- 24 Kasım 2017
- 2.343
- 6.597
- 158
sadece çıngırak aldım cok seviyorlar cingiraklari ama dis kasiyiciya ihtiyacim var kizin biri eli surekli agzinda parmagini emmeye calisiyor sipa napiyorsam basedemiyorum su eldiven dislikler nsl sizce ise yarar mı ? Parmakları emilmekten kurtarır mibebislere oyuncak aliyor musunuz kizlar ben hepsiburadan dis kasiyicisi almak istiyirum alip da memnun olan var mi
Sizede geçmiş olsun. Hangi ilacı kullandınız?Reflüden ziyade alerjik bir bebek olduğu için gelişimi hep geriden gitti kızımın.reflü için ilaç kullanımı ve beslenmeden sonra dik tutma yöntemiyle kısa sürede geçti bizim reflümüz.tekrarlamadı birdaha.çoklu besin alerjisinden dolayı kilo alamadı bebekken.şuan da o açığı kapatamıyoruz maalesef ek gıda ile bile.zaten alerjik bebeklerde ek gıda da sıkıntılı oluyor.alerjen mamalarda kilo aldırmadı.14 aylık 7 buçuk kilo şuan.2 yaşından sonra yakalar dedi Doktor bakalım bekliyoruz
Sanki bu grupta daha önce efe'ler yaramaz olur diye konuşulmuştu sanırım doğruymuşUykusuz her gece yorgun olesiye @sss2000 @bebegim-gel uyku nedir ?
E elfpeksimeti konu efeyse herşey mumkun adam aglarak uyuyor aglayarak ikinarak sizip saniyesinde bagirarak kalkıyor efeler efeler....
Bugun.kontrol gunumuz umarim kilodiyoruz almisizdir dua bekliyoruz teyzeleri
Lastik izi 2 numarada olunca 3e geçtim baktım büyük oluyor ve ondada lastik izi oluyor 2ye geri döndüm üzerinde yazan kilolarla uygun oluyor şuan 3 kullanıyoruz 6kilo civarı 9 a kadar kullanicamEvet belki de büyük kullanmaya alışmışımdır bilmiyorum. Bir süre sonra bez lastik izi yapmaya başlıyor. Öyle olunca da büyük numaraya geçiyorum. Benimkinin kilosu yaklaşık 5600 civarıdır diye tahmin ediyorum.
Aldım kullanıyorum çok seviyor müzikli olanından. Müzik kısmını kapatirsam çok hızlı tekmeliyor neden çalmıyor gibisinden sanırım bilinçli oynuyorArkadaşlar eylül annesi forumundayım siz deneyimşi anneler oyun halısı aldınız mı?
Emzirme döneminde alerjiden dolayı hangi besinleri kestiniz neler yediniz? Ben yarın alerji doktoruna gidicem.Bir haftadır süt ürünleri ve yumurtayı kestim.mukus azaldı ama dün akşam kısır yedim çiğ salça vardı içinde o da iyi gelmedi galiba ,kakasinda bir nokta kan gördüm yine . Ne yapacağını şaşırmış durumdayım.Reflüden ziyade alerjik bir bebek olduğu için gelişimi hep geriden gitti kızımın.reflü için ilaç kullanımı ve beslenmeden sonra dik tutma yöntemiyle kısa sürede geçti bizim reflümüz.tekrarlamadı birdaha.çoklu besin alerjisinden dolayı kilo alamadı bebekken.şuan da o açığı kapatamıyoruz maalesef ek gıda ile bile.zaten alerjik bebeklerde ek gıda da sıkıntılı oluyor.alerjen mamalarda kilo aldırmadı.14 aylık 7 buçuk kilo şuan.2 yaşından sonra yakalar dedi Doktor bakalım bekliyoruz
Marka öğrenebilir miyimAldım kullanıyorum çok seviyor müzikli olanından. Müzik kısmını kapatirsam çok hızlı tekmeliyor neden çalmıyor gibisinden sanırım bilinçli oynuyor
Kızlar selam ,bebişinizin bezinde turuncu gibi pembeye çalan nokta şeklinde izler oluyormu sizinde bizim bu 2.oldu sadece çiş yaptığı bezde
Teşekkür ederim gavisconSizede geçmiş olsun. Hangi ilacı kullandınız?
İdrar enfeksiyonu olabilir belki ama enfeksiyondan ziyade vucüdu susuz kalmış olabilir.benim bebeğim de de çok olurdu,özellikle meme reddi dönemlerinde çok fazla olurdu.beni emmezdi sadece gece emerdi,bu sebepten idrarı kiremit rengi gibi olurdu.o yüzden doktorumun onayıyla da su vermeye başladım biraz,sütümü de biberonla vermeye başlayınca geçmişti.memeyi bırakmıştı o yüzden mecburen biberona geçmiştimKızlar selam ,bebişinizin bezinde turuncu gibi pembeye çalan nokta şeklinde izler oluyormu sizinde bizim bu 2.oldu sadece çiş yaptığı bezde
Merhaba.aslında ben sizin mesajınızı okumuştum doktorunuzun önerileriyle ilgili,cevap vermek istemiştim ama malum ortalık karışık olunca çok müdahale etmek istemedim.Doktorunuz size keçi sütlü mama vermiş ve süt ürünlerini azalt demiş.bu kesinlikle yanlış.elbette bir doktorun bilgisini ölçemeyiz ama herkes kendi alanında başarılı.bir alerji immünoloji doktoruna görünmeniz daha uygun olur.süt alerjisi olan bir bebeğin keçi sütüne de alerjisi vardır çünkü ikisine de aynı reaksiyonu gösterir.zaten sorun bebeğin bağırsaklarının bu proteini parçalayamaması.parçalayamadığı için bebeğin bağırsakları hasar görür o yüzden kakada kan olur.bunun tek çaresi alerjen mamalar.aptamil pregomin ve neocate.bu mamalarda proteinler parçalanmış şekilde olduğu için bebek tepki vermez sindirimi kolay olur.sizinde süt ürünlerini tamamen kesmeniz gerekiyor.o yüzden doktorunuzu değiştirseniz daha uygun olur bence.Emzirme döneminde alerjiden dolayı hangi besinleri kestiniz neler yediniz? Ben yarın alerji doktoruna gidicem.Bir haftadır süt ürünleri ve yumurtayı kestim.mukus azaldı ama dün akşam kısır yedim çiğ salça vardı içinde o da iyi gelmedi galiba ,kakasinda bir nokta kan gördüm yine . Ne yapacağını şaşırmış durumdayım.
Kalça filmi çektirmiş miydinizAynı gitmemesi dgl de ne bileyim sanki çok yavaş ilerliyor gibime geliyor aralarında gelişim olarak bir hafta ongun var nerdeyse ama şu ayaklarını basmamasina taktım resmen zehra uzun zamndır basıyor elinden tutunca ayağı kalkıyor zeynep anca oturabiliyor ayakta tutuyorum gene basmıyor acaba problem mi var diye ister istemez takılıyor kafama işte
Alerjik olduğunu kakası kanlı ise mi anlıyoruz belirti olarak başka ne vardı sizinMerhaba.aslında ben sizin mesajınızı okumuştum doktorunuzun önerileriyle ilgili,cevap vermek istemiştim ama malum ortalık karışık olunca çok müdahale etmek istemedim.Doktorunuz size keçi sütlü mama vermiş ve süt ürünlerini azalt demiş.bu kesinlikle yanlış.elbette bir doktorun bilgisini ölçemeyiz ama herkes kendi alanında başarılı.bir alerji immünoloji doktoruna görünmeniz daha uygun olur.süt alerjisi olan bir bebeğin keçi sütüne de alerjisi vardır çünkü ikisine de aynı reaksiyonu gösterir.zaten sorun bebeğin bağırsaklarının bu proteini parçalayamaması.parçalayamadığı için bebeğin bağırsakları hasar görür o yüzden kakada kan olur.bunun tek çaresi alerjen mamalar.aptamil pregomin ve neocate.bu mamalarda proteinler parçalanmış şekilde olduğu için bebek tepki vermez sindirimi kolay olur.sizinde süt ürünlerini tamamen kesmeniz gerekiyor.o yüzden doktorunuzu değiştirseniz daha uygun olur bence.
benim bebeğimin çoklu besin alerjisiydi.süt ürünleri olarak; süt,yoğurt,ayran,peynir,krema,süt tozu,kefir,paket gıdalar,kek,bisküvi gibi yiyecekler,beyaz ekmek tam buğday ekmeği,içine süt girmiş hangi besinvarsa.marketten aldığım makarnanın veya herhangi bir paket gıdanın arkasında bile eser miktarda süt kereviz buğday gibi alerjen gıdalar içerebilir yazıyorsa alıp yemiyordum.
yumurta yemiyordum.
aynı zamanda buğday alerjisi vardı,bulgur ekmek makarna irmik kraker vs bunları da yiyemiyordum
tahin susam yiyemiyordum
domatese alerjisi vardı,o yüzden domates ve salçası dahi yiyemiyordum.
yediklerim patates ıspanak brokoli pirinç pırasa falandı işte.ben bu proteinleri alamayınca bebeğimde alamıyordu doğal olarak.o yüzden doktorum bu proteinleri alabilmesi için neocate mamaya başladı. Alerjik bebek sahibi olmak çok zor
Yaa çok geçmiş olsun canım yaKızlar merhaba bebeğimde reflü cıktı sadece 300 gr almis bu ay çok üzgünüm ilaca başladık ama onuda kustu tavsiyede bulunabilecek olan varsa bekliyorum
Önce memeyi reddetti,emdikçe kızarıyordu kafası ensesi falan.bi kaç yudumda şiddetli ağlamaya başlardı meğerse alerjiden dolayı şiddetli gazı oluyormuş.hatta biberondan dahi içemiyordu sütümü.kakada kan ve mukus en kesin belirtisi zaten.diğer belirtiler karıştırılabilir ama kan ve mukus varsa kesin demektir.daha sonra kakada kan ve mukus gördüm.alerjen gıda aldığım zaman hemen ishal olurdu,kakada kan olurdu,vücudu kaşınmaya başlardı.özellikle ense kısmı boynu falan kıpkırmızı olurdu.sırtından 2 defa deri testi yapıldı ama maalesef küçük çocuklarda çıkmıyor neye alerjisi olduğu.testte negatif çıkardı ama alerjisi vardı.testte çıkmayınca nelere alerjisi olduğunu deneyerek öğrendim.alerji ve immünoloji uzmanı bana şöyle demişti,bu konuda bebeğinin doktoru sensin,nelere alerjisi olduğunu kendin deneyerek öğreneceksin,maalesef bu kadar küçük çocuklarda biz testle göremiyoruz demiştiAlerjik olduğunu kakası kanlı ise mi anlıyoruz belirti olarak başka ne vardı sizin
Bazen benim kızda da mukus oluyor kakada yaÖnce memeyi reddetti,emdikçe kızarıyordu kafası ensesi falan.bi kaç yudumda şiddetli ağlamaya başlardı meğerse alerjiden dolayı şiddetli gazı oluyormuş.hatta biberondan dahi içemiyordu sütümü.kakada kan ve mukus en kesin belirtisi zaten.diğer belirtiler karıştırılabilir ama kan ve mukus varsa kesin demektir.daha sonra kakada kan ve mukus gördüm.alerjen gıda aldığım zaman hemen ishal olurdu,kakada kan olurdu,vücudu kaşınmaya başlardı.özellikle ense kısmı boynu falan kıpkırmızı olurdu.sırtından 2 defa deri testi yapıldı ama maalesef küçük çocuklarda çıkmıyor neye alerjisi olduğu.testte negatif çıkardı ama alerjisi vardı.testte çıkmayınca nelere alerjisi olduğunu deneyerek öğrendim.alerji ve immünoloji uzmanı bana şöyle demişti,bu konuda bebeğinin doktoru sensin,nelere alerjisi olduğunu kendin deneyerek öğreneceksin,maalesef bu kadar küçük çocuklarda biz testle göremiyoruz demişti
Artık sanırım alerjik olmayan bebekler çok nadir.eskiden bu kadar fazla değilmiş.muhtemelen hamileyken yediğimiz besinlerden GDO lu sebzelerden falan oluyor.yada başka bi sebep bilemiyorum.genetik de deniliyor ama herkes mi genetik diye isyan edesim geliyor bazen.kızımda çok çektim,inşallah ikincisinde çekmem bu alerji illetini diye dua ediyorum.tabi rabbim dermansız dert vermesin ama..kakada kan gördün mü peki nokta nokta veya şerit halinde veya pıhtı şeklindeBazen benim kızda da mukus oluyor kakada ya
Yok hiç kan görmedim sarı renkte hep kakası bazen yeşil de oluyo ama sürekli mukus olmuyo bazen oluyo kilo alımı da iyi dedi hemşire ama insan acaba mı diyor yani.. Rabbim korusun evlatlarımızı faydalı organik doğal hiç birşey yok gerçekten sağ kaldığımıza şükretsek yeridir yaniArtık sanırım alerjik olmayan bebekler çok nadir.eskiden bu kadar fazla değilmiş.muhtemelen hamileyken yediğimiz besinlerden GDO lu sebzelerden falan oluyor.yada başka bi sebep bilemiyorum.genetik de deniliyor ama herkes mi genetik diye isyan edesim geliyor bazen.kızımda çok çektim,inşallah ikincisinde çekmem bu alerji illetini diye dua ediyorum.tabi rabbim dermansız dert vermesin ama..kakada kan gördün mü peki nokta nokta veya şerit halinde veya pıhtı şeklinde
Evt cnm çektirdik hicbir sorun çıkmadı şükür cuma kontrolümüz var bakalım ne diyecek doktorumuzKalça filmi çektirmiş miydiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?