sonda olayı felaket takarken yada cıkartırken ağrımadım hemşire beni yonlendirdi ama takılı oldugu surece hiç rahat değildim.. allahtan fazla kalmadan cıkatılar. cıkartırken ağrı duymadım ama acyip bir his vardı sonrası rahatlama..
ilk kızımı 29 yaşında doğurmuştum .. uzun süre 2 yapmayacağım demiştim hamileliğimin ilk 4 ayı kusma nedeni ile hastanede geçti.. o kaar kilo verdim ki bebeği almayı düşündüler.. sonra bir gün uyandım bulantı bitmişti yani bitmişdi derken günlük hayatıma dönebilmiştim... ama 9 ay boyunca kustum günde 3 kez . sonra 37 haftada kontolde bebeğin kalp atışlarında sorun gördü dr ve açıl sezeryana alındı... ikinci kızıma 6 sene sonra hamile kaldım üstelik de isteyerek :)) hersey unutuluyor zamanla.. 2. hamileliğim ise erken doğum oldu.
Kesinlikle unutuluyor dayanılamayacak acılar değil geldi geçti herşeye değer bu yavrular onca acının sonunda kucağımız bi melekle doluyo rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
sonda olayı felaket takarken yada cıkartırken ağrımadım hemşire beni yonlendirdi ama takılı oldugu surece hiç rahat değildim.. allahtan fazla kalmadan cıkatılar. cıkartırken ağrı duymadım ama acyip bir his vardı sonrası rahatlama..
O kadar çok ki başta hamileliğimde çok fotom yok göbeğimin belli olduğu çok üzgünüm bunun için çok kızıyorum kendime niye çekinmedim zor muydu sanki diye bide bizim ki biraz erken doğdu doğduktan sonra doktor yanağıma getirmedi içimde yara hala o anın etkisiyle bende demedim sadece yukardan gördüm doğdu direk sünnet oldu giydirdiler sonra getirdiler
Ayy allahım sabır versin çok sinir bozucu bi durum yaa bizimkide ilk başta sarılık oldu mama takviyesi yaptık kayınvalidem mamayı içirdikçe mutlu oluyodu ohhh doyduu doyduu diyodu sinir oluyodum mama verin boğazı büyük olsun herşeyi yesin diyo ne alakaysa çıldıracam
O kadar çok ki başta hamileliğimde çok fotom yok göbeğimin belli olduğu çok üzgünüm bunun için çok kızıyorum kendime niye çekinmedim zor muydu sanki diye bide bizim ki biraz erken doğdu doğduktan sonra doktor yanağıma getirmedi içimde yara hala o anın etkisiyle bende demedim sadece yukardan gördüm doğdu direk sünnet oldu giydirdiler sonra getirdiler
Dogum aninda gobek bagiyla foto olmamasi benim de pismanligim ( bi de
Daha uzun süre ten tene temas yapmak isterdim kizimla .
Bi de eşime "nur topu gibi bi kiziniz oldu diyin" dicektim unuttum