bende denedim öyle yatırmayı 10 dk sonra huzursuzlanarak uyandı. illa ağzından o gazı çıkaracakBen bayadır gaz çıkarmıyorum canım geceleri zaten uyurken hiç ağzından gaz çıkarmıyor. Boşa uğraşmış oluyorum öyle yatıyorum. 99günlük
bizde pek sorun seklinde değil damla falan kullanmadım hiç. sadece gece uykusu açılınca bana geliyorlar75 günlük, deli gibi pırt yapiyor olsa da hala gaz için ağlıyor. Bizde geçmedi gaz sorunları.
88 gun tuplu ve ofkeli
ben bulamadim ☹
Ben deben bulamadim ☹
Amin cnm ins problem yokturEndişe etme inşallah hiç bi şeyi de yoktur prensesin kardeş de olsalar onlar farklı birer birey.. Benim oğlan tontikti hep kız da aksine kara kuruydu kardeş olduklarına inanmazsın gelişimleri o kadar farklıydı ki tam tersi birbirinin.. Sağlıklı olsunlar yeter ki inşallah öyle de bence gayet de iyi minnoşun annesi
Allah yardımcın olsun hem bebek hem okul cağında cocuk çok zor olmalıBenim minnoş da uyudu ben de uyumalıyım ama uykum yokşifayı da kapmışım zaten nefes de alamıyorum yatsam yine yatamicam bu gece uzun olacak gibi.. Büyük oğlan da çok zorluyor beni bu aralar ödev yapmak istemiyor çok uyuşuk başedemiyorum artık okullu anneler help taktik istiyorum napcam ben yaa.. İttire kaktıra ders çalıştırmak da çok zor
Erkek olanı bitmiş canım kız için olandan var halaben bulamadim ☹
Ben aptamilde keci sütü var sanıyordum moralim bozulunca mamayı kenara attım .şimdi baktım da Aptamil in alerjen mamasını vermis. Ama doktor içime sinmedi azaltarak neye alerjisi olduğunu bulamam o yüzden tamamen kestim ben de kilo alımı gayet iyi benimkinin acaba alerji değil mi başka sorun mu var diyorum bazen de . Bugün öğlen randevumuz bar bakalım alerji doktoru ne diyecekMerhaba.aslında ben sizin mesajınızı okumuştum doktorunuzun önerileriyle ilgili,cevap vermek istemiştim ama malum ortalık karışık olunca çok müdahale etmek istemedim.Doktorunuz size keçi sütlü mama vermiş ve süt ürünlerini azalt demiş.bu kesinlikle yanlış.elbette bir doktorun bilgisini ölçemeyiz ama herkes kendi alanında başarılı.bir alerji immünoloji doktoruna görünmeniz daha uygun olur.süt alerjisi olan bir bebeğin keçi sütüne de alerjisi vardır çünkü ikisine de aynı reaksiyonu gösterir.zaten sorun bebeğin bağırsaklarının bu proteini parçalayamaması.parçalayamadığı için bebeğin bağırsakları hasar görür o yüzden kakada kan olur.bunun tek çaresi alerjen mamalar.aptamil pregomin ve neocate.bu mamalarda proteinler parçalanmış şekilde olduğu için bebek tepki vermez sindirimi kolay olur.sizinde süt ürünlerini tamamen kesmeniz gerekiyor.o yüzden doktorunuzu değiştirseniz daha uygun olur bence.
benim bebeğimin çoklu besin alerjisiydi.süt ürünleri olarak; süt,yoğurt,ayran,peynir,krema,süt tozu,kefir,paket gıdalar,kek,bisküvi gibi yiyecekler,beyaz ekmek tam buğday ekmeği,içine süt girmiş hangi besinvarsa.marketten aldığım makarnanın veya herhangi bir paket gıdanın arkasında bile eser miktarda süt kereviz buğday gibi alerjen gıdalar içerebilir yazıyorsa alıp yemiyordum.
yumurta yemiyordum.
aynı zamanda buğday alerjisi vardı,bulgur ekmek makarna irmik kraker vs bunları da yiyemiyordum
tahin susam yiyemiyordum
domatese alerjisi vardı,o yüzden domates ve salçası dahi yiyemiyordum.
yediklerim patates ıspanak brokoli pirinç pırasa falandı işte.ben bu proteinleri alamayınca bebeğimde alamıyordu doğal olarak.o yüzden doktorum bu proteinleri alabilmesi için neocate mamaya başladı. Alerjik bebek sahibi olmak çok zor
alalim bebitooAaaaaa C Can6 oldu mu yahuu
Bebek Nevresim Takımı - LCW HOME - 239,99 TL
LCW HOME Mavi Baskılı Bebek Nevresim Takımı size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - 8WK996Z1-LQQwww.lcwaikiki.com sinemist57 bunu alalim
HuangerMarka öğrenebilir miyim
İnşAllah güzel haberle dönersin canım alerji falan değildir..Ben aptamilde keci sütü var sanıyordum moralim bozulunca mamayı kenara attım .şimdi baktım da Aptamil in alerjen mamasını vermis. Ama doktor içime sinmedi azaltarak neye alerjisi olduğunu bulamam o yüzden tamamen kestim ben de kilo alımı gayet iyi benimkinin acaba alerji değil mi başka sorun mu var diyorum bazen de . Bugün öğlen randevumuz bar bakalım alerji doktoru ne diyecek
Çok umudum yok da işte Allah daha kötüsünü göstermesin bunlar hep geçici şeyler çok şükür ,bir süre yemem düzelirİnşAllah güzel haberle dönersin canım alerji falan değildir..
Anca ancadir canim bencw canini hic skma benimkide cok kisa durabiliyo o dedigin sekildeBilmiyorum ki cnm ama 4 aylik oldu bnmkiler erken dgldir ya ufaktan basmaya başlamaları gerekmiyor mu
agiz tadiyla harcayim canim.benim raporum bitti kizlar isyeri cikisimi yapmis artik issizim hosgeldin ev hanimligikral patronum issizlik alayim diye isveren cikisli yaptirmis, tazminatimi hesabima yatirmis bi de 2 tane çeyrek gondermiss
yok cnm. olsa da suan farketmez cunku icirmek icin biberon vs olayi lazim, onu da hic kullanmadik. ek gidaya kadar sabir diyorum.Stokta sütün yoktu dimi sagmadin sen
Benim de dislerim normalde berbattir, hamilelikte kaybederim diyordum bisi olmadi ancak bir seneyi gecti temizletmedim, çok kötüler. Benim de temizletmem lazım.
ataktan olabilir. son 1 haftadir bu haldeyiz. kiz uyusa oglan uyandiriyor... atak bitti. gece sadece 4 kez uyandirdiKızlar yardım edın valla delı olcam ıkı haftadır gecelerı kendını uyandırıyor yarım saate bı saate bır bende cıt sese uyanan bırıyım ac dıye emzıreyım dıyom bı kere emıyor dalıyor. Damakları kasındıgı ıcın elını agzına sokuyor sureklı bende de guc derman kalmadı. Kundak yaptım kundakda uyumuyor bastan berı boyle yatmaya alıstı gecıcı bırsey mı dayanamıyorum daha.
normal cnm. daha basmasi icin erken zaten. kendini uzme annesi sakın...Merhaba kızlar birşey sormak istiyorum size benim kızlar maşallah ikiside hareketli eller kollar sürekli çalışıyor biri birinden önde gidiyor gelişimi daha önce sesler çıkarmaya başladi kafayı tutmaya ayaklarının üstüne basmaya fln başladı ama diger kızım basmıyor ayaklarını bu durum beni uzuyor endişelendiriyor normal mi bu aylar için gelişimi acaba ? Bu arada 1 hafta sonra var 4 Ay i dolduracağız
var canim. marka hatirlamiyorum. 3 aydan sonra ilsini cekmeye basladi. 3 ay 10 gunluk.Arkadaşlar eylül annesi forumundayım siz deneyimşi anneler oyun halısı aldınız mı?
basmasi icin cok erken. oturmasi icin de hatta cnm. bizim dr oyle dedi. 6ayda oturtuyoruz dedi. destekliyi konusmadik.. ama basmasi icin cok erken.Bilmiyorum ki cnm ama 4 aylik oldu bnmkiler erken dgldir ya ufaktan basmaya başlamaları gerekmiyor mu
Bizde 4. Ayımıza girecez ama şükür azaldı dün soğuk süt içmiştim gazdan uyuyamadı hala bazı şeyler gaz yapıyo ama eskiye nazaran çok iyi inşallah seninkide düzelir canım bazı bebeklerin gaz sorunu üzgünüm ki 6. Aya kadar sürüyomuşTecrebeli annelere soruyorum neredeyss 4. Ayimiza giricez gazdan hala uyuyamiyor ciglik cigliga kalkiyo su halde hala normal mi ben artik anlam veremiyorum
evet ben bide sobayi ilk burda gordum 25 yasindan sonra cok zor oldu benim icinKöy hayatı da çok zor ama.. Özellikle kış şartları şahsen ben adapte olamadım hiçyani insan mecbur olunca alışıyor her duruma aslında ama zor ya rahatlığa alıştık bi kere o da var.. Yazın güzel ama miss
Masallah canim biz de gram azalma yok 6. Ayda zaten dis peoblemi var ne yapicam bilmiyorum bakacak enerjim azaliyo gun jcinde uyjusuzluk yorgunluk saat basi kalkmaBizde 4. Ayımıza girecez ama şükür azaldı dün soğuk süt içmiştim gazdan uyuyamadı hala bazı şeyler gaz yapıyo ama eskiye nazaran çok iyi inşallah seninkide düzelir canım bazı bebeklerin gaz sorunu üzgünüm ki 6. Aya kadar sürüyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?