2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
benimde 1300 almis:) gram almis

Ay ben o parmaklara kıyamam annesii Efelihayat , ya ben ne düşündüm, bizimkilerin canı acaba iskender, efenime söyleyeyim mantı, lahmacun falan mı çekiyor da sütü mamayı beğenmiyorlar?
valla baz3n bende oyle dusunuyorum ilk kizi ne yaptim ek gıdada fln diye direk bizim yemklerden baslayuversek

S Serpico19 senin beklenen doğum tarihi 12 Ağustos muydu? Sanki ikimzinki aynıydı gibi hatırlıyorum da eğer öyleyse bugünlerde girdik atak dönemine sanırım. 9 Aralıkta zirve yapacak. Aralık’ın sonuna doğru bitecek

99 gunluk 6450 canım alim durdu dunden beri 150 cc yedi doktora gidicez bugun.Yine buarada ayak tırnağı batmis efenin bitmedi çilemiz herkes baksin kontrol etsin tırnakları
Bizde Doğumdan hemen sonra oldu batık şişti çok doktor müdahale etmeyin geçer çok sık oluyor bebeklerde dedi geçmeyince fucidin verdi 2 gün sürdüm geçti canım

8 agustos bızım kuzum. Atak donemlerı degısıj oluyor bızımkı uyumuyor.
O zaman bizimkinden 4gün önce yani 5Aralık en kötü gün olacak sizinki demek ki canım. Evet geçen atakta biz de mahvolduk uyumadı sürekli ağladı 1hafta mahvetti beni. Sonra da tam bir düzelmedi günü gününü tutmuyor şimdi ve yeni atak geliyor 2.ay atağında da emmemişti en kötüsü de o.

Adanadamısın canım ilçesindemisin merkezdemi
Biz daha doktor belirleyemedik.metro hastanesinde emine hanım vardı soyadı kusetti sanırım o ilgili geldi bize.ilkkontrollerini yapmıştı.devlette özlem erdoğan var uzman doktor.oğlumu götürmüştüm ilgiliydi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…