2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben bayadır gaz çıkarmıyorum canım geceleri zaten uyurken hiç ağzından gaz çıkarmıyor. Boşa uğraşmış oluyorum öyle yatıyorum. 99günlük
bende denedim öyle yatırmayı 10 dk sonra huzursuzlanarak uyandı. illa ağzından o gazı çıkaracak
75 günlük, deli gibi pırt yapiyor olsa da hala gaz için ağlıyor. Bizde geçmedi gaz sorunları.
bizde pek sorun seklinde değil damla falan kullanmadım hiç. sadece gece uykusu açılınca bana geliyorlar aramızda 3 gün varmıs :) gelişimi nasıl?
88 gun tuplu ve ofkeli
zalım bebelerr

Amin cnm ins problem yoktur

Allah yardımcın olsun hem bebek hem okul cağında cocuk çok zor olmalı

Ben aptamilde keci sütü var sanıyordum moralim bozulunca mamayı kenara attım .şimdi baktım da Aptamil in alerjen mamasını vermis. Ama doktor içime sinmedi azaltarak neye alerjisi olduğunu bulamam o yüzden tamamen kestim ben de kilo alımı gayet iyi benimkinin acaba alerji değil mi başka sorun mu var diyorum bazen de . Bugün öğlen randevumuz bar bakalım alerji doktoru ne diyecek

İnşAllah güzel haberle dönersin canım alerji falan değildir..

benim raporum bitti kizlar isyeri cikisimi yapmis artik issizim hosgeldin ev hanimligi kral patronum issizlik alayim diye isveren cikisli yaptirmis, tazminatimi hesabima yatirmis bi de 2 tane çeyrek gondermiss
agiz tadiyla harcayim canim.

Stokta sütün yoktu dimi sagmadin sen

Benim de dislerim normalde berbattir, hamilelikte kaybederim diyordum bisi olmadi ancak bir seneyi gecti temizletmedim, çok kötüler. Benim de temizletmem lazım.
yok cnm. olsa da suan farketmez cunku icirmek icin biberon vs olayi lazim, onu da hic kullanmadik. ek gidaya kadar sabir diyorum.

ataktan olabilir. son 1 haftadir bu haldeyiz. kiz uyusa oglan uyandiriyor... atak bitti. gece sadece 4 kez uyandirdi ..
artik yorgunluktan perisan haldeyim.

normal cnm. daha basmasi icin erken zaten. kendini uzme annesi sakın...

Arkadaşlar eylül annesi forumundayım siz deneyimşi anneler oyun halısı aldınız mı?
var canim. marka hatirlamiyorum. 3 aydan sonra ilsini cekmeye basladi. 3 ay 10 gunluk.
Bilmiyorum ki cnm ama 4 aylik oldu bnmkiler erken dgldir ya ufaktan basmaya başlamaları gerekmiyor mu
basmasi icin cok erken. oturmasi icin de hatta cnm. bizim dr oyle dedi. 6ayda oturtuyoruz dedi. destekliyi konusmadik.. ama basmasi icin cok erken.

Tecrebeli annelere soruyorum neredeyss 4. Ayimiza giricez gazdan hala uyuyamiyor ciglik cigliga kalkiyo su halde hala normal mi ben artik anlam veremiyorum

Tecrebeli annelere soruyorum neredeyss 4. Ayimiza giricez gazdan hala uyuyamiyor ciglik cigliga kalkiyo su halde hala normal mi ben artik anlam veremiyorum
Bizde 4. Ayımıza girecez ama şükür azaldı dün soğuk süt içmiştim gazdan uyuyamadı hala bazı şeyler gaz yapıyo ama eskiye nazaran çok iyi inşallah seninkide düzelir canım bazı bebeklerin gaz sorunu üzgünüm ki 6. Aya kadar sürüyomuş

evet ben bide sobayi ilk burda gordum 25 yasindan sonra cok zor oldu benim icin

Masallah canim biz de gram azalma yok 6. Ayda zaten dis peoblemi var ne yapicam bilmiyorum bakacak enerjim azaliyo gun jcinde uyjusuzluk yorgunluk saat basi kalkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…