2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
sabh 6 dan 10 a kadr 10 dk uyudu uyandi benim kiz ay tam daloyorum uyaniyor en son kakasini yapti rahatladi
bu gece ne olduysa ha bire agkayarak kalkti

gecen gebeligimdr 5 ay kesilmemisti ama hemde ne parca dusurfum simdi 2 hafta oldu sadece 3 gun boyle pempe kahverengi akinti gorfum

Abi naptin sen ya 5. Yolda olmamalı en.deneyimli insan sensin nasil yaptın boyle bir hata anlamadik sok sok bayadır yoktun nerelerdeydin yahu seni merak ettik baya zorlu bir surec geçirdin film gibi umarim.hersey yolundadir
aynen kuzum deneyimli olmak yetmiyor ki erkek miletine guvrnemiyorum o nr kadar yemin etsede giitim test yaptim allahtan negatif vallah cok bunaltilar covuklar beni bildigin gibi degil hastaliklari simariklari cabasi

Benim hiç bir belirtin olmadı, karnım çıkıp hareketlerini hissedene kadar hamile değilmişim gibiydi.
Herkeste aynı olmuyor, kendini strese sokma sağlıklı gebelik ve doğum diliyorum

Benim hiç bir belirtin olmadı, karnım çıkıp hareketlerini hissedene kadar hamile değilmişim gibiydi.
Herkeste aynı olmuyor, kendini strese sokma sağlıklı gebelik ve doğum diliyorum
Öyle mi çok rahatladım canım çok sağol güzel dileğin için

3.ayda tiksinme oldu bende. İlk 2 ay bisey anlayamamıstım zaten. Hayırlı olsun bu arada

sabh 6 dan 10 a kadr 10 dk uyudu uyandi benim kiz ay tam daloyorum uyaniyor en son kakasini yapti rahatladi
bu gece ne olduysa ha bire agkayarak kalkti
Bu gece bizimki de uyumadı. 3 te bi uyandı sonrasında uyumadı. Hiç bir sıkıntısı yok ağlamadı da sadece oyun oynadı kendi kendine ben onunla ilgilenmeyince ağladı. Anası uykusuzluktan pert olmuşken oğlu oyun isteyen bir anne gülümsemesi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…