Benim kocam akşamdan beri çocuğa rap dinletiyor. Çocuk şarkılarını gündüz söylüyorum. Gece de babasıyla pop rap dinliyoruz. Allahım çocuğu durdurmak için neler yapıyoruz :))Kırmızı balık acayım nesemizi bulalım mı
ybb ler hayirli olsunsekersizfistikezmesi .... Allah kolaylik versin...
benim findik 3 ay 10gunluk..bugun supriz yapti...
yuzustu yatarken sol tarafindan hopppp döndü sirt ustune. artik yalniz birakilmaz yuksek bir yer de cadi
canim süper superr maslalah tam tersi asil simdi pisik olmaz evdeki atlet penye havlu carsaf benim favorilerim
iygun boyutta kesiyoruz kenarı atam kumasim kenarlari dikiliyir gerisi dikmeye gerek yok gecen sali yikamistim bugunde yikadim asicam simdi
Z zhrazynep gecmis olsun canimastim bezleri leke kir degildir canlar
ceviz sabunu ike yikiyorum
leke cikarmiyor
canim
benim 3 tane dis bez var
daha kapilara faln astim
temiz de var yedekte
ortalama 2 saate bir canımhele bu saatlerde yani sabah 5 civarı geri uyumada sorun yaşıyor 7 de pes ediyorum uyanıp bez değişimoyun modu 9civarı 1 saat dahauyuyorve gün başlıyorKizlar gercektrn soruyorum gece bebegi yatirdiniz kac kere uyaniyor... Artik gece boyu uyumasi gerekmiyor mu 3. Ayda cevaplari bekliyorum
YaaaaaSizede tanıdık geldi mi bu bakışlar resmen oğluşumla ben
Ya çook tatli ya emen tüm bebisler böyle bakıyo demekkiSizede tanıdık geldi mi bu bakışlar resmen oğluşumla ben
gun@te bekletme. imkanim yok canim ne yaziki ama cok iyiymis lekenim çıkmasıZ zhrazynep gecmis olsun canim
guneste kurutma imkani varsa sari lekeler guneste uçup gidiyor güneş o lekeleri baya siliyorsekersizfistikezmesi kararindan dolayi tekrar kutlarim Ben de cok istekliydim ama tereddut ediyordum. Z zhrazynep sagolsun beni cesaretlendrdi Iddia ediyorum keske daha once gecseydim diceksin. her zaman merak ettgin birsey olursa sorabilirsin.
Kadincagizda geceden uykusuz heralde gozunu acmaya calisiyo zorlaSizede tanıdık geldi mi bu bakışlar resmen oğluşumla ben
saol kuzumKız onu yeriiimmm. Ay hem istiyorum dönsün, hem de diyorum ne güzel kanepeye bırakabiliyordum ufffŞaka bir yana maşallah annesi.
Süpersinn.Ben de babyneo aldım şimdilik iki tane, iç bezleri hazır edeyim, bi eşimin memleketine gidip gelip başlayacağım inşallahh. Eşime söyleyeyim de atletlerine veda etsin.
Teşekkür ederim cevabınız İçin susuzluktan sanırım çünkü doyuyor Emin’im kilosu normalin üstündeydi en son peki su vereyimmi yoksa kendinmmi içmem lazımKristalize idrar olmuş bebeğimiz beslenememiş
Ve susuz kalmış mama ve su tasviyesi yapmalısınız. Gecmis olsun
Bizimkinde maesef bi rutin yok canim sorunumuz bu galiba bi ara cok iyi olmustu dedim gaz bitti heralde hatta buraya da yazmistim ama tekrar mahvoldu her sey... Neyse Allah selamet versin guc kuwet wersin de bakabilelim insallahortalama 2 saate bir canımhele bu saatlerde yani sabah 5 civarı geri uyumada sorun yaşıyor 7 de pes ediyorum uyanıp bez değişimoyun modu 9civarı 1 saat dahauyuyorve gün başlıyor
Bizde de aynisi olmustu yeterli siwi almadigi icin bebekte olusur demisti doktor.. tabii su verme dedi ama ben su verdim emzirmeyi arttirdim bir daha cikmadiKızlar selam ,bebişinizin bezinde turuncu gibi pembeye çalan nokta şeklinde izler oluyormu sizinde bizim bu 2.oldu sadece çiş yaptığı bezde
Büyüdükçe daha iyi olucaktır diye umuyorum öğlen fırsat bulursam yanına sıvışıyorum ben de napayım canımBizimkinde maesef bi rutin yok canim sorunumuz bu galiba bi ara cok iyi olmustu dedim gaz bitti heralde hatta buraya da yazmistim ama tekrar mahvoldu her sey... Neyse Allah selamet versin guc kuwet wersin de bakabilelim insallah
E bebekte satılan promalt içeceklerden 1 hafta denesene. Rezene ve burada paylaştığım bir karışım vardı İncirli hurmalı kayısılı onları yaptın mı? Mutlaka dene o karışımı bak faydasını göreceksin. Birde bahsettiğim bir sayfa vardı orayı takip et. 10 dk sağıp 10 dk bekleme gibi bir döngü var tam hatırlamıyorum ama sonuç alırsın bence..Kızlar slm
Benim süt giittigidiyor.com
20 cc anca cıkıyor dünden beri
Offf ki offf
İnşAllah çoğalır zamanla. Makinenin markası ne? Günde 8 sağma çok iyi çoğaltır sütü. Makine iyi çekmiyor olabilir. Oğlumu 16 ay sağarak besledim 3. Ayda beni bırakmıştı 7. Aya kadar sadece anne sütü sağdım.emdikten sonra o kadar cıkıyorsa panikleme sütün yok anlamına gelmiyor.. benim kızım emmeyi bıraktı ne denediysem olmadı emzirme uzmanı ile bile denedik ama reddeti. günde 8 kez sağıyoorum ve toplamda bir biberon bile cıkmıyor..
5 gün sonra 3 ay olacak. Hastalık vs yok ise. 9 gibi gece uykusuna yatıyor. 23 te emiyor yatıyor.02.30 gibi tekrar emme . Sabaha karşı 05.30 gibi emip mıkırdanıyor saat 8 Gibi kalkıyor. 9-9.30 a kadar oyun vs. 10 gibi uyuyor 12. Gibi kalkıyor sonra genelde 1-2 saat uyanık kalıp 1 saat civarı uyuyor. Ama her zaman bu düzen olmuyor saatlerde bazen oynama oluyorKizlar gercektrn soruyorum gece bebegi yatirdiniz kac kere uyaniyor... Artik gece boyu uyumasi gerekmiyor mu 3. Ayda cevaplari bekliyorum
lansinoh makinemin markası. ilk kızımda bende 10 ay sağıp verdim sütm daha fazlaydı . sizin kullandığınız makine hangisi? birde benim erken doğum oldu sütüm gec geldi geldiğinde az geldi emme sorunu vardı güçlü emmemiyordu.. o nedenle yeterli çoğlmadı sütüm. cenesi güçlendiğindede bıraktı işte. herşey kısmet elimden geleni yapıyorum ..E bebekte satılan promalt içeceklerden 1 hafta denesene. Rezene ve burada paylaştığım bir karışım vardı İncirli hurmalı kayısılı onları yaptın mı? Mutlaka dene o karışımı bak faydasını göreceksin. Birde bahsettiğim bir sayfa vardı orayı takip et. 10 dk sağıp 10 dk bekleme gibi bir döngü var tam hatırlamıyorum ama sonuç alırsın bence..
İnşAllah çoğalır zamanla. Makinenin markası ne? Günde 8 sağma çok iyi çoğaltır sütü. Makine iyi çekmiyor olabilir. Oğlumu 16 ay sağarak besledim 3. Ayda beni bırakmıştı 7. Aya kadar sadece anne sütü sağdım.
yakında işe başlayacağım için şimdi yine sağmalara başladım. Makine çok önemli benim makine meme ucunu çok iyi kavrıyor.
@Rzg14 maşallah canm darısı bize inş.
@zhrazynep canm nasıl oldu bebiş??
Biz bugün kontrole gittik çok şükür iyi, gripli insanlardan uzak tut dedi. 3. Ay aşıları var rota ve menenjit. Rota 2 doz 270tl menenjit 3 doz 290 tl. Bursa şartlarında rota çok önemli değil ama menenjit yaptırın mutlaka hatta evdeki abiye de 1 doz menenjit yapılabilir dedi. 8 yaşında kızı varmış menenjitin farklı bir türü varmış onu vurduk ona dedi. O 400 küsür müş Siz bunları yaptırdınız mı?
Sanırım genelde İlk çocukta daha fazla oluyor süt. Benim oğlumda daha fazlaydı. Makinem medela mini pilli elektrikli. Yara olacak kadar fena çekiyor. Aslında doğru beslenme memeyi tam boşaltma ve rahat bir kafa ile süt arttrılabilir. Evlatlık alanlar bile sağarak süt getirtebiliyorlar. Günde en az 7-8 sağım sütü arttırır diye okudum bir çok yerde. Şöyle bir şeyde var arada bebeği emzirtmeye çalışırsanız hormonlar daha çok etkileniyor. Yani sadece makine ile tam verim olmayabilir. Sağarak süt veren anneler grubu var sosyal medyada mutlaka üye ol. Çok yardımcı oluyorlar.lansinoh makinemin markası. ilk kızımda bende 10 ay sağıp verdim sütm daha fazlaydı . sizin kullandığınız makine hangisi? birde benim erken doğum oldu sütüm gec geldi geldiğinde az geldi emme sorunu vardı güçlü emmemiyordu.. o nedenle yeterli çoğlmadı sütüm. cenesi güçlendiğindede bıraktı işte. herşey kısmet elimden geleni yapıyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?