2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar merhaba bebeğimde reflü cıktı sadece 300 gr almis bu ay çok üzgünüm ilaca başladık ama onuda kustu tavsiyede bulunabilecek olan varsa bekliyorum
Canım bizdede reflü var ama meme+mama aldığı için reflü maması veriyoruz onu kusuyor ama anne sütünü çıkarıyor onuda ne aldı kardır diye vermeye devam ediyorum(sütümde az)

Haklısın,bizim memleketimizde köyümüzde de öyledir,fasulyeler bostanlar domates elmalar hepsinin tadı o kadar güzel o kadar farklı ki.aslında en şanslı olanlar köylerimizde yaşayan insanlar.maalesef hayat şartları iş güç bulunduğumuz konum itibariyle bizim için organik beslenme hayal,sağlık olsun.valla kızım muzu çok seviyor ama vermeye korkuyorum erken ergenliğe geçiş yaptırıyormuş içindeki hormondan dolayı. Doğalını zaten nerden bulucaz da nerden yediricez

Tabi her alerjik bebeğin kilo alımı geriden gidecek diye birşey yok,kilosu normal olan alerjik bebeklerde var.kakada kan varsa alerji üzgünüm ama var demek.siz yinede alerji doktoruna gösterin,size en doğru yönlendirmeyi o verecektir,mamayı da sorun.bu alerjik besinlerden bebeği ne kadar çok uzak tutarsanız o kadar çabuk geçer.benim en küçük kardeşim de alerjik bir bebekti.ama annem doktorun dediğini pek dinlemezdi amaan ben 2 çocuk büyüttüm boşver doktoru derdi.ne yemesine içmesine dikkat etti,ne de ek gıdada kardeşimin alerjisi olduğu besinlerde vermekten vazgeçti.mamasını da hep inek sütü bazlı market mamalarından verdi.eski kafa derler ya.sürekli alerjisi olduğu gıdalara maruz kaldığı için maalesef astıma çevirdi.bademcikleri çok büyüdüğü için bademcikleri alındı.sonradan öğrendik alerjinin sebep olduğunu.şuan alerjik astım. Yani zaten biraz dikkat etmek yeterli, zaten bir müddet sonra geçiyor kalıcı birşey değil alerji.gerçi benim kızımın süt alerjisi hala devam ediyor 14 aylık.biz hala neocate mama veriyoruz.ama diğer besinlere olan alerjisi geçti.ben hiç tüketmedim onları,kızıma da yedirmedim.vucudu bağırsakları unuttu bu besinleri ve normale döndü.artık buğday domates tahin yumurta vs yiyebiliyor.sadece süt ürünleri işte

Hem gaz hem probiyotik damla kullaniyorum. Baya da gaz çıkarmayı öğrendi aslında. Kızlar yazinca düşündüm de emzirmeden sonra gaz çıkarmıyorum pek mamadan sonra cikariyorum.
Gelisimi de boy kilo vs iyi dedi doktor ve sağlık ocağı.

biraz önceki mesajları okudum da kıyaslama polemiği çıkmış yanlış anlamadın dimi kötü niyetle sormadım, sorry.
her emzirmeyi bırak emzirme sırasında 2-3 kez gaz çıkarıyorum ben. benimki baya gazman. ama çıkarabilen gazman ya bence normaldi ama gören herkes baya gaz çıkarıyor diyor. allahtan sıkışma yapmıyor. sanki sütümün her damlası gaz memede uyutup yatırma dönemlerine ışınlanmak istiyorum

Kızlar slm
Benim süt giittigidiyor.com
20 cc anca cıkıyor dünden beri
Offf ki offf
emdikten sonra o kadar cıkıyorsa panikleme sütün yok anlamına gelmiyor.. benim kızım emmeyi bıraktı ne denediysem olmadı emzirme uzmanı ile bile denedik ama reddeti. günde 8 kez sağıyoorum ve toplamda bir biberon bile cıkmıyor..

Kızlar cuma aksamı arkadasın dogumgununu kutlucaz.Annem bakcak kıza.Alkol meselesi hakkında bilgisi olan var mı(ins linc yemem)
Sagıp döküyor muyuz?3 saatte vucuttan atılıyormus.
Ben 1 kadeh sarap icerim diyorm

Yok emmiyor gecen aydan beri
Benim bebede dil bagı var,dr en son hic almıyor dedigimde dil bagındandır.Kücükken tutmustu ama artk asla tutmuyor.
1 aydır sagıyorum yaklasık.
Dünden beri cok azaldı sütüm

Yok emmiyor gecen aydan beri
Benim bebede dil bagı var,dr en son hic almıyor dedigimde dil bagındandır.Kücükken tutmustu ama artk asla tutmuyor.
1 aydır sagıyorum yaklasık.
Dünden beri cok azaldı sütüm
ne kadar sık sağabilirsen o kadar iyi dil bağını neden açtırmadınız ? açtırırsanız emer belki.

ne kadar sık sağabilirsen o kadar iyi dil bağını neden açtırmadınız ? açtırırsanız emer belki.
İlk dogdugunda drm 30 bebektrn 2sinde kaldı zamanla gecer dedi.Bizde yenidogan operasyon gecirmesin bosa dedikSonucta narkoz falan alcaktı
Aynen sagıyorum sık sık.
Boza iciyorm,cennet hurması yiyorm

İlk dogdugunda drm 30 bebektrn 2sinde kaldı zamanla gecer dedi.Bizde yenidogan operasyon gecirmesin bosa dedikSonucta narkoz falan alcaktı
Aynen sagıyorum sık sık.
Boza iciyorm,cennet hurması yiyorm
malsef emmiyorsa yediğimiz içtiğimiz bir yere kadar çoğaltıyor. ben bir aydır bitmesin diye uğrasıyorum çoğaltmayı geçtim bitmein bir öğün olsun anne sütü içsin diye.

malsef emmiyorsa yediğimiz içtiğimiz bir yere kadar çoğaltıyor. ben bir aydır bitmesin diye uğrasıyorum çoğaltmayı geçtim bitmein bir öğün olsun anne sütü içsin diye.
Bazı şeyler insanın elinde değil.. Sağlıkla büyüsünler inşallah daha önce de yazdım 2 kız kardeşim de bebekleri hiç anne sütü almadı sütleri yoktu mama ile beslendiler ilk günden beri de ama gayet iyiler çok şükür.. Canınız sağolsun Allah başlarından eksik etmesin siz onların canım güzel annelerisinz sevginiz en güzeli onlar için..

Aynen öyle gğnde 100 ml verince ohh diyordm
Hic sütüm oluk oluk gelmedi maalesefSaglık olsun

Masallah canim biz de gram azalma yok 6. Ayda zaten dis peoblemi var ne yapicam bilmiyorum bakacak enerjim azaliyo gun jcinde uyjusuzluk yorgunluk saat basi kalkma
Bebeklerin sıkıntısı bitmez kuzum yaa diş çıkarma emekleme yürüme derken zaman akıp gidecek bende dün gece çok zorlandım artık sabrım tükeniyodu eşimi kaldırdım birazda sen bak diye kucağına alır almaz uyumuş beni uyandırıyo babasını özlemiş hemen uyudu aslanım diyo iyi bi kızdım kaç saattir uykusuzum uyumuşum şurda ne diye uyandırıyon diye

Yok yanlis anlamadim, o olay biraz farklı, ta hamilelikte yarış başladı cogumuzu rahatsiz etti kisiler ve konular.
Gelisimi nasil dedin ya; bilmiyorum. Bebek deneyimim hic yok, merakim da hiç olmadı daha önce. Su ayda ne yapmasi gerekir vs hic bildigim veya araştırdığım şeyler değil. Kendi kendimize takılıyoruz oğlumla.. Sürekli konuşuyorum onunla, sanırım tek yaptığım şey bu..

Vallahi bende de aynisi oluyo artik uykusuzluktan mahvoluyorum esimi mecbur uyandiriyorum tuvalete gidicem agliyo yine uyandirip veeiyorum... Zaman akip gececej ama 10 yil yaslanacam heralde 1 yilda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…