2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Humana iyi geveler cayi deneyen var mi hanimlar lutfen biri denemis olsun ve iyi sonuc almis olsun

Ne oldu canim sonuc
Süt alerjisi var dedi canım. Bana yiyebilecegim ve yasak olan şeylerin listesini verdi. 15gun sonra tekrar bakicaz. Ben yumurtayi yemiyordum,onu ye dedi. Hiç sorun etmedi beni çok rahatlattı açıkçası. Kesinlikle mama kelimesini bir kenara koy tek önemli noktan emzirmek dedi.

Bugün ybb siparişlerimi verdim hanımlaar Z zhrazynep L lavanta111 peki şimdi iç bezleri nasıl dikeceğim? Bi de normal bezden sonra bunlar pişik yapar mı acaba?
Harikaaa canim sökülmeyen bir kumaşsa dikmeye de gerek yok. Havlu boyutlarinda kessen yeterli olur , eski penyeler, eski havlu carsaf hersey bir ybb içbezidir fazla fazla olursa cok iyi olur

Sleepy kullanmiyorum canim. Ben de bebegim kucukken 1 yasinda cocugu olan birine sordum. 4 numara kullaniyoruz dedi. Cok sasirdim senin gibi. Sonra zamanla gordum ki eskisi gibi hizli buyumuyorlar. Buyuk kizim 19 aylik hala 4 numara kullaniyoruz. Stok yapilacak bir numara varsa 4 numara kesinlikle

Karıın üstü durma,cıngırak sallama,akıllı kartlar bittibize oyun lazım a dostlar

Eklentiler

• 1388068C-7CFE-48C0-A2BD-A815653BF3CE.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 63
Harikaaa canim sökülmeyen bir kumaşsa dikmeye de gerek yok. Havlu boyutlarinda kessen yeterli olur , eski penyeler, eski havlu carsaf hersey bir ybb içbezidir fazla fazla olursa cok iyi olur

Ay bunu duyduğuma aşırı sevindim Hadi bakalım inşallah kotarabilirim. Sürekli çöp çıkarmak çok rahatsız ediyor beni.

Aman iyi bari canim bazi doktorlar cidden asiri mamaci ben o yuzden doktorumu degistirdim hatta... Liste verildikten sonra insanij ici de rahat eder

kural gibi bisey yok şunu yapmazsa gelişimi geri va gibi. anneler bebekler mutlu huzurluysa daha güzel gelisme yok

Ay bunu duyduğuma aşırı sevindim Hadi bakalım inşallah kotarabilirim. Sürekli çöp çıkarmak çok rahatsız ediyor beni.
Oyle ,malesef . Dogada 1 bez 500 yilda yokoluyor. en onemlisi ; kimyasal icermeyen gercek bir pamuklu kumas var bebisin altinda. Hic tasalanma , gayet kolay, üstesinden gelirsin insallah. Ama Cok sevindim canim

Bugün ybb siparişlerimi verdim hanımlaar Z zhrazynep L lavanta111 peki şimdi iç bezleri nasıl dikeceğim? Bi de normal bezden sonra bunlar pişik yapar mı acaba?
canim süper superr maslalah tam tersi asil simdi pisik olmaz evdeki atlet penye havlu carsaf benim favorilerim
iygun boyutta kesiyoruz kenarı atam kumasim kenarlari dikiliyir gerisi dikmeye gerek yok gecen sali yikamistim bugunde yikadim asicam simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…