2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Doktora gitmeniz iyi olur benim ilk doğumunda kanamam 60 gün sürmüştü parca kalmış kürtaj oldum, 2. Doğumum 28. Ağustos 30 gün civarı sürdü kesildi sonra tekrar başladı kesilmedi arada biter gibi oldu tekrar başladı doktora gittim usg de birşey var dedi düşük yaptırımı ilaç verdi tekrar gittim sonuç tekrar kürtaj oldum. Benim şansıma sanirim benle ilgili bir durum 2 doğumunda arkasından kesilmeyen kanama sonucu kürtaj oldum. Eğer tamamen bittiyse sorun yok sizin ama tekrar gelirse mutlaka görünün doktora

Daha önce deri altı implant taktıran var mı kızlar takarken çıkarken ağrıyor mu yan etkileri çok muydu bilgi verirseniz sevinirim

Ben adet olmadan taktırdım çünkü emzirirken adet olmuyorum doktorum takılır problem olmaz dedi

pembepatiks canım sen Adana’da mı yaşıyordun? Eğer öyleyse hangi çocuk doktoruna gidiyorsunuz? Düzenli bir doktor bulamadım geçen bir tanesine gittik hiç memnun kalmadık. Düzenli bir doktorumuz olsun istiyorum artık çocuk 4aylık olacak her seferinde farklı doktora gittik

Gercekten mi... İlk defa boyle bisey duydum

Ben bir yol öncesine kadar adanada yaşıyordum acibademde selda öztürk var şiddetle öneriririm kendisini çok iyi bir doktor.

Çok tişikkirler.

Ya adet olan olana. Ben hala olmadım.
Bende daha olmadım doğum yapalı 100 gün oldu. Lohusalıkta ara ara gelerek 56 gün sürmüştü. Emziren anneler geç olur diyorlar. Bekliyorum olmayı senin kaç gün oldu doğum yapalı ve lohusalık ne kadar sürmüştü :)

Benim de 95 gün olmuş, lohusalık tam 40 gün sürdü. Bakalım ne zaman olacağız, resmen nasıl bir şey olduğunu unuttum.

Ya arkadaslad bizde laktoz intoleransi mi war acana belirtileri bilen war mi

Ben de gec olurum sandim hic mama vermedik ama olmusum cok zor oldu bebek bakatken adet olmak yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…