2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Masallah canim gercekten iyi kilo almislae dedim ya ilk defa duydum

Masallah canim gercekten iyi kilo almislae dedim ya ilk defa duydum
Saol Canım. Benim bebekligim iriymiş simdi cok zayifim ama esim kemikli bilemiyorum ikimizin karışımı mi artik anlayamadim ama bu ay ishaldi gripti bence kilo almayacak, ayını yakalayacak gibi. Sağlıklı olsunlarda ben kiloya önem vermiyorum valla benimki istahliydi emzik niyetinede kullandi bi donem ondan sanırım

Efelihayat efe de 3 aylıktı dmi kaç kilo oldu
99 gunluk 6450 canım alim durdu dunden beri 150 cc yedi doktora gidicez bugun.Yine buarada ayak tırnağı batmis efenin bitmedi çilemiz herkes baksin kontrol etsin tırnakları

99 gunluk 6450 canım alim durdu dunden beri 150 cc yedi doktora gidicez bugun.Yine buarada ayak tırnağı batmis efenin bitmedi çilemiz herkes baksin kontrol etsin tırnakları
Bacim bizimde ayak bas parmagi batmıştı krem kullanıyordum dun baktim yine kızarmış

Maşallah canım. Kilo alımı bu aylarda mı azalıyor acaba normaldir belki de.mamaya başladın mı. Bide tırnak batması büyüklerde ki gibi mı çok zor bişey kardesimde vardı iyi olur çabucak inşallah

ayak tirnaklarini kestunizmi bebislerin kizlar ondan mi batiyor yoksa kendi kendine mi oyle oldu
bwnim kizin ayak tirnaklari daha hic uzamadi kesmedim ama yine de ayaklarina bi bakayim

Z zhrazynep kestim kestikten sonra oldu ama.cok uzamisti
Asiltutku alim 4. Aydan sonra azalirmis bizim 2 den sonra oldu olan yemiyor iştah yok gazdan dolayı karni agriyor biberondan nefret ediyor doktor mama da başlattı nafile ve enfeksiyon var sebebi.bilinmeyen.bulunamayan

Son düzenleme:
Allahim acil sifalar versin inşallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…