2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Valla ben sondadan oldugunu bilmiyodum benimde cok acimisti zaten takarkende bagirmistim baya
sonda olayı felaket takarken yada cıkartırken ağrımadım hemşire beni yonlendirdi ama takılı oldugu surece hiç rahat değildim.. allahtan fazla kalmadan cıkatılar. cıkartırken ağrı duymadım ama acyip bir his vardı sonrası rahatlama..

Kesinlikle unutuluyor dayanılamayacak acılar değil geldi geçti herşeye değer bu yavrular onca acının sonunda kucağımız bi melekle doluyo rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Evet ya çıkınca çok rahatladım sonda yüzünden enfeksiyon olmuştu bende doktorum sondadan sonra çoğu kadında olur dedi

Evet ya çıkınca çok rahatladım sonda yüzünden enfeksiyon olmuştu bende doktorum sondadan sonra çoğu kadında olur dedi
offf kötüü sezeryan olduğum için bana ardından antibiyotik başlamışlardı.. belkide ondan dolayı enfekisyon yaşamadım.. çok geçmiş olsun

Ben takili oldugunu hic hissetmedim de ciksrtma asamasi berbatti

Dogum vıdeosu ızleyıp aglamak tek pişmanlıgım dogum anında vıdeo ve foto cekılmemıs olması. Hızlı bır dogum oldugu ıcın hazırlıksız yakalandm. Sızın dogumla alakalı pısmanlıgınız var kı kızlar

O kadar çok ki başta hamileliğimde çok fotom yok göbeğimin belli olduğu çok üzgünüm bunun için çok kızıyorum kendime niye çekinmedim zor muydu sanki diye bide bizim ki biraz erken doğdu doğduktan sonra doktor yanağıma getirmedi içimde yara hala o anın etkisiyle bende demedim sadece yukardan gördüm doğdu direk sünnet oldu giydirdiler sonra getirdiler

Evet kayınvalidemlere geldim, I. Uluslararası “Doymuyor mu” Şenliği an itibariyle başladı.
Ayy allahım sabır versin çok sinir bozucu bi durum yaa bizimkide ilk başta sarılık oldu mama takviyesi yaptık kayınvalidem mamayı içirdikçe mutlu oluyodu ohhh doyduu doyduu diyodu sinir oluyodum mama verin boğazı büyük olsun herşeyi yesin diyo ne alakaysa çıldıracam

Benım verdıler gogsume ama fotom yok. Göbegım yoktu canım o yuzde. Fotom yok dencek kadar az.

Dogum aninda gobek bagiyla foto olmamasi benim de pismanligim ( bi de
Daha uzun süre ten tene temas yapmak isterdim kizimla .
Bi de eşime "nur topu gibi bi kiziniz oldu diyin" dicektim unuttum

benim de çok yok malesef ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…