2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bizimki de agliyo diye kolik ya hasta bu hasta falan diyolar devamli ac ya da hasta... Zayifi da soyluyolar dewamli sumocu falan olsa anca gozlerine girecek

İyi geceler kızlar
Gece gece sinir oldum attım kendimi buraya
Süt sagdım 50 cc cıktı
Koci sordu kac cıktı diye 50 dedim
Eyvahhh diyo
Al sen sag ozman dedim
50yi begenmiyosan
Allhım ya 3 ay olmus hala süt mevzusunu asamadık
Yok yani napim
Cıkmadı benden sakır sakır süt

au kizlar ya bi kereadet oldum bu ay hala olmadim bi kerw oldu iliski oda korunmalı ondada hamile kalmos olamm demi yaaa
moralim eksi 30 yaniiiii
test yapmaya bile korkuyorym dha testte cikmaz bile 10 gun gecyi olayin ardindan

ben yaz gelsin istiyorum o zaman bebeler de buyumus olur alir parka gotururum denize gideriz beraber karpuz yeriz dondurma yeriz alllahimm cok eglenecuzzzzz
Ay ewet yaaa her gun parka gudilir cok iyi olur tatile gitmek falan da dedigin gbi daha eglenceli olacakta iste insallah biran evel o gunlere saglikla kavusalim

au kizlar ya bi kereadet oldum bu ay hala olmadim bi kerw oldu iliski oda korunmalı ondada hamile kalmos olamm demi yaaa
moralim eksi 30 yaniiiii
test yapmaya bile korkuyorym dha testte cikmaz bile 10 gun gecyi olayin ardindan
Yok yahu benxe imkansiz suan olmak zaten adetlerimiz cok karisik.olur bu yil

CNim takma nolur bak ek gidaya gececez nerxeyse bosveeer uzme tatli vanini o 50cc ile sifasini alir bebisin

Ben de simdiden sağdim, 2 saat önce ikisini de emdi, 1 saat once sagi emerken uyudu, yani sagdan cok az soldan biraz daha çıktı, toplam 30cc ikinarak. Bu ara sagip biriktirip onu veriyorum ama vakit lazım, zor zanaat.
Cikana takilma.
Mantik şöyle; emzirmedin 1 saat misal 30cc sut birikti, 2. saat 60cc olmuyor, misal 45 oluyor, 3.saat 90cc olmuyor misal 50 oluyor.
bu sebeple emzirme aralarinda sagmak lazim da ona vakit lazim

Ben yasi 50 yas ustu kadinlardan nefret etmeye basladim tuylerim diken diken oluyo bu yarattiklari sosyal baski yuzunden sezeryan mi normal mi sutun var mi soyle giydir boyle et falan derken benim iyice sinirlerim bozulmaya basladi dogumdan sonradir bu sekildeyim

Selam kızlar, telsiz bakıyorum ben de ama emin olamadım hangisini alsam. Evim iki katlı o yüzden çekim mesafesi önemli benim için.var mı önerisi olan, kullanan memnun kalan ?

bebevo görüntülü telsizi öneririm, hem uygun fiyatlı, hemde her yerden cekiyor

Baştan beri umursamadm ben umursaöadkca onlar kudurdu. Yok sen hiç laf dinlemiyorsun dıye kudurdukar dogum yaptım geldım kv senın sütün yok dedı durdu görümcem anne ne sacmalıyorsun dedı hemen benbeyaz süt mü gelecek dedı sırayla sarı şeffaf beyaz oluyor dedı.Sonra yastık koy şası olacak. Bu cocuga nıye vermıyorsun. Bu cocuk zayıf bu cocuk kısa.Hersey dedıler ama ben bıldıgımı yapıyorum.sonra x kişinin bebegının maşallahı var. Hepsıne guluyorum cünkü hep hayamızda olacaklar.

güzel anneler süt yapan şeyler
1.yuksek moral
2. gunde 3-3,5 lt su
3. öküz gibi yememek (kilo yapar oda depresyon yapabilir)
4. ısırgan otu cayı
5.anason çayı
6. fito milk anne sütü artıcı cay (sabah -akşam)
7.ara öğünlerden birinde ya da kahvaltoda 2 kuru incir ve bu caylardan içmek
8.gunde 20 gr sade tahin helvası
9. mesela bende yer fıstıgı çok işe yarıyır abatmadan deneyin
10. dereotu,havuç,
11. bir bardak süt+1 kasık tahin (çorba kaşığı)
12 bol nese ve su

Aynen bende. Anneler dışındaki bütün herkes her şeyi çok iyi biliyor. Ben herkese lafımı söylüyorum, bebeğim için en iyisini ben bilirim diyorum. Bizde kaç tane çocuk büyüttük bir tek senin mi çocuğun var diyorlar. Ben de evet tek benim çocuğum karışmayın deyip susturuyorum. Başka türlü susmuyorlar.

En iysini yapiyosun ben sinirlenjyorum icim sisiyo ondan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…