2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Napiyo kiz kaynanator

Kız benim kaynanam iyidir, güzelce anlatınca ikna okuyor. Konu komşu akrabalar fena. Kulak tıkamaca oynuyorum.

Bana uyar ya damardan versek

Ben de şey istiyorum ya. Böyle sabah kalksın kendi kendine kahvaltı yapsın, benim de tepsiyle yatağıma getirsin falan hdjdkdk. Gerçi ilerde onu küçük besleme gibi kullanmayı planlıyorum. Yaptıklarının bedelini ödeyecek.

Ya seni klonlayip istanbula getirme sansimiz yok mu gulmekten oldum

merhaba kizlar uzun zamnadir yazamadim umarim iysiznizdir. bisey danisacam benim lousa kanamam nerdeyse 70 gun iki arayla drvam etti sonra kasimin basinda gene oldum esimle beraber olduk geri crkilme yontrmiyle olduk bir 3 gundir sadre pembe akinti bazrn sari jel gibi akintim oluyo sol kasigimda batma agri oluyor gogsum ayni grbelikte gibi sizliyor regl mi olucam bugun test yaptim nrgatifti korktum gebe kalmaktan sorum su spiral adetliykrn mi takiliyor

Bende çok korkuyorum gebe kalkmaktan 20 gün gecikti adetim test yaptım negatifti ama birazda test bozuk gibiydi çok korkuyorum spriali araştırdım takarkene ağrıyomuş bide kayma ihtimali çokmuş kola takılan implanonu düşünüyorum

vallah canim bende korkuyorym birdr benim gebeliklerim gec dollenme oluyor o yuzden guvrnemdim olmazsa hap yada igneye baslayacam

Canım bi kere indir telefonuna sesi sürekli internetten açmana gerek kalmaz dışarda heryerde lazım oluyo netim olmadığı zaman zor durumda kalmamak için indirmiştim
Aplikasyon indirirsen rahat edersin.
Kızlar merhaba oğlum sünnet oldu bugün. Bazen çok ağlıyor birden sabah 9 olmamıştı sünnet olduğunda hala çişini yapmadı normal mi siz nasıl geçirdiniz bu süreci
Cok ağlamıştı, cisini yaptı galiba öyle bi sorun hatirlamiyorum. Kakasi pipisine gelince cok bagirmisti o yakiyor demek ki, aman dikkat et.

Abi naptin sen ya 5. Yolda olmamalı en.deneyimli insan sensin nasil yaptın boyle bir hata anlamadik sok sok bayadır yoktun nerelerdeydin yahu seni merak ettik baya zorlu bir surec geçirdin film gibi umarim.hersey yolundadir

bende 70 gunluken adet olfum bi daha gelmedi eski duzen bekledim 3 gundur bekliyorum yok ama olutrum buyuk ihtimal insalalh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…