Endişe etme inşallah hiç bi şeyi de yoktur prensesin kardeş de olsalar onlar farklı birer birey.. Benim oğlan tontikti hep kız da aksine kara kuruydu kardeş olduklarına inanmazsın gelişimleri o kadar farklıydı ki tam tersi birbirinin.. Sağlıklı olsunlar yeter ki inşallah öyle de bence gayet de iyi minnoşun annesiEvt cnm çektirdik hicbir sorun çıkmadı şükür cuma kontrolümüz var bakalım ne diyecek doktorumuz
Haklısın al benden de o kadar.hiçbirşey organik değil,pazardan ne alırsam alayım yediğim herseyde ilaç tadı geliyor.yediğimiz tavuklar hormondan kapıdan sığmayacak neredeyse,bunlar gibi nice besinler..zaten günümüzde hastalıkların kanserlerin çoğalmasında da bu besin hilelerinin payı büyük.şükürler olsun yinede ayaktayız. Kilo alımı iyiyse,huzursuzluğu kızarma kaşıntı kan vs yoksa sadece mukus bi sıkıntı olmaz merak etme. İnşallah olmaz hep böyle devam eder.Rabbim yavrularımıza sağlıklı güzel ömürler versinYok hiç kan görmedim sarı renkte hep kakası bazen yeşil de oluyo ama sürekli mukus olmuyo bazen oluyo kilo alımı da iyi dedi hemşire ama insan acaba mı diyor yani.. Rabbim korusun evlatlarımızı faydalı organik doğal hiç birşey yok gerçekten sağ kaldığımıza şükretsek yeridir yani
Aminn herşey onlar için..Haklısın al benden de o kadar.hiçbirşey organik değil,pazardan ne alırsam alayım yediğim herseyde ilaç tadı geliyor.yediğimiz tavuklar hormondan kapıdan sığmayacak neredeyse,bunlar gibi nice besinler..zaten günümüzde hastalıkların kanserlerin çoğalmasında da bu besin hilelerinin payı büyük.şükürler olsun yinede ayaktayız. Kilo alımı iyiyse,huzursuzluğu kızarma kaşıntı kan vs yoksa sadece mukus bi sıkıntı olmaz merak etme. İnşallah olmaz hep böyle devam eder.Rabbim yavrularımıza sağlıklı güzel ömürler versin
canim o mukus tipi benim kizda da var bence daha onemlisi Allah korusun kan görmekYok hiç kan görmedim sarı renkte hep kakası bazen yeşil de oluyo ama sürekli mukus olmuyo bazen oluyo kilo alımı da iyi dedi hemşire ama insan acaba mı diyor yani.. Rabbim korusun evlatlarımızı faydalı organik doğal hiç birşey yok gerçekten sağ kaldığımıza şükretsek yeridir yani
Allah yardim etsin canim masalalh sana 3 bebeyke idare ediyorsunBenim minnoş da uyudu ben de uyumalıyım ama uykum yokşifayı da kapmışım zaten nefes de alamıyorum yatsam yine yatamicam bu gece uzun olacak gibi.. Büyük oğlan da çok zorluyor beni bu aralar ödev yapmak istemiyor çok uyuşuk başedemiyorum artık okullu anneler help taktik istiyorum napcam ben yaa.. İttire kaktıra ders çalıştırmak da çok zor
Ahh canim oyle 4 yikdir koyde olmaktan cok sıkilsamda bütün sebzeleri kendimoz yetistiriyirz gubre ilaç yokAminn herşey onlar için..Çok şükür başka belirti yok kilosu iyi.. Allah tüm bebişlere şifa sağlık afiyet versin.. O kadar farkediyor ki tatlar.. Hamile kalmadan önce memlekette kaynanamın elleriyle ektiği bostandan yediğim sebzelerin tadı hala damağımda öyle Bi lezzet yok koku yok... Buraya geldim yediğim domates kağıt gibi geldi ya biz neler kaybetmişiz haberimiz yok elimizden doğallığı güzelliği çalanlara lanet olsun başka da bişey demiyorum
Ben instagramda okyanuskids diye bir sayfa var oradan hışırtılı bez kitap, diş kaşıyıcı aldım. Diş kaşıyıcıyı kendisi ağzına sokamadığı için sinirleniyor ama aynı zamanda kırmızılı ve bebek suratı olduğu için çok ilgileniyor. Özellikle bez kitaba bayılıyor resmen bu kadar ilgileneceğini tahmin etmemiştim. Tavsiye ederim. Hele ki şimdi bir şeyleri tutmayı öğreniyorlar eline yumuşak, ses çıkaran şeyler vermek lazımmış.bebislere oyuncak aliyor musunuz kizlar ben hepsiburadan dis kasiyicisi almak istiyirum alip da memnun olan var mi
Aman dikkat et bir kere bırakırsa bir daha ısınamayabilir tekrar okul işlerine. Tavsiyem ‘bugün ne öğrendin bana da anlatır mısın?’ diyerek önce anlatmaya teşvik etmek olabilir. Anlattıklarına da çok ilginç, ilk defa duyuyorum vs. gibi tapkiler ver. Eve de bebek gelince ilgi oraya kayınca boşlamış olabilir. Vaktin varsa bir süre ödev yaparken yanında oturup ilgilen yaptığı şeyle. Öğrenmenin keyifli bir şey olduğunu göster yani görev gibi değil de. Tabii lise öğretmeniyim ben küçük çocuklarla iletişim konusunda çok tecrübeli değilim ama aklıma gelenler bunlar canımBenim minnoş da uyudu ben de uyumalıyım ama uykum yokşifayı da kapmışım zaten nefes de alamıyorum yatsam yine yatamicam bu gece uzun olacak gibi.. Büyük oğlan da çok zorluyor beni bu aralar ödev yapmak istemiyor çok uyuşuk başedemiyorum artık okullu anneler help taktik istiyorum napcam ben yaa.. İttire kaktıra ders çalıştırmak da çok zor
Teşekkür ederim canımm öyle de yapiyim bari aslında sorumluluğunun farkında olmasını istiyorum sürekli bi uyaranı mı olacak diye endişe ediyorum ben söylemeden yapsa ödevini ne güzel olurdu.. Eskiden hiç hatırlamam ya ailemin ödevini yap dediğini o sorumluluk duygusu geliştirmek istiyorum nasıl olacak hiç bilmiyorumBen instagramda okyanuskids diye bir sayfa var oradan hışırtılı bez kitap, diş kaşıyıcı aldım. Diş kaşıyıcıyı kendisi ağzına sokamadığı için sinirleniyor ama aynı zamanda kırmızılı ve bebek suratı olduğu için çok ilgileniyor. Özellikle bez kitaba bayılıyor resmen bu kadar ilgileneceğini tahmin etmemiştim. Tavsiye ederim. Hele ki şimdi bir şeyleri tutmayı öğreniyorlar eline yumuşak, ses çıkaran şeyler vermek lazımmış.
Aman dikkat et bir kere bırakırsa bir daha ısınamayabilir tekrar okul işlerine. Tavsiyem ‘bugün ne öğrendin bana da anlatır mısın?’ diyerek önce anlatmaya teşvik etmek olabilir. Anlattıklarına da çok ilginç, ilk defa duyuyorum vs. gibi tapkiler ver. Eve de bebek gelince ilgi oraya kayınca boşlamış olabilir. Vaktin varsa bir süre ödev yaparken yanında oturup ilgilen yaptığı şeyle. Öğrenmenin keyifli bir şey olduğunu göster yani görev gibi değil de. Tabii lise öğretmeniyim ben küçük çocuklarla iletişim konusunda çok tecrübeli değilim ama aklıma gelenler bunlar canım
Köy hayatı da çok zor ama.. Özellikle kış şartları şahsen ben adapte olamadım hiçAhh canim oyle 4 yikdir koyde olmaktan cok sıkilsamda bütün sebzeleri kendimoz yetistiriyirz gubre ilaç yok
artik pazardan bisey alip zor yiyorum
ah keske herkesin kucuk bir toprağı olsa da kendi ekse bicse herseyi
Arada çıldırıyorum ama enerjik bi yapım olduğundan şanslıyım bu konudaAllah yardim etsin canim masalalh sana 3 bebeyke idare ediyorsun
Dimi ya inşallah sağlıkla büyüsün yavrularımız her an endişe ediyor işte insancanim o mukus tipi benim kizda da var bence daha onemlisi Allah korusun kan görmek
arada benim kizda oyke yapiyor cunku
uzme canini yoktur insallah
Kristalize idrar olmuş bebeğimiz beslenememişKızlar selam ,bebişinizin bezinde turuncu gibi pembeye çalan nokta şeklinde izler oluyormu sizinde bizim bu 2.oldu sadece çiş yaptığı bezde
Ben bayadır gaz çıkarmıyorum canım geceleri zaten uyurken hiç ağzından gaz çıkarmıyor. Boşa uğraşmış oluyorum öyle yatıyorum. 99günlükmerhaba kızlar. burayı okuyunca yaşayacaklarımın fragmanını izliyormuş gibi hissediyorumbenim de sorum olacak anneler. birçoğunuz 3. ayı geride bıraktınız gazlarınız ne durumda? hos gaz derdimiz yok allaha sükür çıkarıyor ama gece emzirirken uykuya dalıp gazını çıkarırken gözleri pörtletmesi bitiriyor beni 72 günlük.
75 günlük, deli gibi pırt yapiyor olsa da hala gaz için ağlıyor. Bizde geçmedi gaz sorunları.merhaba kızlar. burayı okuyunca yaşayacaklarımın fragmanını izliyormuş gibi hissediyorumbenim de sorum olacak anneler. birçoğunuz 3. ayı geride bıraktınız gazlarınız ne durumda? hos gaz derdimiz yok allaha sükür çıkarıyor ama gece emzirirken uykuya dalıp gazını çıkarırken gözleri pörtletmesi bitiriyor beni 72 günlük.
88 gun tuplu ve ofkelimerhaba kızlar. burayı okuyunca yaşayacaklarımın fragmanını izliyormuş gibi hissediyorumbenim de sorum olacak anneler. birçoğunuz 3. ayı geride bıraktınız gazlarınız ne durumda? hos gaz derdimiz yok allaha sükür çıkarıyor ama gece emzirirken uykuya dalıp gazını çıkarırken gözleri pörtletmesi bitiriyor beni 72 günlük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?