2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Ahahahah çok mantıklı, onu kilo konusunda yapmıştık ama bu uyuma konusunu öngöremedim. Derhal gündeme alıciim.

8 kilo mu masallah gercekten mi vallahi ustunde astronot mont mu vardi tartida gercekten ilk defa 3 aylikta boyle bi kilo duyuyorum
varfir kuzum :) ben dogum yaptigimda bir tane kadin yatiyorfu karnindaki bebek 35 haftalik 4 kiloyu g3cmisti ama kadin 2 oda 5 salon buyukligunde devasa biseydi kadinjn ilk dogumu 5. 200 dusun yani kizi 6 aylikken 14 kiloymus yani degisik bisey :)

Bakalım onların performanslarına göre buralar coşar çünkü benim kv doktor ne bilecek ekolünün gerçek temsilcilerinden
Geneli oyle merak etme turkiye de rahat rahat bi kadinin cocuk yetistirmesi cok zor japonya ya giden bi arkadas vardi forumda en iyisini etmis valla

Dogumdan sonra ise baslayan arkadaslar deneyimlerini paylasabilirse cok cok iyi olur cok merak ediyorum surecre nasil oluyor zorluklar guzellikler vs... Ben bu yil kendim bakma karari aldim, hayatimda bir daha gelmeyecek bi teklifi reddetmis oldum is ile nasil yuruyecegini sizlerin yorumlariyla anlicam

sipraktin diye istah acici bir surup var aslinda alerji ilaci ama doktorlar istah ivin veriyor ben cocuklarin uyku duzeni ve bu surekli oksuruk nezle gibi durumu ivin almistim acayio istah aciyor kilo da alir belki
benim kizada vermislerdi o bile iflah etmedi cok yemk seciyir

varfir kuzum :) ben dogum yaptigimda bir tane kadin yatiyorfu karnindaki bebek 35 haftalik 4 kiloyu g3cmisti ama kadin 2 oda 5 salon buyukligunde devasa biseydi kadinjn ilk dogumu 5. 200 dusun yani kizi 6 aylikken 14 kiloymus yani degisik bisey :)
Masallah canim gercekten cok irilermis

hep inun sevdigi seyleri yapmaua calosoyorum zaten yok krese gitmoyor canim
gits3ydi belki cocuklara baka baka biseyler tadarfi kizim yumurta asla yemez ama beslenmede oldugu icin yiyor eve geliyor oylr bir acikiyorki anlatamam. birdr biraz qc birak . bigun benimkiler kahvaltiyi az yaptilar hic bose vrrmedim satt 4. bucuk oldu ekmek ekmek diye agladilar sonuc ikiser tabak makarna yediler yasasun kotuluk

bukundugum yerde kres mumkun değil ne yazikii canin

8 kilo mu masallah gercekten mi vallahi ustunde astronot mont mu vardi tartida gercekten ilk defa 3 aylikta boyle bi kilo duyuyorum
Kiz valla abartmıyorum benimki de 8100 çıkmıştı 3. Ay kontrolunde. Ama kemikli bizim aşırı etli değil, bizim boylar uzun ondan heralde. Kilo alımı yavaslamaya başladı da zaten ilk iki ay 2 şer kiloya yakin almıştı 3.ay 1100 gram almış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…