2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Keşke bulsam tatlım uzundu saçlarım kestiriyim azalır belki dedi kısacık kestirdim azalmadı malesef benim demir b12 falan yerlerde
Dogumdan sonra benimde dökülüyordu kestirdim dökülmemisti. Şimdi gene başladı daha da kestireli 2 ay anca oldu zaten kısa şuan. Beslenmeme dikkat etmem lazım. Ondan oluyor benimki sanırım.

8 kilo mu masallah gercekten mi vallahi ustunde astronot mont mu vardi tartida gercekten ilk defa 3 aylikta boyle bi kilo duyuyorum
kuzenimin oglu 4 kilo dogdu 3 aylikken o da 8 kiloydu (soldaki benim pasa,sagdaki tosun pasamiz)

Eklentiler

• IMG-20191110-WA0004.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 95
Canım aynen uyku saatı uyuması lazım deyınce ınsanlar garıpsıyor uyutmayıncafa bebekler cok rahatsız oluyor aglıyor bu kezde bebekde sorun aranıyor.

Bizde de ayni oluyo her zaman mi goruyoruz simdi uyumasin gece rahat edersiniz diyolar ulan zaten bikac saat uyuyo bak yine sinirlendim... Yok ya jamaika adalarinda falan buyutmek istiyorum bazen kimse isime karismasin daha iyi

Ay bilirim sonunda pes etcek ama senide yorcak

Aynısını yaşadım . Yola çıktık şimdi uyudu ama tetikteyim. Ailemin yanına gelmiştim üstelik babam daha geçen hafta gördü çocuğu ,hala sevecek ,çocuğun gözleri yarı kapalı gidiyor yanına hareketler yapıyor konusuyor deli oluyorum. Uyarıyorum ama hep aynı . Daha bu hafta kaynanamlar gelecek bakalım onlar ne yapacak ben haftaya buraya günlük gibi uzunca yazarım sinirimden

Yaz yaz dedikoduya hasret kaldik

Ya bi de insan kendi ailesine kızabiliyor. Kardeşime mesela diyorum tamam bitti yatacağız toz ol diye Ama eş ailesine diyemiyorum, eşim varsa ona dedirtiyorum ama ben dersem yanlış anlaşılır işte, eşim de olmayınca çaresiz kaldım. Çocuk tam uyuyacak, biri geliyor agu gugu anında dikkatini dağıtıyor. Allah cümlemizin yardımcısı olsun.

Ninniyi mutlaka deneyeceğim tatlış L lavanta111

Ben napiyorum bakeşimi çalıştırıyorum. Mesela kaynanam gibi konuşuyorum tahmini onun diyeceği şeyleri söylüyorum.esime de vereceği cevapları öğretiyorum önceden öğretmen olunca böyle cozumler buluyor insan. Simülasyon yapıyorum sana diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…