslında oturmak deyince elinden tuttuğumda kendi çabalıyor oturacak kadar kalkıyor diğeri direk ayağı kalkıyor bıraksam birkaç saniye kadarda ayakta sadece elinden tutarak duruyor ilk günden beri biri hep geriden geliyor ama ne bileyim giderek aradaki fark açılıyor gibime geliyor endişeleniyorum işte iki tane olunca ister istemez kiyasliyor insan işte
Keşke cnm ne bileyim cnm her bebeğin gelişimi kendine özgü elbet ama ister istemez kıyaslama yapiyorum korkuyorum geri kalacak gelişimi sikinti mi var acaba diye fazla mi evham yapiyorum ne bilmiyorum
Merhaba canım,benim kızımında aynı sorunu vardı.her emzirmeden sonra bebeğini yarım saat dik pozisyonda tut.emzirirken de biraz dik bir açıyla emzirmeye çalış o pozisyona ayarla kendini de bebeğini de.eğer mama veriyorsan da yastık koy başının altına.birde doktorun verdiği ilaçlarla geçer Allah’ın izniyle
Reflüden ziyade alerjik bir bebek olduğu için gelişimi hep geriden gitti kızımın.reflü için ilaç kullanımı ve beslenmeden sonra dik tutma yöntemiyle kısa sürede geçti bizim reflümüz.tekrarlamadı birdaha.çoklu besin alerjisinden dolayı kilo alamadı bebekken.şuan da o açığı kapatamıyoruz maalesef ek gıda ile bile.zaten alerjik bebeklerde ek gıda da sıkıntılı oluyor.alerjen mamalarda kilo aldırmadı.14 aylık 7 buçuk kilo şuan.2 yaşından sonra yakalar dedi Doktor bakalım bekliyoruz