2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben oraya bisürü sey yükledim satılmadı ya
En sonunda sildim uygulamayı
Alıclar favoriye ekliyor almıyor orda

Bide 5. Ayda bi daha yPicM dedi doktor aboow bizimki pek guzel icti asiyi

E elfpeksimeti bisey sorcam.bugun reduktan.poZitif cikti süt urunleri baslatti diyet ve raporlu mama.numune verdi.uc.hafta sonra.kontrol dedi.sizde neye gore tespit edildi durum bizde gida reddi gurultu mukuslu.kaka.uyuyamama vardi test olarak.kaka bakildi.sadece deneyereke.sut mu.baska.şeymi.hafta hafta gidilcekmis

Kizlar selam uzun zamandır girmedim foruma belki bu soracağım konu dönmüştür. Ben 3 gün oldu işe başladım. Oğlum bu hafta 5. Aya girecek kısmetse. Bugüne kadar hiç emzik ve biberon kullanmadı. Yavaştan emzige alıştılar fakat biberonu tutmak istemiyor. Bugün eve emzirme için geldim emzike sarılmış beni istemiyor bu sefer de. Bağırış cagiris memeye yatıyoruz ama emziği alınca her koşulda susuyor. Kafası karıştı galiba. Aynı şeyleri yaşayan var mı? Öneri yardım bekliyorum sizlerden

Meme şaşkınlığı diyorlar ona emzirme danışmanım demişti zorlayacaksın uykuda ver ver demisti sen varken yokken mecbur birileri biberon vericek ama her zaman kolayi biberonu secerler biberon anne gogsune yakin olan alin lansinoh öneririm en uygun oymus

Ya işin kötüsü ilk iki gün zorda olsa bir markadan verdiler şimdi o başlıktan başkasıyla da almıyor sutu

Tarti alamama kesin olmasi mi gerekiyo surekli kusma var miydi

Ya işin kötüsü ilk iki gün zorda olsa bir markadan verdiler şimdi o başlıktan başkasıyla da almıyor sutu
Bnm kızlar hem meme ben biberon aliyor lansinoh kullanıyorum ama bn göğüs ucu kullanıyorum ona bagliyorum ikisinide almalarını bir deneyin isterseniz lansinoh göğüs ucu bnm kullandigim belki ise yarar

Benim kaka testi yapıldı dizanteri v.s varmı diye. Belirtiler kokulu gürültülü mukuslu kaka,bazen nokta gibi kan ,iştah kaybı olmadı bizde ,mama bana da verdi ama gittiğim alerji uzmanı kesinlikle mamayı kullanma dedi. Kilo alımı az olursa yada kilo kaybı olursa mama veririz dedi. Ben iki hafta diyet yaptım süt ürünlerine. Ama dana eti yediğim günün sabahı kan gördüm kakada. Bugun kontrolde söyledim ve dana etini de bıraktık. Ben her gün yediklerimi yazıyorum not defterine. Eğer kakada farklılık olursa bir gün önce yediklerimi kontrol ediyorum kaçak var mı diye. Şimdi suphelendigim bir tek yumurta kaldı ona yok dedi doktor ama yine de verdiği tepkiye bakcaz

Tarti alamama kesin olmasi mi gerekiyo surekli kusma var miydi
Cok az aldi bu ay 1 ayda toplam 600 12 gunde 180 gram.hesapla iste iştahsızlık biberonu gorunce agzina alinca aglama.karin gurultusu gurultulu.kaka.gaz gaz gaz uyuyamama dalamama demiyorum.gazi son 1 haftadir mukuslu kaka bugun gizli kanda.poZitif.ne.kadar sinsi.ki 16 gün.once.negatif.çıkmıştı

Doktor.hafta hafta gidicez toplu gidersek saçma.dedi uc.hafta süt.baktik.yine negatif.süttür dedi.hala.pozitifse.yumurta dedi.hepsini.kesmek.sacma.dedi

Ben de mi gidip test yaptirsam ya acba bundan mi uyuyyamiyo... Gurultulu kaka bizde de war karin gurultusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…